kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Τα ξέρεις jo.. πες τα αγορι !
Τα ξέρεις jo.. πες τα αγορι !
Μουνακι για γλύψιμο και για ξεσκισμα!!!
Τι υπέροχη και ολοστρογγυλη κωλαρα είναι αυτή!!!Καλημέρα!
Αγαπη μου εσυΜουνακι για γλύψιμο και για ξεσκισμα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι υπέροχη και ολοστρογγυλη κωλαρα είναι αυτή!!!
Καλώς ήρθες αγορι!Καυλιμερα δεσποινίς!!!
Εδω και τώρα;!Έκλεισε το μαγαζί καμάρι μου...ποσες πιπες να κανω σήμερα η δολια χαχααχαχαχα!!τζο θελω πιπα
σε κανω αναφορα για να μαθειςΕδω και τώρα;!Έκλεισε το μαγαζί καμάρι μου...ποσες πιπες να κανω σήμερα η δολια χαχααχαχαχα!!
Αυριο καυλιαρη ...
Αχ σκληρό αγορι..παλι με καυλωσες...σε κανω αναφορα για να μαθεις
Αχ σκληρό αγορι..παλι με καυλωσες...
Να είναι καλά τ αγόρια που λένε και γράφουν όμορφα για μένα..!@Sexyjoanna Έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα για εσένα να ξέρεις... Διαθέτεις δικό σου χώρο ;
Πότε θα με πας ντίσκο;Αφου μπουζούκια δεν μπόρεσα γμτ τότε που μου είπες. Εχεις ένα κακό ολα τα λες στο παρα 5 ρε baby!!
Γλυφοκώλιν (το) μέχρι να δύσει ο ήλιοςΚαλημέρα!
Αρκεί μετα να κάνω κι εγώ.. ετσι;!Πωπω,πριν μήνα περίπου,μου ήρθε κύριος κ ήθελε μόνο γλύψιμο κωλαρακι..τον είχα 35-40λ στα 4 κι έγλυφα..τον έλιωσα.. τον έπαιζα κ προστάτη παράλληλα...αχ..τι καυλα...!Άμα δω κωλαρακι σενιο θελω να το φάω..τι πράγμα κι αυτό!Γλυφοκώλιν (το) μέχρι να δύσει ο ήλιος
Εννοείται αλλαξοκωλιές η αδυναμία μου..θέλω να περάσεις με την γλώσσα σου πολλά χεράκια..δεν υπάρχει πιο καύλαΑρκεί μετα να κάνω κι εγώ.. ετσι;!Πωπω,πριν μήνα περίπου,μου ήρθε κύριος κ ήθελε μόνο γλύψιμο κωλαρακι..τον είχα 35-40λ στα 4 κι έγλυφα..τον έλιωσα.. τον έπαιζα κ προστάτη παράλληλα...αχ..τι καυλα...!
Φοβαμαι πως αν αυτο ανεβαινε με ηχο.. θα ξυπναγε ολη η πολυκατοικια!!!Δεν ανεβάζει τσοντα με ήχο ,ακόμη. ..βάζω Gif, οκ
Κομπρεσέρ τ αγορι ,αλλα το εχω σε slow motion..!
Τα καλύτερα γαμήσια είναι τα μουλωχτά!!χαχαχαχαχα!!Φοβαμαι πως αν αυτο ανεβαινε με ηχο.. θα ξυπναγε ολη η πολυκατοικια!!!
Μασάζ προστάτη ξέρεις?Τα καλύτερα γαμήσια είναι τα μουλωχτά!!χαχαχαχαχα!!
...πολλά ξέρω...Μασάζ προστάτη ξέρεις?