redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.416
- Πόντοι
- 726
Καλημερα κουκλαρα μου ατελειωτη..Καλημερουδια!
Καλημερα κουκλαρα μου ατελειωτη..Καλημερουδια!
Δεν μπαίνω συχνά δυστυχώς… Μόνο guest εμφανίσεις!!! Καλημέρα σας κυρία Jo!Καλώς τ αγορι μου..καιρό έχω να σε δω!
Goodmorning!Καλημερουδια!
τρελή διαστροφή το ασανσέρ...Καλημερουδια!
Αγαπη μου εσυ....!!!Καλημερα κουκλαρα μου ατελειωτη..
Καλημέρα αγορακι μου!Δεν μπαίνω συχνά δυστυχώς… Μόνο guest εμφανίσεις!!! Καλημέρα σας κυρία Jo!
Καλημερουδια!Goodmorning!
Ε δεν είναι...;πρόστυχο !τρελή διαστροφή το ασανσέρ...
Εχεις συναντηθεί με τον αργυροτοξο;Αχ εσυ αγαπη...
Ακόμα οχι, νομίζω,αλλα δεν ξέρω, δεν ρωτώ προσωπικά στοιχεία ,ο καθένας μόνος του λέει ότι γουστάρειΕχεις συναντηθεί με τον αργυροτοξο;
Το ασανσέρ πάντα δημιουργεί ιδέες...Καλημερουδια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε δεν είναι...;πρόστυχο !
Εχω κάνει κάτι αρπαχτές σε ασανσέρ ..ειδικά πιπες ..!!Το ασανσέρ πάντα δημιουργεί ιδέες...
Οχ οχ οχ.....Εχω κάνει κάτι αρπαχτές σε ασανσέρ ..ειδικά πιπες ..!!
Είναι γνωστό ότι έχω αδυναμία στην πιπα..τρελαίνομαι να τον έχω στο στομα..Οχ οχ οχ.....
Μας έχεις τρελάνει λεμε.....!Είναι γνωστό ότι έχω αδυναμία στην πιπα..τρελαίνομαι να τον έχω στο στομα..
Ε παίρνει λίγο ακόμη..Μας έχεις τρελάνει λεμε.....!
Σωστά, οτι παίρνει, παίρνει.Ε παίρνει λίγο ακόμη..
Εχε χάρη που δουλεύω φουλ και δεν μπορώ να κάθομαι πολύ μέσα, να πετάω την μια τσοντα πίσω από την άλλη,εκει να δεις τρέλα που παίρνει ακόμη χαχαχαχαχαχα!!Σωστά, οτι παίρνει, παίρνει.
Και μεις μεγάλοι ανθρωποι δεν αντεχουμε και πολλα πολλα.Εχε χάρη που δουλεύω φουλ και δεν μπορώ να κάθομαι πολύ μέσα, να πετάω την μια τσοντα πίσω από την άλλη,εκει να δεις τρέλα που παίρνει ακόμη χαχαχαχαχαχα!!
Αυτό είναι ιδανικό αν γίνει!Εχε χάρη που δουλεύω φουλ και δεν μπορώ να κάθομαι πολύ μέσα, να πετάω την μια τσοντα πίσω από την άλλη,εκει να δεις τρέλα που παίρνει ακόμη χαχαχαχαχαχα!!
Γέρασες βρε,μυαλό έβαλες;!Και μεις μεγάλοι ανθρωποι δεν αντεχουμε και πολλα πολλα.