Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Καύλα ατελείωτη....
Καύλα ατελείωτη....
Ευχαριστιεμαι πρώτα τις βυζάρες σου και μετά την μουναρα σου!!!Παράκληση...εχω υπερβολική δουλειά αγόρια , μην μου τηλεφωνείτε μονο για συζήτηση άσκοπη.. ΟΛΕΣ οι πληροφορίες υπάρχουν στο προφίλ μου,κάντε το κόπο να διαβάζετε & τηλ όταν θέλετε κάτι συγκεκριμένο..Ευχαριστώ!
Αδυναμία μου εσυΕυχαριστιεμαι πρώτα τις βυζάρες σου και μετά την μουναρα σου!!!
Καυλα μου μεγάλη!!!
χαψχαχα τερις μερες δεν μπηκα εδω ,αφου ειχε χαλασει το ιντερνετ ..αφου τωρα τελευταια κατι παει σκ..τα με την εταιρια παροχης,και εσκασε προσφορα και την εχασα ..δεν πειραζει αργότερα αφου κανει λιγο κρυο ακομη για να ταξιδεψψω 100 χλμ με μηχανη ..παντως δεν θα μου ξεφυγει ...lolΣυνάντηση προχθές με την τρελιάρα και καβλιάρα Τζο, για μία ώρα, χάρη και στο δώρο που μας έκανε με τα 60€. Κάθε φορά με τη Τζο είναι και καλύτερη, πάντα πεντακάθαρη, πρόσχαρη αλλά κυρίως σκυλί του πολέμου. Θέλει οπωσδήποτε -και τα καταφέρνει- να σε ικανοποιήσει, να περάσεις καλά, να το ευχαριστηθείς και να το χαρεί και η ίδια. Πίπα για σεμινάριο, στησίματα ωραία και anal χωρίς μα και μου. Να ΄σαι καλά Τζο....
Γλυκό μου αγορι,η προσφορά ήταν για κυρίους που έχω δει ηδη αλλα έχουν γράψει κριτική, το είχα τάξει καιρο πριν, ετσι να γιορτάσουμε τις τόσες πολλές που εχω (παίζει να εχω υπερβει κατά πολύ τις 700 που θυμάμαι τελευταία φορά)χαψχαχα τερις μερες δεν μπηκα εδω ,αφου ειχε χαλασει το ιντερνετ ..αφου τωρα τελευταια κατι παει σκ..τα με την εταιρια παροχης,και εσκασε προσφορα και την εχασα ..δεν πειραζει αργότερα αφου κανει λιγο κρυο ακομη για να ταξιδεψψω 100 χλμ με μηχανη ..παντως δεν θα μου ξεφυγει ...lol
Σίγουρα 1,2 ώρες πριν, σήμερα όμως είμαι φουλ, αύριο έχω κλείσει και 12 ένα ακόμη, αρα απ αύριο 14:00 και μετα διαθέσιμηΓια ραντεβού πόση ώρα πριν να σε καλέσω?
Απεργία σήμεραΣίγουρα 1,2 ώρες πριν, σήμερα όμως είμαι φουλ, αύριο έχω κλείσει και 12 ένα ακόμη, αρα απ αύριο 14:00 και μετα διαθέσιμη
Εγω δεν απεργούσα από το σεξ...Απεργία σήμερα
Εκανες ομως ....στάσεις εργασίας ε;Εγω δεν απεργούσα από το σεξ...
Το μεσημέρι να φάω και τωρα πριν λίγο...πως με βρίσκεις, σωστή;!Εκανες ομως ....στάσεις εργασίας ε;
Σιγα μην εννοουσα τις στάσεις του τραμΤο μεσημέρι να φάω και τωρα πριν λίγο...πως με βρίσκεις, σωστή;!
Όντος,που είναι αυτό τ αγόρι με τις θεϊκές ατάκες;Ο reggas χαθηκε ρε.
Κι αυριο θα κανω φασολάδα
Και γω την κανω, παω να βάλω σε νερο τα φασόλιαΌντος,που είναι αυτό τ αγόρι με τις θεϊκές ατάκες;
Την κάνω, περιμένω έναν κύριο
Να μουλιασουν καλάΚαι γω την κανω, παω να βάλω σε νερο τα φασόλια
Αφού είναι φιλοζωο το κορίτσι....δεν είναι υπέροχο να χα'ι'δευει ένα γατάκι;Σά δέν ντρέπεσαι νά πειράζεις το γατάκι σου πρωινιάτικα.....ντροπή και αίσχος....καί φτού σου.....μέραααααα....
Αχ εσυ αγαπη...Αφού είναι φιλοζωο το κορίτσι....δεν είναι υπέροχο να χα'ι'δευει ένα γατάκι;