kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.365
- Πόντοι
- 6.256
Καλα τα πηγες σημερα,Τη Καλημέρα μου!
Σεμνότυφη.
Καλα τα πηγες σημερα,Τη Καλημέρα μου!
Πάντως δε ξεχνώ είπε και για σένα ότι με είδες..πόσες καταδρομικες γίνανε καλέ?!χαμπάρι δε πήρα
Διορθώνομαι είμαι καλό κορίτσιΚαλα τα πηγες σημερα,
Σεμνότυφη.
Ποτε..οι καυλες και το σεξ είναι υγείαΔεν το κρύβεις και καθόλου ?
Να μην αγχώνομαι δηλαδή με αυτό που μου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες;;;; Υγεία είναι;;Ποτε..οι καυλες και το σεξ είναι υγεία
Να μην αγχώνομαι δηλαδή με αυτό που μου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες;;;; Υγεία είναι;;
Τι έπαθες καλέ???Επειδή ήρθα ξεβρακωτη πάλι??
Καθε πρωι, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙΤι έπαθες καλέ???Επειδή ήρθα ξεβρακωτη πάλι??
?Καθε πρωι, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ![]()
Καλημέρα κούκλα! Τέλεια!!!! Ικανοποιείς κάθε επιθυμία και μου αρέσει πάρα πολύ!!!! Ξέρεις εσύ!!!Τη Καλημέρα μου!
Τι έπαθες καλέ???Επειδή ήρθα ξεβρακωτη πάλι??
Γιατρέ τι θα κάνουμε για να ηρεμήσει το κεφάλι μου λίγο;;; Φοράω παντελόνια και πονάωΝαι είπε η γιατρός (εγω?)
Χαίρομαι ιδιαιτέρως !Καλημέρα κούκλα! Τέλεια!!!! Ικανοποιείς κάθε επιθυμία και μου αρέσει πάρα πολύ!!!! Ξέρεις εσύ!!!
Φορμες να φορας τυπε, ΦΟΡΜΕΣ. Ενταξει, θα γινεται λιγο σα τσαντηρι εκει κατω αλλα θα εισαι ανετος, ΑΝΕΤΟΣ.Γιατρέ τι θα κάνουμε για να ηρεμήσει το κεφάλι μου λίγο;;; Φοράω παντελόνια και πονάω
Δεν βοηθάει στο πρόβλημα καθόλο... Μας τον κάνεις σκεπαρνοστίλιαριο πρωί πρωίΧαίρομαι ιδιαιτέρως !!
Κοψτο ???Γιατρέ τι θα κάνουμε για να ηρεμήσει το κεφάλι μου λίγο;;; Φοράω παντελόνια και πονάω
Χαχαχχαχα!!σε λίγο θα μπει ο Κωστάκης πρόσεχε εσύΣτο τελος με βλεπω να ντυνομαι φωτο προφιλ, ποιος εγω, ο επισημος ξεβρακωτος του σαη![]()
![]()
![]()
θα με καταλαβαίνουν πριν βγω στη στροφη..Φορμες να φορας τυπε, ΦΟΡΜΕΣ. Ενταξει, θα γινεται λιγο σα τσαντηρι εκει κατω αλλα θα εισαι ανετος, ΑΝΕΤΟΣ.
ΑΜΑΝΧαχαχχαχα!!σε λίγο θα μπει ο Κωστάκης πρόσεχε εσύ
Κοψτο ???