psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 206
Αγριόγατα....
Αγριόγατα....
?????Αγριόγατα....
Φλινστοουνς;
????μ έστειλε ο συνειρμός σου !!Φλινστοουνς;
Αυτά τα λεοπαρδαλε όνειρο...
Πρωτογονα ενστικτα…????μ έστειλε ο συνειρμός σου !!
Τα λατρεύω!!Αυτά τα λεοπαρδαλε όνειρο...
Ευχαριστώ πολύ....με τιμά η κριτική σου.. εις το επανιδείν γλυκέ μου!?Επειδή με έτρωγε η περιέργεια αποφασισά να παω να τη συναντησώ με πολυ μεγάλες επιφυλάξεις. Τελικά η Τζο είναι πολύ ωραίο άτομο και σε κάνει να περνάς υπέροχα. Δεν μπαινω σε περιγραφές γιατι απο φωτογραφίες και video ουκ ολιγα αρα ξέρετε ακριβώς τι είδα, απο υπηρεσίες σούπερ και τα τιμάει τα λεφτά που ζητάει και αυτό που μου άρεσε και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι πως όταν τελειώσαμε ακομη και αυτα τα δέκα λεπτά που είχαν μείνει κάθισε εκεί διπλα και συζητούσαμε γενικά ενώ θα μπορούσε να μου πει, αυτό ήταν ευχαριστώ πολύ γειά σας.
Τζο θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα.
ΓιάννηΠρωτογονα ενστικτα…
Δεν εχω καποιον συγκεκριμένο λογο…Γιάννη
Γιατι εχεις αβαταρ την παναγιωτοπουλου απ τη ντολτσε βιτα απ το επεισοδιο που εχασε τα γυαλια της?
Εμένα μ αρέσει, έξυπνο!!Δεν εχω καποιον συγκεκριμένο λογο…
Εγώ να δεις πως φτιαχνομαι...Τα λατρεύω!!
Ε ρώτα τον και εσύ.Το μπάνιο το χρησιμοποιήσε; Μπορεί και να καταλάβεις.........νομίζω κάτι κατάλαβα....
Έχεις χάσει πολλά επεισόδια και είναι τόσο πασε αστείο....βαρετό πια..κάνεις δεν ασχολείτε πλέον ..
Ε ρώτα τον και εσύ.Το μπάνιο το χρησιμοποιήσε; Μπορεί και να καταλάβεις....
Θελεις να γίνω ο Ταρζάν σου;?
Όχι...byeΘελεις να γίνω ο Ταρζάν σου;?
Αυτό το κάνω και εγώ.σου έγραψα και πριν, είναι πάγια τακτική μου να γράφω κριτικές μετά απο κάποιες ημέρες!
Αυτό το κάνω και εγώ.
Περνάει καιρός και μετά την ανεβάζω...
Προφανώς για να μην συσχετίσει η κοπέλα το νικ με τον συγκεκριμένο πελάτη της. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει, αλλά άλλοι δεν το θέλουν.Και σε τι εξυπηρέτει?