Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.801
Ξενέρωτη χαχαχαχαχαχα!!
Παω να συναντήσω έναν φίλο & πελάτη που ήρθε από το εξωτερικό, θα σας δω μετα boys μου..οσο για ραντεβού σήμερα, κάποια λίγα επιλεκτικά θα κάνω...
![]()
Πολύ καλημέρα σας. Ίσως η πιο καυλωτική φωτο που έχεις ανεβάσει. Δεν θα το κρύψω, αλλά με αναστάτωσες επικίνδυνα.Καλημερουδια!
![]()
Μπορεί να ειμαι λάτρης του φυσικού στυλ (ειμαι κατά των αισθητ.επεμβάσεων υπερβολικο μακιγιάζ κλπ),αλλά το σέξυ θηλυκό στοιχείο μου είναι έντονο και μ αρέσει να το τονίζω ..Θεωρώ ότι σ αυτήν την φωτο,αυτο ακριβώς δείχνω!Πολύ καλημέρα σας. Ίσως η πιο καυλωτική φωτο που έχεις ανεβάσει. Δεν θα το κρύψω, αλλά με αναστάτωσες επικίνδυνα.
Αυτό το καρέ με τρελαίνει!!!!
Παω να συναντήσω έναν φίλο & πελάτη που ήρθε από το εξωτερικό, θα σας δω μετα boys μου..οσο για ραντεβού σήμερα, κάποια λίγα επιλεκτικά θα κάνω...
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα ωραίο!!!
Να κάνω μια τσαχπινιά να βάλω λιγο ...ματάκι...
![]()
Που είναι αυτός;;Εξαφανίστηκε σήμερα χαχαχαχα!!Αυτα κανεις και θα αρχισει ο Πρυτανης τα τσαχπινογαργαλιαρα!
Που είναι αυτός;;Εξαφανίστηκε σήμερα χαχαχαχα!!
Είδες για να κάνω παρέα με γιατρούς;!!...χαχαχαχαχα!Μπήκε στο νόημα αμέσως...!![]()
Μπήκε στο νόημα αμέσως...!![]()
Το φαντάζεσαι;!Ζω για τη στιγμη που θα ακουσω οτι καποιος εδωσε για φακελακι κρυπτονομισματα!
Το φαντάζεσαι;!![]()
Ανεβάζουμε ένταση
Φοβερές ροκιές!!
Φοβερές ροκιές!!