Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.652
...μόνο φακελάκι παίρνωΠαιρνεις και παραπεμπτικα ΕΟΠΥΥ;
...μόνο φακελάκι παίρνωΠαιρνεις και παραπεμπτικα ΕΟΠΥΥ;
...μόνο φακελάκι παίρνω
Ελα ντε, ποιός ειπε τέτοια πράγματα;!!!Κατι εχει ακουστει και για πιπες.
Αλλα μαλλον θα ειναι φημη. Χαχαχα!
Ποιος λέει τέτοιες πίπεςΕλα ντε, ποιός ειπε τέτοια πράγματα;!!!
Οι κακες οι γλώσσες... ΧαχαχαΕλα ντε, ποιός ειπε τέτοια πράγματα;!!!
Ποιος λέει τέτοιες πίπες
Ελα ντε, ποιός ειπε τέτοια πράγματα;!!!
Οι κακες οι γλώσσες... Χαχαχα
....ελα να ψάξουμε μαζί γιατί δέν εχω ιδέα!!Ποιος λέει τέτοιες πίπες
...να τις κόψουμε τοτε τις γλώσσες αυτές..ντροπής πράματα είναι αυτά!Οι κακες οι γλώσσες... Χαχαχα
....σε παρακαλώ, συγκρατήσου...!!!Μην επιμενετε.
Δεν μπορω να αποκαλυψω τις πηγες μου!
....σε παρακαλώ, συγκρατήσου...!!!
,..δεν προλαβαίνω κιχ να βγάλω...μ έχουν μπουκώσει για τα καλά και τσακ μπαμ τα πετάνε χαχαχαχα!Ετσι λες στους πελατες οταν σου λενε τελειωνωωωω;
Ωωωωω ο πολύ αγαπημένος φίλος μου!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Καλά είμαι babyyy εδω στον βορρά και στο κρύο!! Μπήκα και ζέστανες την καρδούλα μουΩωωωω ο πολύ αγαπημένος φίλος μου!!!
Τι κάνεις baby μου;!,
Στον αγώνα όπως τα ξέρεις, αλλά περνάω σούπερ με τ αγόρια που συναντώ αρα ολα καλα!Στην σχολή παω κάποιες μερες,τα έχω όλα υπό έλεγχο!!Φαντάζομαι κρυο εκεί σε σένα,φουλ ...!!!Καλά είμαι babyyy εδω στον βορρά και στο κρύο!! Μπήκα και ζέστανες την καρδούλα μου
Εσυ τι κάνεις πως είσαι;
να φορας παντοτε κρανος κοπελαρα μου.,..δεν προλαβαίνω κιχ να βγάλω...μ έχουν μπουκώσει για τα καλά και τσακ μπαμ τα πετάνε χαχαχαχα!
Καλώς τ αγόρι μου το καυλιαρικο...!!χαχαχαχα, άστα να τα πετανε, δεν πειράζει μωρέ!!να φορας παντοτε κρανος κοπελαρα μου.
Μπράβο κοριτσάρα μου! Να περνάς πάντα τέλεια και να μην χάνεσαιΣτον αγώνα όπως τα ξέρεις, αλλά περνάω σούπερ με τ αγόρια που συναντώ αρα ολα καλα!Στην σχολή παω κάποιες μερες,τα έχω όλα υπό έλεγχο!!Φαντάζομαι κρυο εκεί σε σένα,φουλ ...!!!
....ειδικά από τους καλούς φίλους, δεν χάνομαι ποτέ..αντε να δω αν θα τα καταφέρω να έρθω αυτήν την βόλτα που λέμε καιρό τώρα στα όμορφα μέρη σουΜπράβο κοριτσάρα μου! Να περνάς πάντα τέλεια και να μην χάνεσαι
Σε χάιρομαι!!!
,..δεν προλαβαίνω κιχ να βγάλω...μ έχουν μπουκώσει για τα καλά και τσακ μπαμ τα πετάνε χαχαχαχα!