rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.412
- Πόντοι
- 3.446
Κάνει και για αδιάβροχο. Δύο σε εναΕγω θα βάλω ολόσωμο!!
Κάνει και για αδιάβροχο. Δύο σε εναΕγω θα βάλω ολόσωμο!!
Εγω θα βάλω ολόσωμο!!
...μαγκα μου παρ'το αλλιως! Με λαθος κεφαλι πας να μπειςΕγω θα βάλω ολόσωμο!!
Μόνο με την Τζοαννα...Τωρα με τον χιονια ετσι γυρνας εξω;
...μαγκα μου παρ'το αλλιως! Με λαθος κεφαλι πας να μπεις
Αρκεί να μπω φίλε, θα την βρούμε την άκρη μετά.....μαγκα μου παρ'το αλλιως! Με λαθος κεφαλι πας να μπεις
Μόλις απευθύνθηκες στο 70% του μπουυυυυ.. ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!Πραγματικά από τότε που πρωτο μπήκα εδώ, αν κάτι μ εχει κουράσει αφάνταστα, είναι οι δήθεν αποτυχημένοι,γαμικουλες,προμοτορες, κουτσομποληδες και να προσπαθώ να βγάλω άκρη μαζί τους.. ποοος
...τωρα το ειδα, κανε κ κανα tag!!!Odin αγορι μου , αυτο το νημα συγχωρει και καμμια μαλακια Σε αλλο νημα οπως εχουμε και οι δυο εμπειρια, σου την πεφτουν με το παραμικρο οι τρεις σωματοφυλακες του Καρδιναλιου Ρισελιε
ΥΓ Μετα θα φωναξουμε για δικηγορο το Δημητρακοπουλο που ξερει και γαλικα
Αρκεί να μπω φίλε, θα την βρούμε την άκρη μετά..
Πρεπει να βρεις τη χρυση τομη στη σχεση κερδους / κοστους χαχαχαΠραγματικά από τότε που πρωτο μπήκα εδώ, αν κάτι μ εχει κουράσει αφάνταστα, είναι οι δήθεν αποτυχημένοι,γαμικουλες,προμοτορες, κουτσομποληδες και να προσπαθώ να βγάλω άκρη μαζί τους.. ποοος
Ρε μπαγασα υποκλινομαι. Επιτηδες δεν ανεφερα το Νταρντανιαν να δω αν θα το πιασεις...τωρα το ειδα, κανε κ κανα tag!!!
Ποιο αλλο νημα, στον φιλολογικο συλλογο λες??? Ξεχασες κ τον Νταρντανιαν, 4 ειναι
Δεν ξερω τι εχεις δει αλλα εγω στην ΝοτιοΑνατολική Ασία ημουν Τζων Χολμς, κατσε φρόνιμα....εχω δει κι εχω δει πουλακια..
AΓOPIA...ΘEΛΩ NA ΠΩ KATI ΣOBAPO..ΠHPE TO MATI MOY Σ AΛΛO NHMA, ENAN ΤΥΠΟ ΠOY ME ΣYΓKPINE ME KAΠOIA AΛΛH. YΠOTIMHTIKA KAΠΩΣ..
O ΣYΓKEKPIMENOΣ, OTAN ΠHΓA ΣTO XOTEΛ META AΠO TPEΛH ΠIEΣH ΠOY MOY AΣKHΘHKE ΣTO BAIMΠEP NA ME ΔEI ENΩ EΓΩ ΔEN HΘEΛA (KATI ME KPATOYΣE, EΠIΦYΛAKTIKH HMOYN,K TOY TO EIXA ΠEI EΞ APXHΣ,ΔEN EIMAI ΣAN AYTEΣ ΠOY EXEIΣ MAΘEI)ENΩ ΞEKINHΣE TO PANTEBOY ,ΣTHN ΠOPEIA ZHTHΣE ME TO ZOPI AKAΠOTO KAI EΦYΓA TPEXONTAΣ XΩPIΣ MAΛIΣTA NA ΠAPΩ OΛA TA ΛEΦTA .META EIΔA ΣTO BAIMΠEP ΠAΛI MHNYMATA TOY KAI TON MΠΛOKAPA..EINAI KAT EME EΠIKINΔYNOΣ ΠOΛY..EΛΠIZΩ KAI Σ AΛΛEΣ NA MHN EKANE KANEI TA IΔIA..
Πλέον τέτοια σκηνικά και τύποι απο μένα δεν θα προστατευονται,η εχεμυθεια παυει να υπάρχει σε τόσο σοβαρά θέματα
Εμένα μου λες;;Μέχρι πμ έχουν στείλει...που το ζητάνε..οχι συχνά ,αλλά υπάρχει "γενναιο "ποσοστόΚαι δυστυχώς δεν είσαι η μόνη.
Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών που προσπαθεί να πηδήξει ακάποτα πολλά κορίτσια.
Αρρωστημένα μυαλά.
Εμένα μου λες;;Μέχρι πμ έχουν στείλει...που το ζητάνε..οχι συχνά ,αλλά υπάρχει "γενναιο "ποσοστό
Όσο για τον συγκεκριμένο, εχω χάσει το μέτρημα πόσοι μου άφησαν μήνυμα ότι τον ξέρουν χρόνια ,οτι κανει τα ιδια και καλά έκανα που μιλησα..σορυ αλλα άλλες τι στο καλό φοβούνται και δεν μιλάνε;!!Αν και νομίζω ότι και κάποια αλλη εδω μεσα ανέφερε έναν τύπο, ότι της πρότεινε ακαποτο και τον μπλοκαρε..Anyway..