Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Η φωτογραφία με τα βυζάκια σου είναι η παρηγοριά μου στην ξενιτιά που βρίσκομαι!!!Καλημέρα στ αγόρια μου..
Η φωτογραφία με τα βυζάκια σου είναι η παρηγοριά μου στην ξενιτιά που βρίσκομαι!!!Καλημέρα στ αγόρια μου..
....μέχρι να με ξαναδείς..είδες,σε σκέφτηκα..Η φωτογραφία με τα βυζάκια σου είναι η παρηγοριά μου στην ξενιτιά που βρίσκομαι!!!
Η φωτογραφία με τα βυζάκια σου είναι η παρηγοριά μου στην ξενιτιά που βρίσκομαι!!!
Για το στρώμα θαλάσσης.Θα σου εξηγήσουν τα παιδιά γιατί εγώ πρέπει να φύγω χαχαχαχα
ελα μωράρα μου....... Η Θεά Καύλα..Καλημέρα στ αγόρια μου..
καγκελο η ρωγα !!Καλημέρα στ αγόρια μου..
καγκελο η ρωγα !!
Που εισαι καυλιαρη μου....Για το στρώμα θαλάσσης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελα μωράρα μου....... Η Θεά Καύλα..
Αχ αχ εσυ...καγκελο η ρωγα !!
Ελπίζω και τα πουλάκια σας.. αυτός είναι ο στόχος μου εξάλλουΜονο η ρωγα; Χαχαχα!
Ελπίζω και τα πουλάκια σας.. αυτός είναι ο στόχος μου εξάλλου
Ωραίο θέμα έχει ανοίξει διπλα,με την μπανάναΑν το σκεφτεις ειναι τρελο.
Τα κοριτσια εχετε στοχο να ξεσηκωσετε τα πουλακια μας.
Κι εμεις ερχομαστε σε σας για να τα ηρεμησουμε, να εκτονωθουν.
Και ξανα απο την αρχη!
Ωραίο θέμα έχει ανοίξει διπλα,με την μπανάνα
Τρελλά Ωράρια Καυλάκι Μου Όμορφο. 1000 + 1 καυλες μαζί σου...... Φιλακιαααα ααα.Που εισαι καυλιαρη μου....
Ολα μια χαρά!! απλά δδεν ειμαι πάντα Αθηνα και ετσι δεν μπαίνω τοσο συχνά!Αγοράκια μου καλά που είστε εδω και γράφετε τπτ ,γιατί με τοση δουλειά ,δύσκολο για μένα να ειμαι πολύ μαζί σας!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι κάνεις εσύ αγορακι, ολα καλα;;
Ταξιδιαρης δλδ...αντε κανόνισε να σε δω πάλι,σε πεθυμησα..αλλα αρκετά νωρίτερα πες μου, οχι όπως τις προάλλες στο παρα5...για να εξιλεωθω, θα κεράσω γλυκοΟλα μια χαρά!! απλά δδεν ειμαι πάντα Αθηνα και ετσι δεν μπαίνω τοσο συχνά!
Το σωσεςΜα δεν εννοουσα τετοια βουτια.
Βουτια στο κρεβατι!
....δεν είμαι χειμερινή κολυμβήτρια και μπερδεύτηκα αρχικάΤο σωσες
Μη φοβασαι μωρο μου , θα κανονισω εγω στο Park την πισινα θερμαινομενη....δεν είμαι χειμερινή κολυμβήτρια και μπερδεύτηκα αρχικά
Δεν μπαίνω συχνά και καλά κάνω. Μας τρελαίνεις με αυτά που ανεβάζεις και δεν έχουμε και διέξοδο εδώ πάνω....Καλημέρα στ αγόρια μου..