FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Ρε συ θα της παρουν το διπλωμα απο την Ομοσπονδια.στο επομενο που θα ειναι 3ωρο θα φερουμε και οργανα ....
Απαγορευεται προπονηση κατ' οικον !!!!!!!!!!!
Ρε συ θα της παρουν το διπλωμα απο την Ομοσπονδια.στο επομενο που θα ειναι 3ωρο θα φερουμε και οργανα ....
Ωωωωωω ,αυτα ειναι..μετά πως θα φύγουμε από madison?! Καλά φύγαμε στο 2 ωρο. ..Περπατούσαμε ακόμη χαχαχχαχχαχχαχα!!στο επομενο που θα ειναι 3ωρο θα φερουμε και οργανα ....
....αρχοντα, τετοια οργανα??!?!!?στο επομενο που θα ειναι 3ωρο θα φερουμε και οργανα ....
στο επομενο που θα ειναι 3ωρο θα φερουμε και οργανα ....
...ειμαι μες στην ομοσπονδία μην φοβάσαι τπτ ,τα έχω υπο έλεγχοΡε συ θα της παρουν το διπλωμα απο την Ομοσπονδια.
...ειμαι μες στην ομοσπονδία μην φοβάσαι τπτ ,τα έχω υπο έλεγχο
χαλαρωσε ολα καλα θα πανε .. χαχαχαΡε συ θα της παρουν το διπλωμα απο την Ομοσπονδια.
Τύπε για πνευστά είναι ο "Μισάωρος" με τα γαλακτομπούρεκαΠνευστα;
Τύπε για πνευστά είναι ο "Μισάωρος" με τα γαλακτομπούρεκα
Ρε σεις τι πάθατε σήμερα, εργόχειρο ολόκληρο κεντατε, ω ρε κέφια!!
Ετσι μου ερχετε να σας πάρω όλους παρτουζα απο την χαρα
Παρτουζα και χυσιμο στο προσωπο σου να σταζουν τα χυσια....Ρε σεις τι πάθατε σήμερα, εργόχειρο ολόκληρο κεντατε, ω ρε κέφια!!
Παρτουζα και χυσιμο στο προσωπο σου να σταζουν τα χυσια....
Οχι στο σειρηνακη.σουγκαρ μπειμπιςΚαι μετα το βιντεο στον Σειρηνακη;
Καλα γαμησαΣε καλό μου,πόσο γέλιο έριξα...Να στε καλα πραγματικά ρε αγόρια!
Αντε παω τώρα ,εχω να δω έναν κύριο ακόμη, μετα τέλος για σήμερα τα ραντεβού, να μαστε καλα,αύριο πάλι.
Οχι στο σειρηνακη.σουγκαρ μπειμπις
Εγω ελειπα απ το σημερινό εργόχειροΡε σεις τι πάθατε σήμερα, εργόχειρο ολόκληρο κεντατε, ω ρε κέφια!!
Εκεινο γυρω απ το κόκκινο πιεσόμετρο ειναι;....αρχοντα, τετοια οργανα??!?!!?
Θα σου εξηγήσουν τα παιδιά γιατί εγώ πρέπει να φύγω χαχαχαχαΕκεινο γυρω απ το κόκκινο πιεσόμετρο ειναι;