kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Καλημέρα σας κυρία σέξι Τζοάννα. Ότι και να φοράτε μας φτιάχνετε την διάθεση.Καλημερουδια...!
Καλημέρα σας κυρία σέξι Τζοάννα. Ότι και να φοράτε μας φτιάχνετε την διάθεση.Καλημερουδια...!
Την ευχή μου την έχεις, να την γνωρίσεις από κοντά την γυναίκα μου και να περάσετε σούπερ (μην μου κάνει παράπονα ότι δεν πέρασε καλά, γιατί τότε θα ευχηθώ να πάρει το πρωτάθλημα ο βαζελος) αλλά το διπλό θέλω να το πάρω με την αξία μου, όχι με πουστιες, αυτά δεν τα θέλουμε εμείς οι Αρειανοι!!!Την εξάρτηση που μου σύστησε ο φίλος μου ο αρκούδας την αγόρασα, τις βιταμίνες μου να συνέλθω από την κωλογρίπη τις παίρνω, μου μένει μόνο να μου δώσεις την ευχή σου για να γνωρίσω και από κοντά την καύλα της γυναικάρας σου...
Δώστην μου κι εγώ θα μιλήσω στον χοντρό να σας δώσει το διπλό στο Καραισκάκη!!
Εεεε? Τι λες???
Τι σεξυ πόδια έχεις!!!Καλημερουδια...!
Ναι ρε φίλε, συνήθως δεν προσέχω ιδιαίτερα τα πόδια. Μόνο με τη Ζωή κι εδώ έχω πάθει πλάκα με τις ποδάρες τους!!Τι σεξυ πόδια έχεις!!!
Όχι ότι όλα τα υπόλοιπα δεν είναι hot αλλά τα πόδια σου κερδίζουν τις εντυπώσεις και το λέει αυτό ένας μέγας βυζολαγνος!!!
(μην μου κάνει παράπονα ότι δεν πέρασε καλά, γιατί τότε θα ευχηθώ να πάρει το πρωτάθλημα ο βαζελος)
Το ξέρω για αυτό το έγραψα!!!Φίλε, αυτό ήταν κλωτσιά στα αρχ@@ια τώρα!! ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ
Έχει ποδαρες και όχι μόνο...Ναι ρε φίλε, συνήθως δεν προσέχω ιδιαίτερα τα πόδια. Μόνο με τη Ζωή κι εδώ έχω πάθει πλάκα με τις ποδάρες τους!!
Καλημέρα γυναίκα φωτιάΚαλημερουδια...!
Που να νιώσεις και την πιπα!!!
Αχ ,αυτα λες και με λιώνεις...Τι σεξυ πόδια έχεις!!!
Όχι ότι όλα τα υπόλοιπα δεν είναι hot αλλά τα πόδια σου κερδίζουν τις εντυπώσεις και το λέει αυτό ένας μέγας βυζολαγνος!!!
Εχω το 401 μωρο μου απέναντι...Ήδη τρέμουν τα γόνατά μου, όπως το λες!!! Είμαι και κάποιας ηλικίας
Ελπίζω να τα καταφέρω και να μη με πάρουν σηκωτό
Καλημέρα σας κυρία σέξι Τζοάννα. Ότι και να φοράτε μας φτιάχνετε την διάθεση.
Γεια σου αγόρι!Καλημέρα γυναίκα φωτιά
Τότε, μήπως να κλείσω ένα δωμάτιο να συναντηθούμε εκεί?Εχω το 401 μωρο μου απέναντι...
Μια οτι ειμαι άψογη αναβάτης(ο ενας), μια ότι παίζω δυνατό κλαρίνο(ο αλλος), μια για έκτακτα περιστατικά (εσυ)όποιος παει μαζι μου, να πως βγαίνει τ όνομα και αντε να προλαβω ν απαντώ στα τηλ μετα(παλι θα γκρινιάζουν)!!Τότε, μήπως να κλείσω ένα δωμάτιο να συναντηθούμε εκεί?
Απλά για σιγουριά βρε κορίτσι!!
Μια οτι ειμαι άψογη αναβάτης(ο ενας), μια ότι παίζω δυνατό κλαρίνο(ο αλλος), μια για έκτακτα περιστατικά (εσυ)όποιος παει μαζι μου, να πως βγαίνει τ όνομα και αντε να προλαβω ν απαντώ στα τηλ μετα!!
Μια οτι ειμαι άψογη αναβάτης(ο ενας),
Αχ ,αυτό το κωλαράκι, ησυχία δεν έχει..Ε μην απαντάς! Σε τρώει και σένα το κωλαράκι σου!!!
Φυσικά να βγάλουμε!Αυτό με την ιππασία πάλι γιατί μου το θύμισες? Ένα βιντεάκι σου βρήκα μόνο με ιππασία αλλά ήταν σούπερ!!
Μήπως να βγάλουμε μαζί κι άλλο ??
Αχ ,αυτό το κωλαράκι, ησυχία δεν έχει..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικά να βγάλουμε!
Αφου ειναι κωλαράκι για συλλεκτικό καλούπι.... Καύλαρος αγαπημένος.Αχ ,αυτό το κωλαράκι, ησυχία δεν έχει..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικά να βγάλουμε!
Καλώς τ αγορι μου!!Αφου ειναι κωλαράκι για συλλεκτικό καλούπι.... Καύλαρος αγαπημένος.
Αχ αυτή η ιππασία της Jo δεν παίζεται... αμαζόνα λεμεεεεεΑυτό με την ιππασία πάλι γιατί μου το θύμισες? Ένα βιντεάκι σου βρήκα μόνο με ιππασία αλλά ήταν σούπερ!!
Μήπως να βγάλουμε μαζί κι άλλο ??