kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.930
- Πόντοι
- 6.256
Δεν ειχα θεμα στη ζωη μου, καλα τα πηγαινα/ω, δεν γουστάρω τις κοντές, είναι πονηρές
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν ειχα θεμα στη ζωη μου, καλα τα πηγαινα/ω, δεν γουστάρω τις κοντές, είναι πονηρές
...η υπέρβαση λογω ταξιδιού, που έκανες και 3η φορά να με συναντήσεις λεει πολλά για μένα..Όπως λέει και το άσμα..Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου,αμοιβαία τα αισθήματα!!!
Με αφορμή λοιπόν την αναφορά σου,ας γράψω και μια κριτική γιατί πρέπει να τα λέμε τα καλά.......η υπέρβαση λογω ταξιδιού, που έκανες και 3η φορά να με συναντήσεις λεει πολλά για μένα..
Βρε, εσυ και ο αρκούδος με δώσατε κανονικά με νέο κρεβάτι ε;;χαχαχαχαχαχαχαχα!!Με αφορμή λοιπόν την αναφορά σου,ας γράψω και μια κριτική γιατί πρέπει να τα λέμε τα καλά....
Τρίτη φορά λοιπόν (και όχι φαρμακερή εννοείται γιατί θα έχουμε και άλλες στο σύντομο μέλλον) με την ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ Jo!! Θα μπω στο ζουμί...Καλωσόρισμα και από τους 2,αρκετό social στον καναπέ γιατί η Jο είναι μια γυναίκα που μπορείς και χαίρεσαι να μιλήσεις μαζί της για πολλά πράγματα και δεν είναι απλά ένα κομοδίνο για sex..Κουβέντα στην κουβέντα,χάδι στο χάδι πέρασμα στα του αγώνα...Αργό και βασανιστικό γδύσιμο δικό μου από αυτήν,με φιλάκια στο σώμα μου...Εγώ απλά κατέβασα το υπέροχο της φόρεμα ώστε να φανεί το υπέροχο στήθος της και να μπορώ να το χαρώ με την γλώσσα μου..Αφού κατέβηκε χαμηλά...η συμφωνική ορχήστρα του Βερολίνου έκανε την εμφάνιση της με αντιπρόσωπο την Jo και στο...πνευστό τα είδα και πάλι όλα..Πέρασμα σκούφου και όπως ήμασταν στον καναπέ,έκατσε πάνω μου χωρίς να βγάλει το στρινγκάκι (γουστάρω να το παραμερίζω απλά) και με τα κορμιά μας κολλημένα,κάναμε ένα...επί του κανα-πέος πήδημα μέχρι τέλους..Το να νιώθεις την καυτή ανάσα της γυναικάρας αυτής τόσο κοντά στα αυτιά σου,το να σου λέει ότι θέλει να ακούσει ένας σωστός άνδρας που σέβεται την παρτενέρ του,σε κάνει να γίνεσαι ακόμα πιο τούμπανο...Ελάχιστο χαλάρωμα και ο δεύτερος γύρος έγινε στο νέο κρεβάτι της (πιο μικρό μεν αλλά χωρίς τρίξιμο) με στήσιμο στα 4,με ιεραποστολικό και τέλος...με cowgirl για να την αφήσω να...οργιάσει...Και bonus στάση ένα reverse cowgirl με anal και η καθόλου σεμνή...αλλά...αμαρτωλή..συναυλία τελείωσε με μένα να μένω στεγνός και την Jο πάντα έτοιμη για όλα!!!Εις το επανιδείν γυναικάρα!!!
Δεκτά..Και σε σένα εκεί που ξέρεις ότι μου αρέσει να στα δίνω!!ΧεχεχεχεΒρε, εσυ και ο αρκούδος με δώσατε κανονικά με νέο κρεβάτι ε;;χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Να σαι καλά ρε μωράκι που όσες φορές βρεθήκαμε περασαμε το ιδιο ομορφα και με καυλα στο φουλ(εισαιφοβερός παρτενέρ)..Τιμητικο επίσης να γράψεις ολ αυτα για μένα, όπως και τις 2 άλλες φορες..Παντα η ίδια θα παραμένω, δεν κάνω εκπτώσεις στην διαθεση και στην καύλα μου!
Μεχρι την επόμενη φορά μας...φιλιά εκεί που σ αρέσουν πιο πολυ..
Φαρμακερη κυρια Ολσεν , χαχαχαΜεχρι και η κυρια Όλσεν διαβαζει το νήμα
Τέλεια η Κυρία Όλσεν, η αγαπημένη μου, γουστάρω ξινές γυναίκες, με φτιάχνουν.Φαρμακερη κυρια Ολσεν , χαχαχα
Κυρια Ολσεν ηταν στην προηγουμενη σεζον.Τέλεια η Κυρία Όλσεν, η αγαπημένη μου, γουστάρω ξινές γυναίκες, με φτιάχνουν.
ksinolagnos ?Κυρια Ολσεν ηταν στην προηγουμενη σεζον.
Τωρα πρεπει να βρεις αλλο θεικο nick
Γεια σου καυλιαρη ομορφε...ονειρο
Δυστυχώς έχει λήξει μέρες τωρα ...και για παλαιούς και νέους.Κυρία τζοάννα ισχυεί ακόμα η προσφορά για τους νέους πελάτες που είχατε αναγγείλει ? .
Οκ , ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ! .Δυστυχώς έχει λήξει μέρες τωρα ...και για παλαιούς και νέους.
Αλλα γενικά είμαι large άτομο ,παρε οπότε θες ,και θα τα πουμε
Νομιζω οτι για τον τροπο του , που μιλαει σαν μαθητης προς τη δασκαλα ( οχι καθηγητρια ) δικαιουται μια προσφοραΚυρία τζοάννα ισχυεί ακόμα η προσφορά για τους νέους πελάτες που είχατε αναγγείλει ? .
μωρη αδερφουλα μου,τι στο καλο,ολοι καυλιαριδες ειναι?θα εχει πλακωσει ολη η πιστιρικαρια για να σε γαμισει.που να παμε εμεις τα γεροντια ρε? θα λες μετα οτι δεν ημαστε καυλεηδες.ωρε ξευτιλα!!!!!!!!!!!!!!!Γεια σου καυλιαρη ομορφε...