kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.104
- Πόντοι
- 6.256
Και μενα τα μαυρα μ αρεσουν.Ειμαι φυσική ξανθιά, για κανέναν λόγο δεν χαλάω το χρώμα μου..η καθεμία με την χάρη της !
Νυχακια & κούρεμα διόρθωσα
Και μενα τα μαυρα μ αρεσουν.Ειμαι φυσική ξανθιά, για κανέναν λόγο δεν χαλάω το χρώμα μου..η καθεμία με την χάρη της !
Νυχακια & κούρεμα διόρθωσα
...το κανω συνειδητά, περαν χρήματος ,ο αρχικός στόχος, έχω και καυλες τρελες σερι,έχω επίσης ζωη περαν αυτού.. αρα αυτομάτως επιλέγω δεν μ επιλέγουν μόνο,ε ναι τσούζει κάποιους ...Όταν είσαι 100% ανεξάρτητος (και ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας) χαλάνε τα πλάνα όσων δεν είναι ανεξάρτητοι. Φυσικά και δεν είναι τυχαίο ότι πολεμειται όποιος χαλάει την πιάτσα με καθαρές εξηγήσεις.
Ερώτηση...το κανω συνειδητά, περαν χρήματος αρχικός στόχος έχω και καυλες τρελες σερι,έχω επίσης ζωη περαν αυτού.. αρα αυτομάτως επιλέγω δεν μ επιλέγουν μόνο,ε ναι τσούζει κάποιους ...
Εφόσον δεν παρέχω σπιτι μου σε άγνωστους και προσφέρω μισάωρο ως υπηρεσία, οφείλω στο χοτελ να πάω και γι αυτό, το έχω γράψει ξεκαθαρα καιρο πριν.Ερώτηση
Ραντεβού μισής ώρας κάνεις κανονικά σε χοτελ;
Οκ ευχαριστώ για την απάντησηΕφόσον δεν παρέχω σπιτι μου σε άγνωστους και προσφέρω μισάωρο ως υπηρεσία, οφείλω στο χοτελ να πάω και γι αυτό Το έχω γράψει ξεκαθαρα καιρο πριν.
Η καυλα που βγάζεις δεν έχει οριααα!! Πρέπει να βρεθούμεΕιμαι και θα παραμεινω ξανθιά..
Καταλαβαίνω τί λες Ιωάννα....το κανω συνειδητά, περαν χρήματος αρχικός στόχος έχω και καυλες τρελες σερι,έχω επίσης ζωη περαν αυτού.. αρα αυτομάτως επιλέγω δεν μ επιλέγουν μόνο,ε ναι τσούζει κάποιους ...
Νταβατζήδες και προμοτορες δεν είχα ΠΟΤΕ..μόνη μου το ξεκίνησα και μόνη το έφτασα ως εδω..και μόνη μου όποτε γουστάρω θα το τελειώσω αγοριΚαταλαβαίνω τί λες Ιωάννα.
Και πολύ καλά κάνεις. Η ελευθερία επιλογής είναι σε όλους μας η μόνη αναγκαιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις.Νταβατζήδες και προμοτορες δεν είχα ΠΟΤΕ..μόνη μου το ξεκίνησα και μόνη το έφτασα ως εδω..και μόνη μου όποτε γουστάρω θα το τελειώσω αγορι
Υπαρχει και μια αλλη λυση..μέχρι και απειλές είχα στο τηλ, τύπος που δεν με ξέρει και με το ζόρι να κάνουμε ραντεβού..ανήκουστα πράγματα, δουλεύω από το 16,ποτε παρόμοια σκηνικά δεν είχα, ισως λογω οτι δεν υπήρχε υπερ έκθεση, το θέμα είναι ότι αν και έχω σταθερή πελατεία χρόνια ,αμα γουστάρω αράζω εκεί, μ αρέσει ομως τόσο πολύ η επαφή με καινούργια άτομα, μ εξιτάρει κι εγκεφαλικά που θέλω να συνεχίσω να τους γνωρίζω, απλα εγινα παραπάνω επιφυλακτική ,αναγκαστικά. Επίσης κάποια νέα προφιλ εδω,στο 60% είναι άτομα που έχουμε γειώσει για δικούς μας λόγους η καθεμία, κ επι τούτου μπαίνουν..ολόκληρο σχέδιο δλδ..!!Ρε παιδιά, πουτανες είμαστε όπως λέτε και δικαίως, δεν με χαλα εδω ο χαρακτηρισμός, στην προσωπική μου ζωή παιζει να μου μιλάνε στον πληθυντικό απο σεβασμό, τραβάτε παρακάτω αν δεν σας είναι βολική μια,απλο..Ας μην το τραβήξουμε αλλο τις αποφάσεις μου τις πήρα, και θα κινηθώ ετσι..το ότι παραμένω σωστή απέναντι σας και καυλιαρα δεν αλλάζει !
Οσο για συμφέροντα, 45 κλεισμένα ειμαι,τι στο καλό,σιγά μην τραβήξω κόσμο που ζητα πιπίνια η αλλου στυλ σωματοτυπο/στυλ,όλες έχουμε το κοινό μας,τον θεωρώ άσκοπο τον ανταγωνισμό!
Το αγόρι μου πως με προσέχει!!!Υπαρχει και μια αλλη λυση
Θα σε κλειδωσω σπιτι μου , θα σου παρεχω οτι θελεις και θα σε αφηνω να δουλευεις μια μερα τη βδομαδα για το γουστο , με επιλεγμενους πελατες. 100% safe
Εσυ εκει στην υπερεκθεση χαχαχαΤο αγόρι μου πως με προσέχει!!!
Καμια παρτουζα θα παιζει η μπα;;Αλλιώς δεν κλείνομαι!!
Τα μαλλια σου σου πανε πολυ.Ειμαι και θα παραμεινω ξανθιά..(μόστρα εδω μαλλι και νυχι)
Εσυ θες χρωμα, ένα άλλο αγόρι με θέλει μαυρομαλλα,άλλος έλεγε να κανω κι άλλο τατουάζ, θα γίνω πτυσσόμενη γκόμενά να σας καλύπτω όλους χαχαχαχαχαχαχαχα!!Τα μαλλια σου σου πανε πολυ.
Στα νύχια θελω χρώμα.
να μην γινεις τιποτα.....να παραμεινεις οπως εισαι και σαν εμφανιση και σαν ανθρωποςΕσυ θες χρωμα, ένα άλλο αγόρι με θέλει μαυρομαλλα,άλλος έλεγε να κανω κι άλλο τατουάζ, θα γίνω πτυσσόμενη γκόμενά να σας καλύπτω όλους χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Εννοείται ρε αγαπη, το είπα με χιουμορ...σιγά μην γίνω αυτό που θέλουν οι άλλοι ,άβουλη ειμαι;! ..και τα παιδιά πλακα κάνουν !να μην γινεις τιποτα.....να παραμεινεις οπως εισαι και σαν εμφανιση και σαν ανθρωπος
Πες τα Στάθηνα μην γινεις τιποτα.....να παραμεινεις οπως εισαι και σαν εμφανιση και σαν ανθρωπος
Αμε οποτε θες call me!!Η καυλα που βγάζεις δεν έχει οριααα!! Πρέπει να βρεθούμε
Εμ σιγα σιγα θα σε αλλαξουμε,Εννοείται ρε αγαπη, το είπα με χιουμορ...σιγά μην γίνω αυτό που θέλουν οι άλλοι ,άβουλη ειμαι;! ..και τα παιδιά πλακα κάνουν !
Miss u ..kiss..