kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Ξε-σκίζει!!!Ο μεσος μπουρδελιαρης δε πηδαει μονο σκιζει.
Χαχαχα
Ξε-σκίζει!!!Ο μεσος μπουρδελιαρης δε πηδαει μονο σκιζει.
Χαχαχα
πρεπει να σε φτιαχνει κ η γκομενα να αισθανεσαι οτι παραδινεται σε εσενα και εκει αναβει το turbo xaxaxaΜεγάλο ποσοστό ανδρών απο εδω μεσα που εχω βρεθεί, όντος γαμαει δυνατά...& με διάρκεια καλή..
Νομίζω, βασικός παράγοντας...!Όσες καυλες κ να έχει κάποιος αν δεν τον ικανοποιεί ο/η παρτενέρ στα πάντα, τπτ δεν γίνεται..πρεπει να σε φτιαχνει κ η γκομενα να αισθανεσαι οτι παραδινεται σε εσενα και εκει αναβει το turbo xaxaxa
Πολυ σωστη οπως τα λες ειναιΝομίζω, βασικός παράγοντας...!Όσες καυλες κ να έχει κάποιος αν δεν τον ικανοποιεί ο/η παρτενέρ στα πάντα, τπτ δεν γίνεται..
Πάντα με τόσο πάθος πιπωνεις JoΕγω πιπωνα και τ αγόρι τραβούσε τον κωλο μου..
...ααα!!Να κι η πίπα ..
Αντε καληνύχτα μας..αυριο παλι..
Πες με μαλακαΚαι να το πηδηξετε καλε δεν έχω θέμα
Τα έχουμε ξαναπεί, γνωριζω ..εισαι καλα μ αυτο, αρα ποιος ο λόγος να απολογηθείς η να σε νοιάζει η γνώμη των αλλων;!Πες με μαλακα
Πες με ηλίθιο
Πες με μουρόχαβλο
Όπως και να είχε της είμαι πιστός σαν σκύλος (γαβ)
Μακάρι να μπορούσα μια συνάντηση μαζί σου Τζοάννα
Απλά θαυμάζω το ωραίο
Τίποτα παραπάνω
Όπως μου πε κάποτε ένας σοφός " να το τρως το μουνάκι ..είναι superfood"
Ετσι πρέπει..αρκεί να είναι στην πένα,μεσα έξω!!Όπως μου πε κάποτε ένας σοφός " να το τρως το μουνάκι ..είναι superfood"
Με έχεις καυλώσει εγκεφαλικά Τρελαίνομαι
....αμα με πηδηξεις δλδ θα το χάσεις εντελώς μωρο μου ..;;Με έχεις καυλώσει εγκεφαλικά Τρελαίνομαι
Ούτε εγώ ξέρω τι θα πάθω άμα στον Καρφώσω Αλα περιμένω την κατάλληλη στιγμή....αμα με πηδηξεις δλδ θα το χάσεις εντελώς μωρο μου ..;;
Παω πίσω παλι, έχω δεχθεί πολλά αγόρια σημερα νεουδια με την προσφορά και χαίρομαι πολύ!!!
Σαν το after burn των viperπρεπει να σε φτιαχνει κ η γκομενα να αισθανεσαι οτι παραδινεται σε εσενα και εκει αναβει το turbo xaxaxa
Καλό είναι αυτό, θα περνάμε καλύτερα!!!....ρε σεις με τρίχες ασχολείστε;!
Εδω έχω άλλο πρόβλημα,μεγαλωνουν τα βυζια μου μονα τους στο άκυρο!!
Να κεράσεις, γιατί να μην κεράσεις. Δεν θα σου πούμε όχι!!!Να κεράσω και κωλαρακι..ε;;
Σκέτη καυλα η γυναίκα μου!!!Καλημέρα!Να υπενθυμίσω, γιατι χάνονται στις σελίδες τα ποστ, γι αυτό το σαββατοκύριακο μονο,προσφορα σε νέους πελάτες η ωρα 60€από 80€.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ 12 και μετά,1/1,30 ώρα νωρίτερα απ αυτή που θέλετε, και μόνο τηλεφωνικά !
Γειά σου ρε ομορφαντρα μου!Σκέτη καυλα η γυναίκα μου!!!
Γειά σου και σε σένα αρχοντογυναικαρα μου!!!Γειά σου ρε ομορφαντρα μου!