Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.288
...δεν προκαλούμαι εύκολα εδω και χρόνια..επίσης εκτός ρινγκ δεν έχω δείρει..ακόμηΆρα δεν πρέπει να την νευριάσουμε;;;
...δεν προκαλούμαι εύκολα εδω και χρόνια..επίσης εκτός ρινγκ δεν έχω δείρει..ακόμηΆρα δεν πρέπει να την νευριάσουμε;;;
....έλειψες ...έλειψες πολύ...baby μου..Δεν προκαλεί παρά μόνο με την σεξουαλική της παρουσία αλλά άμα την προκαλέσει κάποιος στα άκρα..τότε έχει .. σεξ και ξύλο ...Γειά σου Jo!!!
Ε ναι, αφου μ@@νότριχες δεν εχουμε....ρε σεις με τρίχες ασχολείστε;!χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Εισαι παλιόπαιδο . αλλα εγω αγαπώ τα παλιόπαιδα..Επειδη την πικρανα σημερα τη jo τηςβαζω ενα τραγουδακι
Ωραια, ευχαριστω, θα βαλω τον αρκουδα να γραψει κανα ποιηματακι για κοντεςσε αφήνω υπεύθυνο του νήματος
Εδώ το pussy σου είναι λες και μας βγάζει γλώσσα
Οπως λεμε γκολ και ξυλο ,Δεν προκαλεί παρά μόνο με την σεξουαλική της παρουσία αλλά άμα την προκαλέσει κάποιος στα άκρα..τότε έχει .. σεξ και ξύλο ...Γειά σου Jo!!!
Κοντές αλλά θαυματουργέςΩραια, ευχαριστω, θα βαλω τον αρκουδα να γραψει κανα ποιηματακι για κοντες
Όλου του κόσμου οι κοντέςΩραια, ευχαριστω, θα βαλω τον αρκουδα να γραψει κανα ποιηματακι για κοντες
Πες σε παρακαλώ του κοντολαγνου οτι είμαι ψηλή, να μην τρέφει ελπίδες
Ψηλη για πασαρελα;Πες σε παρακαλώ του κοντολαγνου οτι είμαι ψηλή, να μην τρέφει ελπίδες
Κοντά στο 1,70 ειμαι ,δεν νομίζω, πασαρέλα θέλει 1,72/73 & πανω..γι αυτό στου Dior δεν με πήραν το ήξερα, αυτοί οι 2,3 πόντοι έκαναν την ζημιά ...Ψηλη για πασαρελα;
Αφου δε κανεις για πασαρελα κανεις για ιπασια.Κοντά στο 1,70 ειμαι ,δεν νομίζω, πασαρέλα θέλει 1,72/73 & πανω..γι αυτό στου Dior δεν με πήραν το ήξερα, αυτοί οι 2,3 πόντοι έκαναν την ζημιά ...
Αν και δεν είμαι του συγκεκριμένου αθλήματος, respect..
Καλημερουδια !