Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 170.302
Καλησπέρα ρε αγορι, μας έλειψες!!Μην σε νοιάζει πάμε και στο πάρκιν του Σκλαβενίτη έχει και κάδους να μην φαινόμαστε Καλησπέρα σε όλους
Καλησπέρα ρε αγορι, μας έλειψες!!Μην σε νοιάζει πάμε και στο πάρκιν του Σκλαβενίτη έχει και κάδους να μην φαινόμαστε Καλησπέρα σε όλους
Θεαρα η Ζωζώ, προσκυνω!!!!
Να βγαλεις μια φωτο με το δερματινο μπουφαν , μινι φουστα και τις διχτυωτες ζαρντιερες στους παγκους της λαικηςΌταν φεύγει η λαϊκή, γιατί έχουμε θέμα με πάρκινγκ αλλα τουλάχιστον έχει τουαλέτες (με τρώει ο κωλος μου να τ ακούσω παλι !!)
Θα θυμίζει κάτι από την "καλτιλα"των βίντεο ταινιών της δεκαετίας 90..χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Να βγαλεις μια φωτο με το δερματινο μπουφαν , μινι φουστα και τις διχτυωτες ζαρντιερες στους παγκους της λαικης
Θα θυμίζει κάτι από την "καλτιλα"των βίντεο ταινιών της δεκαετίας 90..χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Οχι ρε , η αντιθεση ειναι ολο το ζουμιΘα θυμίζει κάτι από την "καλτιλα"των τσοντο-βίντεο- ταινιών της δεκαετίας 80&90..χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Πάμε boom boom!!!!Nα μου αφιερώσω κι εγώ κάτι αφου πιάσαμε τ άσματα, και να την κάνω προς το παρών..μου ταιριάζει απόλυτα!
Μερακλωσα και μετά με βλέπω για clubbing
Ελα να με πάρεις 2:30 ,θα ειμαι ντυμένη ως Ντόνα Σάμερ !!!Πάμε boom boom!!!!
Μη μου βάζεις ιδέες!!!Ελα να με πάρεις 2:30 ,θα ειμαι ντυμένη ως Ντόνα Σάμερ !!!
Πάμε boom boom!!!!
Το ωραίο πρέπει να επαινειται....να σαι καλά μωρο μου...
Ελα να με πάρεις 2:30 ,θα ειμαι ντυμένη ως Ντόνα Σάμερ !!!
Μια μέρα με φουλ ραντεβού, έκλεισε ομορφα με το δικό μας..(αν και έλεγα να το τραβήξω μέχρι 2 σήμερα, η κούραση υπερτερεί δυστυχώς),εγω ευχαριστώ για την ευγένεια σου πανω απ όλα,εισαι αξιόλογος νεαρός !Φιλάκια!Καλησπέρα στην ομάδα… έφτασε η ώρα να πω και εγω την εμπειρία μου με την τζο. Ήμουν το τελευταίο της ραντεβού για σήμερα και αυτό που μου άφησε ήταν κάτι το εξαίσιο με πλήρη ολοκλήρωση. Η τζο είναι με διαφορά η καλύτερη, άριστη σε όλα της και άργησα να την επισκεφτώ και δυστυχώς δεν ξέρω αν προλάβω πάλι. Ευχαριστώ τζο για αυτή την όμορφη βραδιά.
αλογο ατελειωτο.Κολαρα
....το' χεις νομιζω!Ελα να με πάρεις 2:30 ,θα ειμαι ντυμένη ως Ντόνα Σάμερ !!!
Το 'χω φυσικά, στα νιάτα μου ήμουν η βασίλισσα της disco (να πως επιβεβαιώνω την ηλικία μου χαχαχαχαχαχαχαχα!!)....το' χεις νομιζω!