Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαχαχαχαχαχαχαχα,ποίημα ολο νόημα!!!Πού χάθηκες πουλάκι μου;
μια απάντηση στα ίσια!
Σε σκίσαν οι καριόληδες
Με απανωτά γαμήσια;;;
Φωτιά πήραν τα πόδια της
να πω πως δεν το είδα;;;
καπνούς θα βγάζει το νιμού
και η κωλοτρυπίδα!!!
Ήμαρτον ρε καλόπαιδα
καν'τε και λίγο κράτει
Στο τέλος θα ξεβιδωθεί
Το έρμο το κρεβάτι!!!
Από τη συλλογή
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.
ωραίο!Πού χάθηκες πουλάκι μου;
μια απάντηση στα ίσια!
Σε σκίσαν οι καριόληδες
Με απανωτά γαμήσια;;;
Φωτιά πήραν τα πόδια της
να πω πως δεν το είδα;;;
καπνούς θα βγάζει το νιμού
και η κωλοτρυπίδα!!!
Ήμαρτον ρε καλόπαιδα
καν'τε και λίγο κράτει
Στο τέλος θα ξεβιδωθεί
Το έρμο το κρεβάτι!!!
Από τη συλλογή
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.
Μετα θα καταργησεις τα ρεπο , μετα θα επισκεπτεσαι και διπλανες χωρες, μετα καμμια ξεπετα στο Διεθνη διαστημικο Σταθμο, γιατι και οι αστροναυτες αντρες ειναι και αυτοι, Μονο στον Αρη δε θα πας γιατι ειναι μακρυ ταξιδι !!!Λοιπον,τα σαββατοκύριακα θα το πηγαίνω το ωράριο εκτός απροόπτου, μέχρι 2,καθημερινές παραμένει 12,κι αυτό γιατί είμαι παραπάνω χαλαρη άνευ προπονήσεων ,και επίσης αρκετοί πελάτες μου ζητούν ραντεβού αυτές τις ώρες(λογω και δικής τους χαλαρότητας το σαββατοκύριακο)
Βρε καλώς τον...μας έλειψες..Μετα θα καταργησεις τα ρεπο , μετα θα επισκεπτεσαι και διπλανες χωρες, μετα καμμια ξεπετα στο Διεθνη διαστημικο Σταθμο, γιατι και οι αστροναυτες αντρες ειναι και αυτοι, Μονο στον Αρη δε θα πας γιατι ειναι μακρυ ταξιδι !!!
Μωρό μου, είσαι απολαυστικότατηΔιαθέσιμη 13:00 και μετά και μόνο τηλεφωνικά κλείνω ραντεβού!Φιλιά!
Κι εσενα σου λεπει το overdose σεξΒρε καλώς τον...μας έλειψες..
Ολο με μαλώνεις, δεν μ αγαπάς πια..Κι εσενα σου λεπει το overdose σεξ
Joanna official!Λοιπον,τα σαββατοκύριακα θα το πηγαίνω το ωράριο εκτός απροόπτου, μέχρι 2,καθημερινές παραμένει 12,κι αυτό γιατί είμαι παραπάνω χαλαρη άνευ προπονήσεων ,και επίσης αρκετοί πελάτες μου ζητούν ραντεβού αυτές τις ώρες(λογω και δικής τους χαλαρότητας το σαββατοκύριακο)
Για να μην αλλάζω τις αγγελίες μου,το γράφω εδώ επίσημα.
....να σαι καλά μωρο μου...Μωρό μου, είσαι απολαυστικότατη
Αφου εχεις ζητηση, εσυ βαζεις τους κανονες. Σε μαλωνω μην παθεις burn outΟλο με μαλώνεις, δεν μ αγαπάς πια..βρε ματια μου το ωράριο αναλόγως την ζήτηση υφίσταται αλλαγές,λογικό...
Εξυπηρετω..ετσι το βλέπω ..Αφου εχεις ζητηση, εσυ βαζεις τους κανονες. Σε μαλωνω μην παθεις burn out
Όταν ο kafearkoudas μιλάει για εγγύηση... Να τον ακούτε το γέροντα!!!Εξυπηρετω..ετσι το βλέπω ..
Όταν ο kafearkoudas μιλάει για εγγύηση... Να τον ακούτε το γέροντα!!!
Τζο κάποιον να σηκώνει τηλέφωνα και να κλείνει τα ραντεβού μήπως θελεις. !!!!!! Το ωράριο της Πέμπτης δεν μας είπες ποιό είναιJoanna official!
Όταν φεύγει η λαϊκή, γιατί έχουμε θέμα με πάρκινγκ αλλα τουλάχιστον έχει τουαλέτες (με τρώει ο κωλος μου να τ ακούσω παλι !!)Τζο κάποιον να σηκώνει τηλέφωνα και να κλείνει τα ραντεβού μήπως θελεις. !!!!!! Το ωράριο της Πέμπτης δεν μας είπες ποιό είναι
Μην σε νοιάζει πάμε και στο πάρκιν του Σκλαβενίτη έχει και κάδους να μην φαινόμαστε Καλησπέρα σε όλουςΌταν φεύγει η λαϊκή, γιατί έχουμε θέμα με πάρκινγκ αλλα τουλάχιστον έχει τουαλέτες