Ποιος τυχερός μπαίνει σήμερα εκειΚαλημέρα boys
Έχουν κλειστεί 2 ραντεβού μεχρι τπ μεσημέρι, αρα διαθέσιμη 3 και μετά.
τι άνοιγμα είναι αυτό μουναρααααα μουυυυ
Ποιος τυχερός μπαίνει σήμερα εκειΚαλημέρα boys
Έχουν κλειστεί 2 ραντεβού μεχρι τπ μεσημέρι, αρα διαθέσιμη 3 και μετά.
Και τωρα το 3ημερο επειδη θα κατεβει κοσμος απο επαρχια , με το μαλακο !!!!Και ακροβατικό πρόγραμμα η Τζο χαχαχαχαχαχαχα!!
Αγαπη μου εσυ...Κουκλαρα μου ατελειωτη..
Στελνεις κοσμο αδιαβαστο..!!!
Πολλοί τυχεροί μωρο μπήκαν και θα μπουν..Ποιος τυχερός μπαίνει σήμερα εκει
τι άνοιγμα είναι αυτό μουναρααααα μουυυυ
Δέχτηκα ηδη άτομο από επαρχία πριν,και εχω αρκετά που θα έρθουν Αθήνα κσι μου τηλ..!!!Και τωρα το 3ημερο επειδη θα κατεβει κοσμος απο επαρχια , με το μαλακο !!!!
You are number one!Ειμαι βολικο κορίτσι, δεν λέω σχεδόν οχι σε τπτ..ούτε γκρινιάζω οσον αφορά σεξ..ολα τα" τρωω"χαχαχχαχχαχχαχα !!
Σ ευχαριστώ ρε αγορι ,τιμή μου!!You are number one!
ΣαφέστατηΟκ, διαβάζω κάτι κουλα εδω(γενικά στο σαιτ)που μάλλον έχουν ξεχάσει καποια άτομα που βρισκόμαστε..Παιδάκια, πουτανοσαιτ είναι εδώ, αυτο πουλάμε οι κυριες "πουτανια",και τ αγόρια έχουν καυλες (εξου και μπαίνουν στο σαιτ)αρα μιλάνε καταλλήλως( με προστυχιες,αλλο ειρωνια,αυτή δεν την θελω κι εγω),στο πως είμαστε/δείχνουμε στην εξω ζωή μας ΟΛΟΙ ,είναι αλλη φάση..
Εγω πάντως αν στο νημα δεν λεμε για γαμησια/πιπες κλπ πρόστυχα ,θα ξενέρωσω χαχαχαχα!!
Να βάλω και μια τσοντα αναλ!
Like για την άποψη και τη στάση σου. Πουτανοσάιτ είναι, πουτάνες διαφημίζονται και καριόληδες είμαστε όλοι!!! Γι αυτό είμαστε εδώ!!! Απλά είναι μερικοί που ξεπερνούν τα όρια και γίνονται "πούστηδες"!!! (καμία σχέση με σεξουαλικό προσανατολισμό). Ακόμα και κάποιες εργαζόμενες... Κι αυτές "πούστικα" ξηγιούνται.Οκ, διαβάζω κάτι κουλα εδω(γενικά στο σαιτ)που μάλλον έχουν ξεχάσει καποια άτομα που βρισκόμαστε..Παιδάκια, πουτανοσαιτ είναι εδώ, αυτο πουλάμε οι κυριες "πουτανια",και τ αγόρια έχουν καυλες (εξου και μπαίνουν στο σαιτ)αρα μιλάνε καταλλήλως( με προστυχιες,αλλο ειρωνια,αυτή δεν την θελω κι εγω),στο πως είμαστε/δείχνουμε στην εξω ζωή μας ΟΛΟΙ ,είναι αλλη φάση..
Εγω πάντως αν στο νημα δεν λεμε για γαμησια/πιπες κλπ πρόστυχα ,θα ξενέρωσω χαχαχαχα!!
Να βάλω και μια τσοντα αναλ!
Ακριβώς...συμφωνώ και επαυξάνω..!Α ρε αρκουδο ,πότε θα σε δω πάλι ν αφεθω στο θεϊκό γλύψιμο σου λεμε!!!!Like για την άποψη και τη στάση σου. Πουτανοσάιτ είναι, πουτάνες διαφημίζονται και καριόληδες είμαστε όλοι!!! Γι αυτό είμαστε εδώ!!! Απλά είναι μερικοί που ξεπερνούν τα όρια και γίνονται "πούστηδες"!!! (καμία σχέση με σεξουαλικό προσανατολισμό). Ακόμα και κάποιες εργαζόμενες... Κι αυτές "πούστικα" ξηγιούνται.
Την έχεις βιώσει εσύ αυτή την πουστιά!!!
Το έχω στο πρόγραμμα baby... Είμαι λίγο υπ'ατμόν αυτό τον καιρό αλλά θα το πετύχω!Ακριβώς...συμφωνώ και επαυξάνω..!Α ρε αρκουδο ,πότε θα σε δω πάλι ν αφεθω στο θεϊκό γλύψιμο σου λεμε!!!!
Καλη όρεξη και ευχαριστώΗ Τζο είναι μια αυθεντική παλλακίδα, συνειδητοποιημένη και σοβαρή, χωρίς υφάκι και ατζέντα. Ούτε ντρογκια ούτε υστερίες ούτε ναρκισσισμό. Γι’ αυτό και είναι ανάρπαστη και πάντα με χαμόγελο.
Πάω να μαγειρέψω αρακά με πατατουλες γιαχνί.
Ακούραστη σεξεργάτρια προσφέρει τα μέγιστα στην ικανοποίηση των πορνοπελατών αλλά και των απανταχού ματάκηδων!!!
στο προσωπο δεχεσαι σπερμα;
.....για πάρτη σου θα νοικιάσω ελικόπτερο να σε φέρει σε μένα πάλι...!!!Ακούραστη σεξεργάτρια προσφέρει τα μέγιστα στην ικανοποίηση των πορνοπελατών αλλά και των απανταχού ματάκηδων!!!
Ήθελα να ήξερα ποιος πουστης έβαλε την Κατεχάκη τόσο μακριά από τον Πειραιά!!!!
Δεν μ αρέσει ρε γμτ, ενω στόμα δεν εχω θέμα(Όχι απ όλους φυσικα,έτσι;!),στο πρόσωπο κάποιες φορές που δέχτηκα ήταν δυσάρεστη εμπειρία..δύο 24ωρα τα ματιά κόκκινα και έτσουζαν, συν η αίσθηση στο πρόσωπο οχι τόσο καλή...στο προσωπο δεχεσαι σπερμα;