Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.433
Κι εσείς, δικη μου αδυναμία..!!Αδυναμία μας η τζοοοο
Κι εσείς, δικη μου αδυναμία..!!Αδυναμία μας η τζοοοο
Ναι φιλε, η τυχη τρεχει απ τα μπατζάκια μας.Τυχεροί όλοι σας εκεί στην Αθήνα εμείς εδώ βόρεια Ελλάδα πρέπει να γράψουμε χιλιόμετρα στο κοντέρ
Τι λες καλέ;!Αφου σου φέρνω τύχη ,δεν έπιασες το τζοκερ;;Ναι φιλε, η τυχη τρεχει απ τα μπατζάκια μας.
Ακομα περιμενω την κληρωση για το iphoneΤι λες καλέ;!Αφου σου φέρνω τύχη ,δεν έπιασες το τζοκερ;;
Πεσιμο ολο το μπου για δανεικά λεει χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Μήπως τον αδικείται τον νεαρό . . . ; ; ;τραβάνε κανα δύο μαλακιες απο πριν και δεν τελειωνουν ούτε αύριο
.....χιούμορ έκανα,με τα παιδιά περαν τούτου όμως ε το κάνουν συχνά κάποιοι,μου το λενε..Μήπως τον αδικείται τον νεαρό . . . ; ; ;
...τι τσιμπησες?!?!Παω να τσιμπήσω ,μπας και μπω μετά με ησυχία να τα πούμε λίγο boys μου..
Ελα ρε Odin..τα ρωτάνε αυτα;!λουτσους (θα πνιγω καμια μέρα έτσι όπως τους καταβροχθίζω!!)...τι τσιμπησες?!?!
Πάντα σέξι..!
Αν μπορώ να δώσω εγγύηση σε κάτι αγαπημένε μου,είναι ότι όσο περνά από το χέρι μου, θα κάνω τα πάντα να προσφέρω στον καθένα αυτο που θέλει από το ραντεβού μας.. !Με όλα αυτά που γίνονται εδώ μέσα, θα σου αλλάξω την προσφώνηση.
Γεια σου "εγγύηση", καλό μεσημέρι!!!
Ευχαριστώ πολύ!Πάντα σέξι..!
Δώσε πονοΤις τελευταίες ημέρες λογω φόρτου εργασίας δεν έβαλα τσοντο υλικο..στα πολυ μαλακά είχαμε πεσει χαχαχαχα!
Για να βαλω αυτά που γουστάρω..
Δινω και μου δίνουν!!!Δώσε πονο