montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.133
- Πόντοι
- 1.056
σωστος....οι ατελειες χαρακτηριζουν το χειροποιητο........ορθον! Αλλωστε η ομορφια βρισκεται στις ατελειες!!![]()
σωστος....οι ατελειες χαρακτηριζουν το χειροποιητο........ορθον! Αλλωστε η ομορφια βρισκεται στις ατελειες!!![]()
....αλλες με σφηνες και αλλοι με σφηνακια!!!!...νεο παιχνιδάκι...
![]()
Για τη κωλαρα σου ειναι οντως παιχνιδακι....νεο παιχνιδάκι...
![]()
τον παιζαμεΌσο έλειπα έπαιζαν τ αγοράκια μου.. τώρα διαβάζω τα ποστ σας και εχω λιώσει στα γέλια!!!![]()
Από τα καλύτερα παιχνίδια παντως...νεο παιχνιδάκι...
![]()
Εχει στο jumboΑπό τα καλύτερα παιχνίδια παντως
Τι έγινε, μηπως παντρεύτηκες και χάθηκες βρε?!τον παιζαμε
δεν με παιρνει καμιαΤι έγινε, μηπως παντρεύτηκες και χάθηκες βρε?!![]()
Της κάνω κούπεπε να την γλυκάνω να σηκωθεί και μετα ολη στο στομα..δεν αφήνω τπτ απ έξω!!απο οτι εχω δει στα βιντεακια την καταπινεις ολη Ζωη να εχεις....!!!πριν λες τα γλυκολογα???σε στυλ..."Πουτσουλα μου τι θα σου κανει η Θεια Τζο....???''
Σφήνες...;!Εχει στο jumbo![]()
.... ναι...εμένα μ αρέσει εξαλλου πάντα κάτι να εχω στο κωλαρακι μου ..Από τα καλύτερα παιχνίδια παντως
Έτσι φτιάξε μας...!!!.... ναι...εμένα μ αρέσει εξαλλου πάντα κάτι να εχω στο κωλαρακι μου ..![]()
Εχω πολυ υλικο στο νημα, οκ 1400 σελίδες θα μου πεις τι να πρωτοδείς, αλλά αν πατήσεις στο προφίλ μου έχω κάτι λίγα βιντεάκια (δειγμα)Έτσι φτιάξε μας...!!!
Σεξι πλατουλα!!!Καλημερουδια!
![]()
δεν αφηνεις τιποτα απ'εξω????δεν φοβασαι μην σε κατηγορησουνε για λαιμαργια????ως γνωστο η Λαιμαργια ειναι ενα απο τα 7 Θανασημα αμαρτηματα.....Της κάνω κούπεπε να την γλυκάνω να σηκωθεί και μετα ολη στο στομα..δεν αφήνω τπτ απ έξω!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σφήνες...;!![]()
Καλημερα και καλό καυλομηνα να εχουμεΚαλημέρα..με καυλες...!!
![]()
Επίσης, καλό μήνα!!Καλημερα και καλό καυλομηνα να εχουμε
Επίσης, καλό μήνα!!