Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.752
Την προσφέρω με στοργή και αγαπη...Σίγουρα όλοι θέλουν να δοκιμάσουν την πιπα σου!
Την προσφέρω με στοργή και αγαπη...Σίγουρα όλοι θέλουν να δοκιμάσουν την πιπα σου!
Γυναικούλα μου!!!Αντρουλη μου!!!
.....ναι τον καργιοληΤύπε αυτό σχολίασα και εγώ! Ο τύπος που την τράβηξε πρέπει να ξέρει απο σκηνοθεσία-φωτογραφία!
Γεια σου φωτογραφε.........ναι τον καργιολη
Πάλι εσύ @Odin_ μπροστά μας;Γεια σου φωτογραφε....
Πάλι στην Αθήνα η μαυρόγατα;;; Γι'αυτό πήξαμε στο μποτιλιάρισμα δυο μέρες τώρα;;;;Γεια σου φωτογραφε....
Ποιον λες βρε συ;χαχαχαχα δεν κατάλαβα και πρεοει να βγωΠάλι στην Αθήνα η μαυρόγατα;;; Γι'αυτό πήξαμε στο μποτιλιάρισμα δυο μέρες τώρα;;;;
...οτ' προλαβαινω κανωΠάλι στην Αθήνα η μαυρόγατα;;; Γι'αυτό πήξαμε στο μποτιλιάρισμα δυο μέρες τώρα;;;;
Εσενα λέει βρε;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...οτ' προλαβαινω κανω
Ποιος έχει μαύρη γάτα στο άβαταρ;;;Ποιον λες βρε συ;χαχαχαχα δεν κατάλαβα και πρεοει να βγω
....εεε αγαπη, βλεπ΄ς πολλες μαυρογατες να σουλατσαρουν στο νημα?!?!?!Εσενα λέει βρε;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ρε είμαι ξανθιά και το ξεχνάτε ,πάω πωπω θα περιμένει ο πελάτης!!!!....εεε αγαπη, βλεπ΄ς πολλες μαυρογατες να σουλατσαρουν στο νημα?!?!?!
...πες του οτι σε καθυστερησε μια μαυρογατα, αλλα της εκανες ξουτ-ξουτ και γλυτωσες απο τα νυχια τηςΡε είμαι ξανθιά και το ξεχνάτε ,πάω πωπω θα περιμένει ο πελάτης!!!!
Σαν τον wilson του ναυαγού εισαιΑγαπητη Νηματοθετη.....δεν χρειαζεται .....τι συζηταμε....παντως θα στειλω φωτο....να με εχεις στα υποψιν σε περιπτωση που κερδισω μια θεση σε καποιο "σουαρε".......να ξερουν και οι αλλοι Φιλοι ....τι θα αντιμετωπισουν....!!!!!
δηλαδη Κουκλος....?????Σαν τον wilson του ναυαγού εισαι
Επειδη ο Αμεντεο Μοντιλιανι ειναι απο τους αγαπημενους μου , ναιδηλαδη Κουκλος....?????
....μαγκα, σα να αδυνατισες λιγο! Φαινεσαι λιγο κομμενος στα μαγουλα κ στ΄ αυτια!Αγαπητη Νηματοθετη.....δεν χρειαζεται .....τι συζηταμε....παντως θα στειλω φωτο....να με εχεις στα υποψιν σε περιπτωση που κερδισω μια θεση σε καποιο "σουαρε".......να ξερουν και οι αλλοι Φιλοι ....τι θα αντιμετωπισουν....!!!!!
Πως ειναι οι στοργικες πίπες;Την προσφέρω με στοργή και αγαπη...
Καλησπερα Φιλε Οdin....εκανα εικαστικη παρεμβαση....μια τετοια ομορφια σαν την δικη μου πρεπει να εχει Ψεγαδια........μαγκα, σα να αδυνατισες λιγο! Φαινεσαι λιγο κομμενος στα μαγουλα κ στ΄ αυτια!
....ορθον! Αλλωστε η ομορφια βρισκεται στις ατελειες!!Καλησπερα Φιλε Οdin....εκανα εικαστικη παρεμβαση....μια τετοια ομορφια σαν την δικη μου πρεπει να εχει Ψεγαδια....