Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.760
Αναλόγως την κούραση της ημέρας...κάποιες φορές ναι, το πάω αργα..Jo εργάζεσαι και αργά το βράδυ , 12-1 ?
Αναλόγως την κούραση της ημέρας...κάποιες φορές ναι, το πάω αργα..Jo εργάζεσαι και αργά το βράδυ , 12-1 ?
Μην σας αμελω λογω δουλειάς...!
αυτή είναι πριν.... να υποθεσω
Διακρίνω πολυκοσμία στη φωτογραφίαΣορυ αγόρια που δεν πολυμπαινω πλεον,αλλα έχω φουλ δουλειά (ραντεβού & προπονησεις ) ,επίσης μην αφήνετε εδώ πμ η sms, δεν προλαβαίνω να τα δω,στο τηλ οτι θέλετε!Φιλάκια!!
Φημίζομαι για την κοινωνικοτητα μουΔιακρίνω πολυκοσμία στη φωτογραφία
Για όλα φημίζεσαι...Και για καλό κρεβάτι.....τσακάλι εισαι ...ακριβώς!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φημίζομαι για την κοινωνικοτητα μου
Δεν χρειάζομαι κρεβάτι για σεξ...οπουδήποτε κάνω!!Για όλα φημίζεσαι...Και για καλό κρεβάτι..
....αγαπη, ποτε ειπες θα οργανωσεις την διαδηλωση???Σορυ αγόρια που δεν πολυμπαινω πλεον,αλλα έχω φουλ δουλειά (ραντεβού & προπονησεις ) ,επίσης μην αφήνετε εδώ πμ η sms, δεν προλαβαίνω να τα δω,στο τηλ οτι θέλετε!Φιλάκια!!
....μέχρι το πρώτο 10ημερο Οκτωβρίου ,αλλα θέλω να γίνει σωστά και να πάρουν μέρος άτομα που γουστάρουν τετοια σκηνικά, οχι επειδή βάζω δωρο αντε οποιος ναναι......αγαπη, ποτε ειπες θα οργανωσεις την διαδηλωση???
...κανε προκριματικα πρωτα....μέχρι το πρώτο 10ημερο Οκτωβρίου ,αλλα θέλω να γίνει σωστά και να πάρουν μέρος άτομα που γουστάρουν τετοια σκηνικά, οχι επειδή βάζω δωρο αντε οποιος ναναι..
Πως δεν το σκέφτηκα;!!ρε μούρη χρωστώ πίπα (σπέσιαλ, ξέρεις εσύ.. )...κανε προκριματικα πρωτα
...ή πιτα ή κ κανα γαλακτομπουρεκο δν με χαλαει!Πως δεν το σκέφτηκα;!!ρε μούρη χρωστώ πίπα
Ίδιος ο ξουρας έγινες ρε, πωπω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!...ή πιτα ή κ κανα γαλακτομπουρεκο δν με χαλαει!
Φτιαξε εναν κλωνο τη Joannita να σε βοηθαει !!!Σορυ αγόρια που δεν πολυμπαινω πλεον,αλλα έχω φουλ δουλειά (ραντεβού & προπονησεις ) ,επίσης μην αφήνετε εδώ πμ η sms, δεν προλαβαίνω να τα δω,στο τηλ οτι θέλετε!Φιλάκια!!
Ωραία φώτο,αυτό που λένε. split roastΣορυ αγόρια που δεν πολυμπαινω πλεον,αλλα έχω φουλ δουλειά (ραντεβού & προπονησεις ) ,επίσης μην αφήνετε εδώ πμ η sms, δεν προλαβαίνω να τα δω,στο τηλ οτι θέλετε!Φιλάκια!!
Welcome boy...είδα ότι είσαι νέος εδώ!Ωραία φώτο,αυτό που λένε. spit roast
Α ρε καψούρα μου,ποσο ωραία τα λες...Φτιαξε εναν κλωνο τη Joannita να σε βοηθαει !!!
Μια χαρα τα πήγες νεαρέ αν και κουρασμένος(2 φορές εχυσες..πόσο παραπάνω;! )Γεια σας κύριοι βρέθηκα με Την κυρία τζο δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τα έχουν πει όλοι ωραία γυναίκα δυναμική μπαίνει και καταλαβαίνεις τι σε περιμένει
ΠΙΠΑ ΤΣΕΚ
ΚΩΛΟΣ ΤΣΕΚ
VFM ΤΣΕΚ
Μακάρι να ήμουν σε καλύτερη μέρα να μπορούσα να αποδώσω ... νεξτ ταιμ μις τζο !!!