Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.226
- Πόντοι
- 2.836
Το ρολόι δείχνει 5 λεπτά μπροστά..
Το ρολόι δείχνει 5 λεπτά μπροστά..
Το μαλλί γαμάει!!!Μην σας αμελω λογω δουλειάς...!
Εγω σε παραμέλησα σημερα, σε ξεχασα, τι νεα;Μην σας αμελω λογω δουλειάς...!
Και εγω σε παραμελησα σημερα λογω δουλειαςΜην σας αμελω λογω δουλειάς...!
Και εμεις μεταφορικες πιπες παιρναμε σε κομπιουτερ και πελατεςΑγόρια ο ενας παραμέλησε τον άλλον, εγω έπαιρνα πίπες, εσεις δεν ξέρω που δουλεύετε αλλα οκ....όλοι κάτι κάναμε χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Βασικά,Αγόρια ο ενας παραμέλησε τον άλλον, εγω έπαιρνα πίπες, εσεις δεν ξέρω που δουλεύετε αλλα οκ....όλοι κάτι κάναμε χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Ναι , η γαμησι η ξεκουμπισιΒασικά,
γαμησι εχουν ολες οι δουλειες.
Ειμαι φυσική και το βοηθω μ ανταύγειες, ωραίο έγινε όντος, και σε μηκοςΤο μαλλί γαμάει!!!
Ετοιμη για το GNTM εισαιΕιμαι φυσική και το βοηθω μ ανταύγειες, ωραίο έγινε όντος, και σε μηκος
Σωστος !!Και εμεις μεταφορικες πιπες παιρναμε σε κομπιουτερ και πελατες
Υπαρχει μαλιστα εκφραση οταν ασχολεισε υπερβολικα με εναν πελατη να σου λενε " Μην παιρνεις πιπα στον πελατη"
Μπορεις και λιγο μακρυτερα, ομως σου παει και ετσιΕιμαι φυσική και το βοηθω μ ανταύγειες, ωραίο έγινε όντος, και σε μηκος
Για μεγάλο κοπέλες;!Ετοιμη για το GNTM εισαι
Φετος ειναι diversity Ολες οι καλες χωρανεΓια μεγάλο κοπέλες;!
Μπροστα στην Κα(ρ)για με τον αντρα τον Fresh-εμπορο (ζαχαροπλαστεια Fresh ) εσαι πιτσιρικαΓια μεγάλο κοπέλες;!
....καλα μη νομιζεις, ολοι τα ιδια πανω-κατω. Και εμεις οι περισσοτεροι, τ' αρχιδια μας πηραμεΑγόρια ο ενας παραμέλησε τον άλλον, εγω έπαιρνα πίπες, εσεις δεν ξέρω που δουλεύετε αλλα οκ....όλοι κάτι κάναμε χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Μην ξεχνάς και αυτό που λεμε καθημερινα ιδιαίτερα όσοι κάνουμε βαριες δουλειες.Σωστος !!
Ειναι και οι κατωθι φρασεις συνηθισμενες
Σιγα μην τους παρουμε και πιπες.
Μας γάμησε ο μαλακας ως που να φυγει.
Σιγα μην τον αφησουμε να μας γαμησει κιολας.
Ρε δε γαμιεται κι αυτη.
Και αλλα πολλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεις και λιγο μακρυτερα, ομως σου παει και ετσι
Καλημέρα......γαμωδουλεια εεεεε?????......χαχαχαΤην καλημερα μου στ αγόρια και εύχομαι μια μέρα μες στις καυλες!!
Τρέχω κι εγώ για δουλεια
Καλημέρα, ζαλίστηκαΚαλημέρα με καυλες αγόρια....12 και μετα διαθέσιμη...!!!
Jo εργάζεσαι και αργά το βράδυ , 12-1 ?Καλημέρα με καυλες αγόρια....12 και μετα διαθέσιμη...!!!