Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Καλημέρα κι από εμένα!
Την καλημέρα μας, κοριτσάρα!!!
Δεν ανεβαίνουν εδω και βδομάδα τα βιντεάκια που θέλω ,λόγο όγκου, και μόνο σε GIF μπορω προς το παρών, άφησα μήνυμα να το δουν οι υπεύθυνοι ,όταν λυθεί θα βάλω πάλι,εξάλλου έχω βάλει αρκετά έτσι παλιά.Καμια τσοντουλα του λεπτου θα παιξει Sexyjoanna;
A βρε ΙωανναΚαλημέρα κι από εμένα!
....αχ αχ ....!!A βρε Ιωαννα
Καλο μεσημερι και απο εμας.....αποχρωση Σαπιο Μηλο ισως????Μωβ είναι βρε..αχρωματοψία έχεις love μου;!
Γεια σου αγόρι... χαθήκαμε αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά !!Καλο μεσημερι και απο εμας.....αποχρωση Σαπιο Μηλο ισως????
........?????Ρε αγόρια μου,έχω τόσα χρώματα βρακάκια, εσείς κολλήσατε στα μαύρα;!χαχαχαχα!!
Σιγά μην κλάψουμε Τζο ....χιλιάδες άνθρωποι κοιμούνται κάτω από γέφυρες στην Βρετανία την ίδια ώρα που οι βασιλείς παίρνουν εκατομμύρια επιχορηγησεις να ανακαινίζουν τα παλάτια τους να κάνουν τα ταξιδακια τους και τις οικογενειακές τους μπίζνες .......και μη μου πεις για παράδοση κλπ ......ο κόσμος πείνα και αυτή ζουν στη χλιδή με τα λεφτά των φορολογουμένων ....γνήσια αδικία .....Έφυγε η Queen ,έκλεισε κι ένας κύκλος της ιστορίας της Βρετανίας μαζί.. για να δούμε τις εξελίξεις..
Αρέσει δεν αρέσει κομματι της ιστορίας ήταν.. εγώ στεναχωρηθηκα ως φυσιογνωμία που έφυγε,δεν ήταν σόι μου ρε συ,εξαλλου ο ρόλος της Βασιλικής οικογένειας πάντα διακοσμητικος ήταν..Σιγά μην κλάψουμε Τζο ....χιλιάδες άνθρωποι κοιμούνται κάτω από γέφυρες στην Βρετανία την ίδια ώρα που οι βασιλείς παίρνουν εκατομμύρια επιχορηγησεις να ανακαινίζουν τα παλάτια τους να κάνουν τα ταξιδακια τους και τις οικογενειακές τους μπίζνες .......και μη μου πεις για παράδοση κλπ ......ο κόσμος πείνα και αυτή ζουν στη χλιδή με τα λεφτά των φορολογουμένων ....γνήσια αδικία .....
Διακοσμητικός για τα πολιτικά άκρως επιβαρυντικός για τον κρατικό προϋπολογισμό ......ζουν παρασιτικά λαμβάνοντας εκατομμύρια λίρες από το κράτος την ίδια ώρα που ο κόσμος υποφέρειΑρέσει δεν αρέσει κομματι της ιστορίας ήταν.. εγώ στεναχωρηθηκα ως φυσιογνωμία που έφυγε,δεν ήταν σόι μου,εξαλλου ο ρόλος της Βασιλικής οικογένειας πάντα διακοσμητικος ήταν.
.... δεν θα συζητήσω τα πολιτικό -οικονομικά της Βρετανίας...Διακοσμητικός για τα πολιτικά άκρως επιβαρυντικός για τον κρατικό προϋπολογισμό ......ζουν παρασιτικά λαμβάνοντας εκατομμύρια λίρες από το κράτος την ίδια ώρα που ο κόσμος υποφέρει
Δεν είναι ανώτερη πολιτική οικονομία αλλά κοινή λογική.... δεν θα συζητήσω τα πολιτικό -οικονομικά της Βρετανίας...
...εγώ μίλησα και μόνο για την φυσιογνωμία...τπτ παραπάνω..Δεν είναι ανώτερη πολιτική οικονομία αλλά κοινή λογική