Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.077
- Πόντοι
- 11.146
...ελευθερο καμπινγκ, νοτιο-ανατολικο Πηλιο.Που εισαι φιλε;
...ελευθερο καμπινγκ, νοτιο-ανατολικο Πηλιο.Που εισαι φιλε;
Ζηλευω ΜΟΝΟ το ανατολικο πήλιο...ελευθερο καμπινγκ, νοτιο-ανατολικο Πηλιο.
Όνειρο
Δεν έχω μεγάλα βυζια, κανονικά ειναι,και στητα ,λόγω γυμναστικής!!Jo θα μπω κι εγώ στην ομάδα του φίλου kwstasxat και θα είμαστε οι βυζολαγνοι σε αυτή την επική "ΚΩΛ-αδα" του νήματος σου
Highlight το μωβ σατέν όπου φαντάζομαι (γτ δεν φαίνονταν στη φώτο) διαγράφονταν 2 καυλωμενες ρωγες πέτρα έτοιμες για ρουφηγμα
....Όνειρο
Καλωσόρισες στην ομάδα αδερφέ!!!Jo θα μπω κι εγώ στην ομάδα του φίλου kwstasxat και θα είμαστε οι βυζολαγνοι σε αυτή την επική "ΚΩΛ-αδα" του νήματος σου
Highlight το μωβ σατέν όπου φαντάζομαι (γτ δεν φαίνονταν στη φώτο) διαγράφονταν 2 καυλωμενες ρωγες πέτρα έτοιμες για ρουφηγμα
Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν τα μεγάλα βυζια, αλλά και τα δικά σου είναι γλυκά, ότι πρέπει πιπιλισμα και δάγκωμα(ελαφρύ πάντα), αναλόγως τις περιστάσεις!!!Δεν έχω μεγάλα βυζια, κανονικά ειναι,και στητα ,λόγω γυμναστικής!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω ακριβώς οτι ταιριάζει στο σώμα μου,είμαι λάτρης του φυσικού στυλ εξάλλου,κάποια στοιχεια του σώματος μας θεωρώ ότι με την κατάλληλη γυμναστική τα κρατάμε σε καλό επίπεδο μεγαλώνοντας..επίσης με τπτ δεν θα θελα μεγάλα βυζια πάνω μου, από πιτσιρικα δεν μ άρεσαν, πάντα για μένα μιλω ,μην παρεξηγηθώ!Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν τα μεγάλα βυζια, αλλά και τα δικά σου είναι γλυκά, ότι πρέπει πιπιλισμα και δάγκωμα(ελαφρύ πάντα), αναλόγως τις περιστάσεις!!!
Τι χάσαμε και βρήκες;Ελα jo χαλάρωσε , το βρήκα.
Επιμένω... είσαι πολύ πιο σέξυ και πιο προκλητική έτσι παρά εντελώς γυμνή!!!Και μια φρέσκια φωτο..τελικά ότι οι πελάτες μου βγάζουν καλύτερες από μένα,είναι δεδομένο!!
Τρέλα!!!!! Εντελώς!!!!!Καλημέρα κι από εμένα, διαθέσιμη 12:30 με 13:00 περίπου
Επιμένω... είσαι πολύ πιο σέξυ και πιο προκλητική έτσι παρά εντελώς γυμνή!!!
Λαμπουν τα ματακια σου ομορφια μου..!!Ready!
Λαμπουν τα ματακια σου ομορφια μου..!!
Να είσαι καλά, σ ευχαριστώ πολύ, ήσουν το τελευταίο ραντεβού μου χθες,και ήμασταν χαλαρά!Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεο μελος και ειχα τη χαρα να συναντησω τη Jo σημερα. Καναμε ραντεβου στο χωρο της. Η γυναικα ειναι οπως και στις φωτογραφιες της. Επισης ειναι πολυ χαλαρη χωρις να σε πιεζει για την ωρα. Ειναι πεντακαθαρη και πολυ προθυμη στο κρεβάτι. Συνοψίζοντας, πολυ καλη εμπειρία!