ZEUS 3000bc
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2022
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Κωλαρα για πολλά γούστα.Και μια φρέσκια φωτο..τελικά ότι οι πελάτες μου βγάζουν καλύτερες από μένα,είναι δεδομένο!!
Κωλαρα για πολλά γούστα.Και μια φρέσκια φωτο..τελικά ότι οι πελάτες μου βγάζουν καλύτερες από μένα,είναι δεδομένο!!
Ε καλά . και τώρα δεν φοράς τίποταΝα σου πω..λες να μην ξέρω τι χρώμα βρακι φοράω;!
Κωλαρα για πολλά γούστα.
Καλό κι αυτό που φοράς αλλά σε προτιμώ με το κόκκινο της φωτιάς όντας κι εσύ η ίδια σκέτη φλόγα ή με το μαύρο. Άλλωστε στο είπα και χθες στο ραντεβού μας ''τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου αυτά είναι που με φέρνουνε κοντά σου'' όπως λέει και ο ΚαρβέλαςΚαι μια φρέσκια φωτο..τελικά ότι οι πελάτες μου βγάζουν καλύτερες από μένα,είναι δεδομένο!!
Ρε αγόρια μου,έχω τόσα χρώματα βρακάκια, εσείς κολλήσατε στα μαύρα;!χαχαχαχα!!Καλό κι αυτό που φοράς αλλά σε προτιμώ με το κόκκινο της φωτιάς όντας κι εσύ η ίδια σκέτη φλόγα ή με το μαύρο. Άλλωστε στο είπα και χθες στο ραντεβού μας ''τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου αυτά είναι που με φέρνουνε κοντά σου'' όπως λέει και ο Καρβέλας
Τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα σουΡε αγόρια μου,έχω τόσα χρώματα βρακάκια, εσείς κολλήσατε στα μαύρα;!χαχαχαχα!!
Έτσι είναι ρε κορίτσι μου ο καθένας αναλόγως με ποιο χρώμα τι βρίσκει. Αλλά θα μου πεις αφού στο τέλος θα βγει από πάνω σου τι καθόμαστε και σκοτιζόμαστεΡε αγόρια μου,έχω τόσα χρώματα βρακάκια, εσείς κολλήσατε στα μαύρα;!χαχαχαχα!!
Ότι θα `μπερδευτούμε`εμείς οι δυο είναι σίγουρο .
Να τα πουλας αφου τα φορεσεις οπως κανουν στην ιαπωνιαΡε αγόρια μου,έχω τόσα χρώματα βρακάκια, εσείς κολλήσατε στα μαύρα;!χαχαχαχα!!
...εγώ τα χαριζω όταν μου τα ζητούν..αλλά για πες,τα πουλάνε στην Ιαπωνία;;;;δλδ;;Να τα πουλας αφου τα φορεσεις οπως κανουν στην ιαπωνια
....τρελαίνομαι για μπερδέματα ερωτικά...!!!Ότι θα `μπερδευτούμε`εμείς οι δυο είναι σίγουρο .
Το ποτέ και που δε ξέρω ακόμα.
Εγω να δεις. Ο καιρός γαρ εγγύς
...εγώ τα χαριζω όταν μου τα ζητούν..αλλά για πες,τα πουλάνε στην Ιαπωνία;;;;δλδ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....τρελαίνομαι για μπερδέματα ερωτικά...!!!
Αμε,πλέον κάνω, αρκεί να υπάρχει συνεννόηση νωρίτερα.Εγω να δεις. Ο καιρός γαρ εγγύς
Ελπίζω να κανείς και δυωρα ραντεβού γιατί 1 ώρα δε μας φτάνει.
Οι Ιαπωνες για λογους που ολοι φανταζομαστε ειναι πολυ φετιχιστες
...εγώ τα χαριζω όταν μου τα ζητούν..αλλά για πες,τα πουλάνε στην Ιαπωνία;;;;δλδ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....τρελαίνομαι για μπερδέματα ερωτικά...!!!
Εννοείτε κουκλάρα μου.Αμε,πλέον κάνω, αρκεί να υπάρχει συνεννόηση νωρίτερα.
Έχω κάνει αρκετά τελευταία !
Εννοείτε κουκλάρα μου.
Απλά αυτό που είπα ισχύει.
Αλλά για τη σαμπάνια είμαι σίγουρος τώρα για φράουλες δεν υπόσχομαι Μέχρι τι ώρες είσαι διαθέσιμη αν επιτρέπεται.?
Αναλόγως, επειδή έχω κι άλλη εργασία, συνήθως ενημερώνω εδώ για ωράρια, αν πχ έχω ξεκινήσει από το πρωί σερί ραντεβού, σταματώ 10 περίπου αν ξεκινήσω μεσημέρι, μέχρι 12 σίγουρα το πάω..Εννοείτε κουκλάρα μου.
Απλά αυτό που είπα ισχύει.
Αλλά για τη σαμπάνια είμαι σίγουρος τώρα για φράουλες δεν υπόσχομαι
Σ ευχαριστώ πολύ.Αναλόγως, επειδή έχω κι άλλη εργασία, συνήθως ενημερώνω εδώ για ωράρια, αν πχ έχω ξεκινήσει από το πρωί σερί ραντεβού, σταματώ 10 περίπου αν ξεκινήσω μεσημέρι, μέχρι 12 σίγουρα το πάω..
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες τις μαλακιες τις κάνουν οι Κινέζοι /Ιάπωνες χαχαχαχαχαΟι Ιαπωνες για λογους που ολοι φανταζομαστε ειναι πολυ φετιχιστες
Εχουν πορνο με κινουμενα σχεδια ( μανγκα )
Επισης εχουν φετιχ με τις μαθητριες Εχω παει σε μπαρ που ολο το πατωμα ηταν καθρεπτες και οι σερβοτορες φορουσαν μινι ριγε φουστες , ασπρες καλτσες ψηλες και ασπρα βαμβακερα βρακια Αμα ηθελες εκανες νοημα και αγοραζες το βρακι που φοραγε
Μου εχουν πει οτι τωρα υπαρχουν αυτοματοι πωλητες ( ναι ) που πουλανε φορεμενα βρακια μαθητριων
Για μας είναι οικονομικά απαγορευτικό πλέον ενώ για σένα υπάρχει επιπρόσθετο οικονομικό όφελος ....αντιστρόφως ανάλογη είναι η φάση ....Ρε παιδιά..λέτε να μην θέλω να σας δω όλους...; Εδώ κ ένα χρόνο που έχω μπει στο σαιτ, κάθε μέρα,όπως και να είμαι ,οση δουλειά και να έχω θα ασχοληθώ, θα σας μιλήσω, θα βάλω υλικό..Το να φύγω από έδρα μου όμως, είναι δύσκολο, έχω υπερβολική δουλειά είτε ραντεβού είτε προπονητική ,και μια προσωπική ζωή.
Ξέρω, ότι ειδικά τα παιδιά της Σαλονίκης ζητάνε να έρθω συνέχεια, αλλά ευκολότερο είναι όταν έρχονται Αθήνα αυτοί να βρισκόμαστε(έχω δει πολλούς έτσι),μάλιστα πριν καμιά ώρα έκανα ραντεβού με βόρειο Ελλαδιτη..γιατί δεν βάζετε ένα πούλμαν να μου έρθετε όσοι θέλετε να με δειτε καλέ;!
Και θα κλείσω δωμάτιο στο President ,κυρίλα