kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Κατι θα γινόταν στις 1300 σελιδες
Η κλήρωση του Τζόκερ...Κατι θα γινόταν στις 1300 σελιδες
γιατι 1) οι Αθηναιοι τα θελετε ολα δικα σας, εχετε τα παντα στην πρωτευουσα και ποτε δεν ξεκουνιεστε απ την εδρα σας. Η επαρχια γραμμενη στα παλια σας τα παπουτσια. Και 2) αντε και κατεβαινουμε, μας ρωτας αν βολευει η Κατεχακη και Madison απο εκει που θα ημαστε/φιλοξενουμαστε/μενουμε; Γιατι αν ειναι να κατεβουμε βολτα για ενα σ/κ και να κανουμε μια ωρα διαδρομη ως εκει, ε δε λεειΡε παιδιά..λέτε να μην θέλω να σας δω όλους...; Εδώ κ ένα χρόνο που έχω μπει στο σαιτ, κάθε μέρα,όπως και να είμαι ,οση δουλειά και να έχω θα ασχοληθώ, θα σας μιλήσω, θα βάλω υλικό..Το να φύγω από έδρα μου όμως, είναι δύσκολο, έχω υπερβολική δουλειά είτε ραντεβού είτε προπονητική ,και μια προσωπική ζωή.
Ξέρω, ότι ειδικά τα παιδιά της Σαλονίκης ζητάνε να έρθω συνέχεια, αλλά ευκολότερο είναι όταν έρχονται Αθήνα αυτοί να βρισκόμαστε(έχω δει πολλούς έτσι),μάλιστα πριν καμιά ώρα έκανα ραντεβού με βόρειο Ελλαδιτη..γιατί δεν βάζετε ένα πούλμαν να μου έρθετε όσοι θέλετε να με δειτε καλέ;!
Και θα κλείσω δωμάτιο στο President ,κυρίλα
Πουθενά δεν γράφω στις αγγελίες μου ότι κάνω τουρ ,γιατι να κουνήσω εγώ το κωλαράκι μου να ερθω αφού το θέτεις έτσι;Όσοι θέλουν να με δουν, έρχονται και με βρίσκουν, στο κάτω κάτω εδρα, δηλώνω ΑΘΉΝΑ.Το σκέφτηκα κάποια στιγμή να έρθω γιατί το ζητούσαν πάρα πολλοί, στο είπα εξάλλου, δεν έκατσε για προσωπικούς λόγους,και τέλος..γιατι 1) οι Αθηναιοι τα θελετε ολα δικα σας, εχετε τα παντα στην πρωτευουσα και ποτε δεν ξεκουνιεστε απ την εδρα σας. Η επαρχια γραμμενη στα παλια σας τα παπουτσια. Και 2) αντε και κατεβαινουμε, μας ρωτας αν βολευει η Κατεχακη και Madison απο εκει που θα ημαστε/φιλοξενουμαστε/μενουμε; Γιατι αν ειναι να κατεβουμε βολτα για ενα σ/κ και να κανουμε μια ωρα διαδρομη ως εκει, ε δε λεει
Καλά είμαι κουκλάκι μου όμορφο, δουλειά πολλή έχω πήξει, αν θυμάσαι που σου έλεγα όταν με πίπωνες..Το γλυκό αγόρι μου..είσαι καλά;;;
Κουράζομαι αλλά όμορφα,με πράγματα που μ ευχαριστούν!!Καλά είμαι κουκλάκι μου όμορφο, δουλειά πολλή έχω πήξει, αν θυμάσαι που σου έλεγα όταν με πίπωνες..
Εσύ? πως είμαστε??
θελω κ γωΗ κλήρωση του Τζόκερ...
Ένα δώρο θα έκανα για τις 300 κριτικές μου,οι οποίες έχουν υπερβεί πλέον αυτό τον αριθμό και όταν έφτανα 1300 σελίδες.
Τέλος του μήνα θα το κάνω το δώρο ,2 τυχερούς μάλλον θα επιλέξω για τριο μαζί μου,όταν είναι θα ενημερώσω για τον τρόπο γιατί θέλω να πάρουν μέρος άτομα που δεν κολλάνε ,να το γουστάρουν πολύ και όχι να πάει χαμένο το δώρο γιατί θα δηλώσουν κάποιοι που δεν το έχουν μ αυτά, εξάλλου έχω αποδείξει ότι τα εξαργυρώνω τα δώρα μου.
Καλά κάνεις τότε μωρό, ν αξίζει τουλάχιστον.. σε φιλώ, καλό σου βραδάκι..Κουράζομαι αλλά όμορφα,με πράγματα που μ ευχαριστούν!!
Είσαι θεά σε αυτά το ξέρουμεΗ κλήρωση του Τζόκερ...
Ένα δώρο θα έκανα για τις 300 κριτικές μου,οι οποίες έχουν υπερβεί πλέον αυτό τον αριθμό και όταν έφτανα 1300 σελίδες.
Τέλος του μήνα θα το κάνω το δώρο ,2 τυχερούς μάλλον θα επιλέξω για τριο μαζί μου,όταν είναι θα ενημερώσω για τον τρόπο γιατί θέλω να πάρουν μέρος άτομα που δεν κολλάνε ,να το γουστάρουν πολύ και όχι να πάει χαμένο το δώρο γιατί θα δηλώσουν κάποιοι που δεν το έχουν μ αυτά, εξάλλου έχω αποδείξει ότι τα εξαργυρώνω τα δώρα μου.
Καλο μήνα και από εμένα...με πολλές καυλες!
Τι τρέλα που είσαι έτσι!!!!Καλο μήνα και από εμένα...με πολλές καυλες!
Μόνο έτσι σε θέλω!!!! Πάντα έτσι!!!!!Καλημέρα κι από εμένα..
Ρε μπουγατσα με κρεμα " χαμουτζιδες " τους λετε τους Αθηναιους οταν ανεβαινουν επανω Ολες οι επιδοτεισεις στα βορεια συνορα πεφτουν και μονιμως κανετε τους ριγμενουςγιατι 1) οι Αθηναιοι τα θελετε ολα δικα σας, εχετε τα παντα στην πρωτευουσα και ποτε δεν ξεκουνιεστε απ την εδρα σας. Η επαρχια γραμμενη στα παλια σας τα παπουτσια. Και 2) αντε και κατεβαινουμε, μας ρωτας αν βολευει η Κατεχακη και Madison απο εκει που θα ημαστε/φιλοξενουμαστε/μενουμε; Γιατι αν ειναι να κατεβουμε βολτα για ενα σ/κ και να κανουμε μια ωρα διαδρομη ως εκει, ε δε λεει
Γειά σου ματια μου...ελπίζω να είσαι καλά, έχω καιρό να σε δω..!!Μόνο έτσι σε θέλω!!!! Πάντα έτσι!!!!!
Ωρε κάτι καπουλια......γιαμΚαι μια φρέσκια φωτο..τελικά ότι οι πελάτες μου βγάζουν καλύτερες από μένα,είναι δεδομένο!!
Προβολή συνημμένου 882796
χαχαχα Το κοκκινο στρινγκ επετειακο που ηλθε ο Μαρσελλο στον ακατανομαστοΚαι μια φρέσκια φωτο..τελικά ότι οι πελάτες μου βγάζουν καλύτερες από μένα,είναι δεδομένο!!
Προβολή συνημμένου 882796
Μωβ είναι βρε..αχρωματοψία έχεις love μου;!χαχαχα Το κοκκινο στρινγκ επετειακο που ηλθε ο Μαρσελλο στον ακατανομαστο
Την αλλα βδομαδα μπλε για την Εθνικη
Κοκκινο κεραμιδιΜωβ είναι βρε..αχρωματοψία έχεις love μου;!
Να σου πω..λες να μην ξέρω τι χρώμα βρακι φοράω;!Κοκκινο κεραμιδι
Δεν ξερεις γιατι εχεις 100 μαυρα χαχαχαΝα σου πω..λες να μην ξέρω τι χρώμα βρακι φοράω;!