Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.995
Καλημέρα αγόρι....Πώς να μην ξεκινήσει καλά η μέρα βλέποντας 'σε έτσι. Καλημέρα!!!
Καλημέρα αγόρι....Πώς να μην ξεκινήσει καλά η μέρα βλέποντας 'σε έτσι. Καλημέρα!!!
Καυλιμέρα..Όχι τώρα πείτε μου,ποιος άνδρας με πρωινές καύλες που έχουμε όλοι,δεν θα ξεκινούσε με ένα πήδημα ΑΑΑ με την Jo πριν καν φάει πρωινό;; Εδώ είναι όλα τα λεφτά!!!Μάχη πρωί πρωί με λαχταριστό κορμί που σε χορταίνει!!Καλημερούδια...ελπίζω με καυλες!
Αχ το καυλιαρικο αγόρι μου....Καυλιμέρα..Όχι τώρα πείτε μου,ποιος άνδρας με πρωινές καύλες που έχουμε όλοι,δεν θα ξεκινούσε με ένα πήδημα ΑΑΑ με την Jo πριν καν φάει πρωινό;; Εδώ είναι όλα τα λεφτά!!!Μάχη πρωί πρωί με λαχταριστό κορμί που σε χορταίνει!!
Της ώρας εχετε;Πουτσες μπλε με μουνάκι τυλιγμένο σε ροζ φιόγκο
Εσυ jo θα ξερεις,
Μπλε υπαρχουν;
Ο καφές γλυκός? Σαν τα χειλάκια σου έτσι?Εγώ είμαι ξανθιά βρε.. δεν ξέρω τπτ..άντε πάω να πιω ένα καφέ και μετά έχω δουλειές...
Καλημερούδια...ελπίζω με καυλες!
Καλημερούδια...ελπίζω με καυλες!
Μωρό μου εσύ.....Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το καλύτερο πρωινό.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο καφές γλυκός? Σαν τα χειλάκια σου έτσι?
Ελπίζω το γλυκό να είναι σιροπιαστο.....Πουτσες μπλε με μουνάκι τυλιγμένο σε ροζ φιόγκο
Ελπίζω το γλυκό να είναι σιροπιαστο.....
...Είναι φουλ σιροπιαστο το μουνάκι μου....
Καλημέρα κορίτσι όμορφο...
Παρακολουθώ καιρό το νήμα σου κ ομολογώ βλέπω τα καλύτερα για σένα!!Καλησπέρα
Ευχαριστώ πολύ.. προσπαθώ να δίνω αυτό που πρέπει στον κάθε κύριο...φυσικά παίρνω σεβασμό κι απ αυτούς, έτσι" βγαίνουν" θεωρώ τα επιτυχημένα ραντεβούΠαρακολουθώ καιρό το νήμα σου κ ομολογώ βλέπω τα καλύτερα για σένα!!
Είναι η καλύτερη συνταγή πιστεύω... σεβασμός και από τους 2!!!Ευχαριστώ πολύ.. προσπαθώ να δίνω αυτό που πρέπει στον κάθε κύριο...φυσικά παίρνω σεβασμό κι απ αυτούς, έτσι" βγαίνουν" θεωρώ τα επιτυχημένα ραντεβού