argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.339
- Πόντοι
- 9.297
Θέλει να τα φάει με πιο ποιοτική γυναίκα / γυναίκες από την σύζυγό...!!!Κλασσικός Έλληνας σύζυγος....Θέλει την ησυχία του χαχαχαχχα!!!!
Θέλει να τα φάει με πιο ποιοτική γυναίκα / γυναίκες από την σύζυγό...!!!Κλασσικός Έλληνας σύζυγος....Θέλει την ησυχία του χαχαχαχχα!!!!
ωωωωωω καληηηημεεεεεραααααααα μωρακι μουΚαλημερούδια...ελπίζω με καυλες!
ωωωωωω καληηηημεεεεεραααααααα μωρακι μου
τετοιοοοο πρωινοοο εχωω καιροο να δωω ,τι μαςςςς κανεις πρωιι πρωωιιιιι αχχχ
Πυρηνικο υπεροπλο και εκρηξη καυλας μεγατονων..!!Καλημερούδια...ελπίζω με καυλες!
Καυλιαρη μου εσύ....!!!Πυρηνικο υπεροπλο και εκρηξη καυλας μεγατονων..!!
Την Καλημερα και απο εμας.....αντε....οταν θα εχεις ρεπο...να σε παμε στις Κουνιες......Λοιπόν ,ήρθε ένας κύριος ολόκληρο ταξίδι ο χριστιανός έκανε, 2 ώρες και,τεσπα,όταν άνοιξα την πόρτα η πρώτη κουβέντα του ήταν...καλέ εσύ είσαι σαν κοριτσάκι!!!χαχαχαχαχαχα!!!Εντάξει έλιωσα,με τον αυθορμητισμό του, και επίσης δεν ήταν μεγάλος ιδιαίτερα...να πω ότι με είδε μικρή
Αυτά να μου λέτε που και που της μεγάλο μπεμπεκας ,να παίρνω τα πάνω μου!!!!
Χαχαχαχαχαχαχα, μπέμπης κι αυτός!!!!Καλημέρα τρελοκομείο!!Την Καλημερα και απο εμας.....αντε....οταν θα εχεις ρεπο...να σε παμε στις Κουνιες......
υσ.δεν πιστευω ο εν λογω Κυριος να ηταν σε αυτο το στυλακι?????
Την Καλημερα και απο εμας......Καλημερούδια...ελπίζω με καυλες!
Γιατί άλλαξες ρολόι;Καλημερούδια...ελπίζω με καυλες!
Χαχαχαχαχαχαχα, μπέμπης κι αυτός!!!!Καλημέρα τρελοκομείο!!
.............Χαχαχαχαχαχαχα, μπέμπης κι αυτός!!!!Καλημέρα τρελοκομείο!!
Δώρο..από αγαπημένο άτομο..Γιατί άλλαξες ρολόι;
Πρωϊνό εφτάστερου ξενοδοχείουτετοιοοοο πρωινοοο εχωω καιροο να δωω ,τι μαςςςς κανεις πρωιι πρωωιιιιι αχχχ
Καλώς το μου...Πρωϊνό εφτάστερου ξενοδοχείου
Χαρά μου....Αντε παλι, μας εφιαξες το πρωινο μας καλα-καλα. .....
Τι ειναι το πιατο ημέρας σήμερις;Καλώς το μου...
Πουτσες μπλε με μουνάκι τυλιγμένο σε ροζ φιόγκοΤι ειναι το πιατο ημέρας σήμερις;
Καλημερούδια...ελπίζω με καυλες!
Πώς να μην ξεκινήσει καλά η μέρα βλέποντας 'σε έτσι. Καλημέρα!!!Καλημερούδια...ελπίζω με καυλες!