Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.117
- Πόντοι
- 11.146
....γι αυτο σ'αγαπαμε βρεεεεεε!!! (και για το κωλαρακι)Επιβεβαιώνω τον μύθο της ξανθιάς χαχαχαχαχαχαχα !!!!
(Πλάκα έκανα ρε μωροοοοο)
....γι αυτο σ'αγαπαμε βρεεεεεε!!! (και για το κωλαρακι)Επιβεβαιώνω τον μύθο της ξανθιάς χαχαχαχαχαχαχα !!!!
(Πλάκα έκανα ρε μωροοοοο)
Και εγώ σας αγαπώ..Τα ωραία σας λεφτά χαλατε στο κάτω κάτω ,το λιγότερο που οφείλω ,είναι να παίρνετε από εμένα αυτό που θέλετε ακριβώς!....γι αυτο σ'αγαπαμε βρεεεεεε!!! (και για το κωλαρακι)![]()
ΠιποgifΌλα παίρνουν την ανηφόρα στο στόμα μου...![]()
Ναι ναι ,πάλι καλά που κόβουμε ομιλίες και χαρακτηριστικά μ αυτά!Πιποgif
Για πασατέμπο;Δεν θα πας βόλτα καλέ;;;
Μην πιάσουμε τώρα τα σνακ ορεκτικά γτ θα μιλάμε δίχως αύριο, βαριέμαι κ να βγω να πάρω
Ποοο τούμπανοοο ιδέαΕγω παράγγειλα κινέζικο κ θ αράξω να φάω να χαλαρώσω, όλη μέρα στο πόδι.. δεν την παλεύω με τπτ για βόλτες κλπ..άσε που βαριέμαι και το έξω γενικά..
Εγω παράγγειλα κινέζικο κ θ αράξω να φάω να χαλαρώσω, όλη μέρα στο πόδι.. δεν την παλεύω με τπτ για βόλτες κλπ..άσε που βαριέμαι και το έξω γενικά..
Ποοο τούμπανοοο ιδέα
Καλά ναι πιο εξωω
Απ σπίτι σε σπίτι χαχα
Έχει μείνει κάβα και ένα μπουκάλι μαυροδαφνηΠαράγγειλε σνακ, καλή φάση...πλέον τα πάντα φέρνουν στην πόρτα σου και άραξε χαλαρά....
Σούπερ θα περάσεις, θα έχεις την ησυχία σου.. Εγώ φάει τη νύχτα με το κουτάλι κάτι 7,8 το πρωί γυρνούσα,χρόνια ..χίλιες φορές αραχτη και σολο...Και ο πολύς κόσμος, κουράζει...Στην υγειά σου λοιπόν αγόρι!!Έχει μείνει κάβα και ένα μπουκάλι μαυροδαφνη
Πάλι έξω θα το ρίξω χαχα
Πάνε οι εποχές που Βγαίναμε Παρασκευή και γυρίσαμε σπίτι δεύτερα πρωίΣούπερ θα περάσεις, θα έχεις την ησυχία σου.. Εγώ φάει τη νύχτα με το κουτάλι κάτι 7,8 το πρωί γυρνούσα,χρόνια ..χίλιες φορές αραχτη και σολο...Και ο πολύς κόσμος, κουράζει...Στην υγειά σου λοιπόν αγόρι!!
Να πάρεις το κρασί κι ένα φίλο και ελάτε χαχαχαχα ευκαιρία ψάχνω πάλι για τρίο!!Πάνε οι εποχές που Βγαίναμε Παρασκευή και γυρίσαμε σπίτι δεύτερα πρωί
Λίγοι κ καλοί αγάπη μ
Θα σου φέρω κ εσένα μια φίλη δωράκι όταν ανέβω
Αν καλεσετε και εμενα, θα χαρω πολυ να γνωρισω την φιλη του φιλου.. χαχαχα..Να πάρεις το κρασί κι ένα φίλο και ελάτε χαχαχαχα ευκαιρία ψάχνω πάλι για τρίο!!
Έφαγες κινέζικο και βγήκε απ μέσα σου ο δράκος του σεξΝα πάρεις το κρασί κι ένα φίλο και ελάτε χαχαχαχα ευκαιρία ψάχνω πάλι για τρίο!!