Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.558
....!
Τι πίσω τι μπρος
Και φοβερή επικοινωνίαΤι πίσω τι μπρος
Είσαι αλλοοοο λεβελ μανάρι μ
Ουάου !!!Τι πίσω τι μπρος
Είσαι αλλοοοο λεβελ μανάρι μ
Ω,ευχαριστώ με τιμά η άποψη σου.. Γουστάρουμε όλοι εδώ στο νήμα συζήτηση και υλικό, όταν έχουμε χρόνο φυσικά!Και φοβερή επικοινωνία
Και φωτό συνέχεια
Από τις καλύτερες
Αμεεεε.. Πολλά φιλιά κούκλα μουΟυάου !!!![]()
Υπεροχη..!!
Μ αρέσει και μένα ως πόζα.. αυθόρμητη ,διαφορετική!!Υπεροχη..!!
Αυτά τα αυθόρμητα σου είναι τόσο σεξυΜ αρέσει και μένα ως πόζα.. αυθόρμητη ,διαφορετική!!
Εμ, τα λεω εγω αλλα...Μ αρέσει και μένα ως πόζα.. αυθόρμητη ,διαφορετική!!
Γελας ε..??Εμ, τα λεω εγω αλλα...
....αχ,θέλω τιμωρία τώρα ...Γελας ε..??
Μη γελας κακομοιρα μου γιατι θα'ρθω εκει και θα σου κανω τον πισινο σαν τσι μαιμους..!!!
Τότε να βγάζω συχνά τέτοιες φωτο αγόρια αφού σας αρέσουν!!Αυτά τα αυθόρμητα σου είναι τόσο σεξυ
Τωρα, τωρα περιμενε.. Ερχομαι να σε περιποιηθω..!!....αχ,θέλω τιμωρία τώρα ...
Τότε να βγάζω συχνά τέτοιες φωτο αγόρια αφού σας αρέσουν!!
...νόμιζα ότι σ έχασα και μαζί και τ ανέκδοτα σου ρε αγόρι!Με ξέχασες μέρες....και είμαι γκρινιάρα!Έχω καιρό για ανεκδοτάκι άλλο ένα παρακάτω....
Ένας παραγωγός κρασιού έχασε τον δοκιμαστή κρασιών και έβαλε αγγελία για την πρόσληψη νέου.
Στη συνέντευξη παρουσιάστηκε ένας βρώμικος νεαρός με μεθυσμένο πρόσωπο. Ο διευθυντής σκέφτηκε να κάνει
ότι είναι δυνατόν για να τον απορρίψει.
Του έδωσε ένα ποτήρι κρασί να δοκιμάσει.
- Αγιωργητικο τρία χρόνια σε βαρέλι ευδοκιμεί σε βόρεια εδάφη. Μέτριας ποιότητας αλλά αποδεκτό.
Πολύ σωστά και του δίνει ένα δεύτερο ποτήρι.
- Cabernet αμπέλου που καλλιεργειται σε νοτιοανατολικες πλαγιές 5 χρόνια σε δρύινα βαρέλια πολύ καλής ποιότητας.
Ακριβώς....δώστε του και το τρίτο ποτήρι....
- Λευκό Pinot αφρώδης 10ετους ωρίμανσης εξαιρετικής ποιότητος.
Ο διευθυντής έκπληκτος κλείνει το μάτι στη γραμματέα του κάτι της ψυθιριζει αυτή φεύγει από το δωμάτιο και επιστρέφει με ένα ποτήρι ούρων.
Δοκιμάζει ο νεαρός και λέει:
Ξανθιά 26 ετών έγκυος 3 μηνών και αν δεν με προσλάβετε θα πω και ποιος είναι ο πατέρας.......
....ο σεισμος παντως δεν ειναι!Το κομπρεσέρ ειν αυτο ή ο σεισμός
....οχι ρε αγαπη, δεν ειμαι εγω στο video!!!!! Εμεις δν βγαλαμε και επισης λαθος σταση & λαθος μεγεθος!Το κομπρεσέρ σου![]()
Βέβαια!Ω,ευχαριστώ με τιμά η άποψη σου.. Γουστάρουμε όλοι εδώ στο νήμα συζήτηση και υλικό, όταν έχουμε χρόνο φυσικά!
Επιβεβαιώνω τον μύθο της ξανθιάς χαχαχαχαχαχαχα !!!!....οχι ρε αγαπη, δεν ειμαι εγω στο video!!!!! Εμεις δν βγαλαμε και επισης λαθος σταση & λαθος μεγεθος!
![]()