eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.369
- Πόντοι
- 1.056
Το λες και πονηρή ερώτηση αυτή εδώΣου αρέσει το κόκκινο πάνω μου ε;;
Θα πω μου αρέσει ότι σου αρέσει κ εσένα ( το είπα όσο πιο κομψά γίνεται χαχα)
Το λες και πονηρή ερώτηση αυτή εδώΣου αρέσει το κόκκινο πάνω μου ε;;
Πως ελεγε ο Λε Πα ? φωτια στα κοκκινα κ εγω ο πυροΧεστηςΣου αρέσει το κόκκινο πάνω μου ε;;
Με τετοιο δερμα τι περιμενες, και γω ετσι ειμαι.Το ξέρω και δεν έκατσα πολύ στην ήλιο.. ααααα, ντρέπομαι τωρα,σαν αστακός έγινα!!!!
σε λες κ μπαρμπουνι.. χαχαχαχαχαχααχΤο ξέρω και δεν έκατσα πολύ στην ήλιο.. ααααα, ντρέπομαι τωρα,σαν αστακός έγινα!!!!
Πάω να ανοίξω ένα λάκκο να βάλω το κεφάλι μέσα να κρυφτώ απο ντροπή, όπως η Στρουθοκάμηλος, θα βγω παλι στο φως του ήλιου όταν ισιωσω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !σε λες κ μπαρμπουνι.. χαχαχαχαχαχααχ
αφου δεν καηκες να θες γιαουρτωμα παλι καλα να λες.. κ εχω κατι καλα με πετσα . χχαχαχαχΠάω να ανοίξω ένα λάκκο να βάλω το κεφάλι μέσα να κρυφτώ απο ντροπή, όπως η Στρουθοκάμηλος, θα βγω παλι στο φως του ήλιου όταν ισιωσω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
Ποιο αστείο μωρό;;;Δεν κατάλαβα η δολιαπεριμενω αυτον που θα πει το αστειο .........
αυτον που θα πει, ''το καλυτερο για το καψιμο ειναι τα χύσα''Ποιο αστείο μωρό;;;Δεν κατάλαβα η δολια
Και πάλι όμως θα υπάρχουν μερικοί που το κίτρινο ψωμί που θα τρώνε θα περιέχει κρόκο Κοζάνης η φύλλα χρυσού και όχι ταπεινό καλαμποκακι.Σε λίγο θα τρώμε της γάτες και αντί για ψωμί μπομποτα
Ωχ σοβαρά;;;;Άντε ρε σεις, βοηθήστε την φίλη σας Τζο,ελάτε να μου τα πετάξετε να ισιωσω !!αυτον που θα πει, ''το καλυτερο για το καψιμο ειναι τα χύσα''
ιδια σε εχουν κανει οι καφροι!!!Ωχ σοβαρά;;;;Άντε ρε σεις, βοηθήστε την φίλη σας Τζο,ελάτε να μου τα πετάξετε να ισιωσω !!
Ενα εικοσαρικακι τη δόσηΩχ σοβαρά;;;;Άντε ρε σεις, βοηθήστε την φίλη σας Τζο,ελάτε να μου τα πετάξετε να ισιωσω !!
Είδες,ήμουν με γαλλικά και πιάνο, και κατάντησα να μοιράζω πίπες και να ζητώ παρτουζες...ιδια σε εχουν κανει οι καφροι!!!
Θα αρκεστούμε στο πιάνοΕίδες,ήμουν με γαλλικά και πιάνο, και κατάντησα να μοιράζω πίπες και να ζητώ παρτουζες...
χανω πασα ιδεαΕίδες,ήμουν με γαλλικά και πιάνο, και κατάντησα να μοιράζω πίπες και να ζητώ παρτουζες...
ενα νερατζακι δεν μας εβγαλες!Πάω εγώ τώρα...αραξτε εσείς πείτε τα...
Δε θυμαμαι καλα, αλλα δεν το χω κανει σε πιάνο .Είδες,ήμουν με γαλλικά και πιάνο, και κατάντησα να μοιράζω πίπες και να ζητώ παρτουζες...