Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.825
Μπα, κομπλέ, πεντακάθαρα!Τι γελας καλέ , εκει γύρω εχει τρία μαιευτήρια μεδουσών.
Μπα, κομπλέ, πεντακάθαρα!Τι γελας καλέ , εκει γύρω εχει τρία μαιευτήρια μεδουσών.
να πας για stand up comedy εχεις ταλεντοΤι γελας καλέ , εκει γύρω εχει τρία μαιευτήρια μεδουσών.
Στις Αλκυονιδες εχει καθε μερα γεννητούριανα πας για stand up comedy εχεις ταλεντο
Νόμιζα ότι με ξέχασες, καιρό είχες να βάλειςΈχω καιρό να βάλω ανέκδοτο.....οπότε σας έχω ένα καινούργιο.
Πάει ο Γύφτος στην γυναίκα του στο τσαντίρι. Γυναίκα γυναίκα σου έχω νέα
ο υπουργός που μας επισκέφτηκε είπε ότι αν έχουμε δέκα παιδιά παίρνουμε τσάμπα ένα
σπίτι....Να μετρήσουμε τα παιδιά...μαζεύουν τα παιδιά και μετράνε....
1..2..3..4...5..6..7..8..9......φτου σου και σου έλεγα να μου κάτσεις εκείνη την μερα.....
Μετά το σκέφτεται και λέει.....έχω κάποιες εξωτσαντιρικες σχέσεις με την Σουλα την γειτόνισσα το ένα της παιδί
είναι δικό μου.....πάω να της το πάρω πίσω....Όντως πάει παίρνει το παιδί και αρχίζουν ξανά το μέτρημα...
1...2...3...4....5....6....???γυναίκα που είναι τα άλλα παιδιά??
Ήρθαν και τα πήραν πίσω οι πατεράδες τους......
Εδώ και 2 σελίδες γράφεις για την πουτσα του άλλου, και θες να κάνετε και παρτούζα κιόλας. Μήπως κατά βάθος είσαι πουσταριό;Ο τύπος είναι το alter ego του κολλητού μου ως προς το μέγεθος,θα σουρθουμε μαζί για μίνι παρτουζα!
Ίσα μωρή λουγκρα!Εδώ και 2 σελίδες γράφεις για την πουτσα του άλλου, και θες να κάνετε και παρτούζα κιόλας. Μήπως κατά βάθος είσαι πουσταριό;
κοκκινισες κοριτσι..
κ της μισης Αγγλιδας συναμαΤης ξανθιάς η μοίρα....Δεν μαυριζω, μόνο κοκκινίζω..
ΟΧΙ δεν είναιΕδώ και 2 σελίδες γράφεις για την πουτσα του άλλου, και θες να κάνετε και παρτούζα κιόλας. Μήπως κατά βάθος είσαι πουσταριό;
Πώς εξηγείς το γεγονός ότι συζητάει για την πουτσα του φίλου περισσοτερο κι από τις ίδιες τις κοπέλες που εργάζονται, και μάλιστα οχι σε 1 αλλά σε 3 νήματα;ΟΧΙ δεν είναι
Τον συγκεκριμμένο ΚΥΡΙΟ εχω την τιμη να τον γνωρίζω πολυ καλά
Είναι ΑΝΤΡΑΣ με το Α .... κεφαλαιο !
Συγνωμη τζο ένιωσα την αναγκη να απαντησω !!!
Φιλια
Κάνει πλακα έχει απίστευτο χιούμορ !Πώς εξηγείς το γεγονός ότι συζητάει για την πουτσα του φίλου περισσοτερο κι από τις ίδιες τις κοπέλες που εργάζονται, και μάλιστα οχι σε 1 αλλά σε 3 νήματα;
Και μένα πελάτης μου είναι,δεν τίθεται θέμα περί ανδρισμού του ,εννοείται,είναι γελοίο και να συζητηθεί, απλά δεν θέλω να δίνω συνέχεια στην άσκοπη πρόκληση κορίτσι ...καλά έκανες και απάντησες, το έχω δηλώσει ότι το νήμα μου είναι ποικίλης ύληςΟΧΙ δεν είναι
Τον συγκεκριμμένο ΚΥΡΙΟ εχω την τιμη να τον γνωρίζω πολυ καλά
Είναι ΑΝΤΡΑΣ με το Α .... κεφαλαιο !
Συγνωμη τζο ένιωσα την αναγκη να απαντησω !!!
Φιλια
AαααμανννννΓύρισα!
Σου αρέσει το κόκκινο πάνω μου ε;;Aαααμαννννν
ΚοκκίνισεςΓύρισα!