Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.584
Σας καλημερισα και την κάνω αγόρια, σας φιλώ προς το παρών!
Καλημέραα κούκλα μουΣας καλημερισα και την κάνω αγόρια, σας φιλώ προς το παρών!
κοουτς δεν αναφερες στο μενου θα εχει καιΟι περισσότεροι αμελούν...εντωμεταξύ δεν ξεκινάμε κατευθείαν ποτέ έντονο τρέξιμο, αρχικά τύπου ελαφρύ τζόκινγκ ,σιγά σιγά ανεβάζουμε ρυθμό,και κανόνας, τα πέλματα πατάνε ολοκληρα ,και όχι στον αερα .
Θα σου περάσει, Κάνε,Αφού ξέρεις ,διατάσεις αποθεραπείας έστω καθυστερημένα, δώσε βάση στο τράβηγμα τετρακεφαλου
Ρίξε νεράκι χλιαρό στο ντουζ σου,εστιάζοντας τετρακεφαλο με λίγο μασάζ,και μετά βάλε καμία κρέμα,εμένα με βοηθά αρκετά η sport gel σε τραβήγματακια...
Πάλι θά βάλουμε γαλατάκι φρέσκο στόν καφέ...καυλιάρα νεαρά?....ματς μούτς....Σας καλημερισα και την κάνω αγόρια, σας φιλώ προς το παρών!
δεν εχει πουφ στο σπιτι της ...και η χεστρα ειναι κλειδωμενηΚατι σε βαθια καθισματα λες?
δεν θα παω αρα ουδεν προβλημαδεν εχει πουφ στο σπιτι της ...και η χεστρα ειναι κλειδωμενη
χαλασες και εσυ ντυμενη φωτο
Μπα σε λάθος νήμα θα μπήκα ....
αυτο ειπα ρε φιλε ...βλεπαμε μια ξεβρακωτη παει και αυτη θα βαζουμε τον αθηναιο να κανει στριπτηζ με τον σεσκουλα μαζι αγκαλιαΜπα σε λάθος νήμα θα μπήκα ....
Το κοριτσι των λουλουδιων.
Μεταξύ μας όμως και ντυμένη είσαιι....
Βλέπω ότι κατέχεις φίλη! Άντε να κάνουμε τη συζήτηση περι ΑθλημάτωνΟι περισσότεροι αμελούν...εντωμεταξύ δεν ξεκινάμε κατευθείαν ποτέ έντονο τρέξιμο, αρχικά τύπου ελαφρύ τζόκινγκ ,σιγά σιγά ανεβάζουμε ρυθμό,και κανόνας, τα πέλματα πατάνε ολοκληρα ,και όχι στον αερα .
Θα σου περάσει, Κάνε,Αφού ξέρεις ,διατάσεις αποθεραπείας έστω καθυστερημένα, δώσε βάση στο τράβηγμα τετρακεφαλου
Ρίξε νεράκι χλιαρό στο ντουζ σου,εστιάζοντας τετρακεφαλο με λίγο μασάζ,και μετά βάλε καμία κρέμα,εμένα με βοηθά αρκετά η sport gel σε τραβήγματακια...
Η προπονητική είναι ο έρωτας της ζωής μου...!!Βλέπω ότι κατέχεις φίλη! Άντε να κάνουμε τη συζήτηση περι Αθλημάτων
Και εμένα το ίδιο. Χρόνια τώρα κάθε μέρα σχεδόν.Η προπονητική είναι ο έρωτας της ζωής μου...!!
Το πισωγλεντης είναι τίτλος τιμής,όχι σαν εμάς τους συντηρητικους!Καλημέρα παιδιά. Θα παρακαλούσα να μην με αποκαλείτε βατραχάκι, βάτραχο, γκει, πισωγλεντη, και άλλα υβριστικά χυδαία σχόλια, ούτε να παρεξηγήσετε την αποχή μου από το παρών νήμα ως αδυναμία, συγνώμη, κτλ.
Με λιγάκι λόγια αν δε θέλετε να σας γειωσω δέκα φορές παραπάνω, σεβαστείτε με στο έπακρο.
Σας φιλώ. Σταυρωτά.
Μάλλον χάλασε τό ρολόι της. Τό πρωΐ ανεβάζει πίπες καί τό μεσημέρι είναι ντυμένη..... Τί έγινε δέν ξέρω....Ίσως ήμουνα πολύ αυστηρός μαζί της καί σοβάρεψε....Θά δούμε....χαλασες και εσυ ντυμενη φωτο