Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.697
Μου ζήτησε Συγνωμη αρα ελπίζω ότι δεν θα έρθει να τσακωθούμε live....Τρεμε Τζο!!!
Πηγαινε σε αλλο νημα να δεις τι εγραψε ο κερμιτ.........
Ερχεται Αθηνα
Μου ζήτησε Συγνωμη αρα ελπίζω ότι δεν θα έρθει να τσακωθούμε live....Τρεμε Τζο!!!
Πηγαινε σε αλλο νημα να δεις τι εγραψε ο κερμιτ.........
Ερχεται Αθηνα
Ποιον μαύρο.και γιατί δεν μου τον έχεις δείξει ακομη;!!!Άσπρο είδα όταν ήρθες, ποτέ μαύρισε;;;Από το κακό του;;;Γιά τόν δικό μου μαύρο λέγαμε μωρή αχόρταγη νεαρά!!!!!!
Παίξε κ εσύ βρε τι κάθεσαι να η ΔΕΗ βγήκε!Σε άλλο νήμα μου είπε ότι βγάζει κάθε μέρα 500 ευρώ στο στοιχημα
Για λίγο μου φάνηκε σαν μαγιω και το σεντόνι σαν θάλασσα....Καλημέρα σε όλους..Έχω αρκετή δουλειά αρα δύσκολο να είμαι παρών σήμερα. Ελπίζω να μην καταντήσει πεδίο μάχης πάλι.. θέλω να κρατά έναν ενημερωτικό χαρακτήρα το νήμα όσο γίνεται,μαζί πάντα με καλοπροαίρετο χαβαλέ.
Φιλάκια!
Όντος έτσι δείχνει μωρό αν ρίξεις γρήγορη ματιά!!Για λίγο μου φάνηκε σαν μαγιω και το σεντόνι σαν θάλασσα....
ε,ημαρτον μ εσεναOne more και την κάνω ...
Εγλειψα την οθόνη...One more και την κάνω ...
ρεεεεεεεεΕγλειψα την οθόνη...
Δεν χρειάζεται...ο,τι ακουμπάει εκεί εξαγνίζεται.ρεεεεεεεε
εκει ειχε φλοκια του αθηναιου και του αντζελο
Φαντα πιες
Την οθόνη εννοεί λογικά το αγόρι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Δεν χρειάζεται...ο,τι ακουμπάει εκεί εξαγνίζεται.
ολο φευγεις εσυ.....Την οθόνη εννοεί λογικά το αγόρι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Πάω να την κάνω και όλο σκάνε μηνύματα...που πρέπει ν απαντήσω γμτ!ολο φευγεις εσυ.....
εδω να εστιασειςΠάω να την κάνω και όλο σκάνε μηνύματα...που πρέπει ν απαντήσω γμτ!
Και σεμνή εκτός όλων των άλλων...το όνειρο κάθε άνδρα....Την οθόνη εννοεί λογικά το αγόρι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Φτυστο κιολας μη το ματιασουμε....One more και την κάνω ...
Σωστό...το βάζουμε στο στόμα μας με κάθε τρόπο πρέπει να κάνουμε και κάτι για να μην το ματιαξουμε.Φτυστο κιολας μη το ματιασουμε....
Μείνε καλά είναι...!One more και την κάνω ...
Μόνο το στριγκ του βγάζει..Σε άλλο νήμα μου είπε ότι βγάζει κάθε μέρα 500 ευρώ στο στοιχημα