Tzina22
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2020
- Like
- 4.541
Να κανω και γω μια πιο σημαντικη ερωτηση.Η τζινα δουλευει η σταματησε?
Να κανω και γω μια πιο σημαντικη ερωτηση.Η τζινα δουλευει η σταματησε?
???τι φαση?παμε για ποτακι να μου γνωρισεις τις φιλες σου?αρα δε δουλευεις πια και πλασαρεις φιλες σου αντι εσενα σημαινει αυτο?
???τι φαση?παμε για ποτακι να μου γνωρισεις τις φιλες σου?αρα δε δουλευεις πια και πλασαρεις φιλες σου αντι εσενα σημαινει αυτο?
δυνατο κομματι αλλα φαινεται να το χει καψει δυστυχωςΌχι. Άλλαξε επαγγελματική κατηγορία και κάνει κονσομασιόν σε κωλόμπαρο.
Για πρόσεχε λίγο τα λόγια σου ...δυνατο κομματι αλλα φαινεται να το χει καψει δυστυχως
ε απαντα κανονικα τοτε τι φαση.σταματησες η δουλευεις?Για πρόσεχε λίγο τα λόγια σου ...
κάντου κάνα τέτοιο ...Για πρόσεχε λίγο τα λόγια σου ...
Αν είχατε κοιτάξει λίγο καλύτερα την απάντηση της, και αν είχατε άνοιξε τον σύνδεσμο, θα διαπιστώνατε πως η κοπέλα σας απάντησε κανονικότατα.ε απαντα κανονικα τοτε τι φαση.σταματησες η δουλευεις?
To αντίθετο θα έλεγα εγώ , η κοπέλα είναι τσακάλι . Αν θέλει σε πουλάει και σε αγοράζειδυνατο κομματι αλλα φαινεται να το χει καψει δυστυχως
οχι ειμστε καλα παιδια ....οταν κοιμομαστε !!!! χαχαχΚαλησπέρα στα άτακτα αγόρια του bou
Βάλε μας τιμωρία Τζίνα μπας και μπούμε στον ίσιο δρόμο!Καλησπέρα στα άτακτα αγόρια του bou
Φίλος δεν μου πέφτει λόγος είδα το σχόλιο τι να πουλήσει και να αγοράσει μια κοπέλα 22 χρόνων;To αντίθετο θα έλεγα εγώ , η κοπέλα είναι τσακάλι . Αν θέλει σε πουλάει και σε αγοράζει
Μάλλον επειδή έχει γίνει viral με τον σκορπιο το ανέβασε για πλάκα .
Ο Αγιος πολυ σωστά σ απάντησε .
Τις καλησπέρες μ σε όλα τα μέλη !
Μια χαρα το πουλαει το κουνημα και μετα παει και αγοραζει οτι θελει..Φιλικα πανταΦίλος δεν μου πέφτει λόγος είδα το σχόλιο τι να πουλήσει και να αγοράσει μια κοπέλα 22 χρόνων;
Εκτός αν μιλάμε για μουνο δούλους οπότε συμφωνουμε
Δεν παίρνανε σε όλους τους άντρες τα κούνηματα και τα τερτιπια
Φιλικά παντα
Καλησπέρα ΤζίναΚαλησπέρα στα άτακτα αγόρια του bou
Καλησπέρα όμορφη αλλά απαντά στο Viber κ μην στεινεις ενώ έχεις πει ώρα κ μέρα.Καλησπέρα Τζίνα
Καλησπέρα όμορφη αλλά απαντά στο Viber κ μην στεινεις ενώ έχεις πει ώρα κ μέρα.
Εκτός βέβαια αν δεν θες νέους πελάτες.
Καλό Βραδυ
Ένα τρομερά εκνευριστικο πράγμα που κάνει .και μια μέρα σου λέει εντάξει αύριο στις τάδε ώρα στο τάδε μέρος της στέλνεις για επιβεβαίωση γιατί ξέρεις και σου λέει όχι δεν μπορώ με τπτ .......τι μαλακίες είναι αυτές ρεεεεεΕπιβεβαιώνω κι εγώ το αλλοπρόσαλλο της συνεννόησης.
Στείλε μου αύριο , δεν δουλεύω σήμερα από βδομάδα , δεν ξέρω ακόμα θα σου πω σε λίγο κλπ
Οτι νά ναι . ίσως να μην χειρίζετε η ίδια τα ραντεβού , δεν ξέρω….
Συγνώμη αλλά κακώς ασχολείσθε τότε.Ένα τρομερά εκνευριστικο πράγμα που κάνει .και μια μέρα σου λέει εντάξει αύριο στις τάδε ώρα στο τάδε μέρος της στέλνεις για επιβεβαίωση γιατί ξέρεις και σου λέει όχι δεν μπορώ με τπτ .......τι μαλακίες είναι αυτές ρεεεεε
Έχεις απόλυτο δίκιο. Πολύ αξία της δίνουμε..Συγνώμη αλλά κακώς ασχολείσθε τότε.