BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Καλή Σαρακοστή !
Νηστεία, σεξ και προσευχή !
Την Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?Καλή Σαρακοστή !
Την Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?
Την Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?
Την σαρακοστη αποκρευουν και απο κωλο και απο μνιΤην Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?
Με εσένα όλα επιτρέπονται!Την Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?
μια μαλακια γραφει η αλλη, ολα τα λιγουρια μαζευονται απο το πουθενα
μια μαλακια γραφει η αλλη, ολα τα λιγουρια μαζευονται απο το πουθενα
Εσύ είσαι μία μόνιμη αμαρτία κοριτσάκι γλυκόΤην Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?
υπαρχουν και οι "μπαμιες" ;/Την Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?
Αμάρτησε ελεύθερα τέκνον μου. Εσύ κολάζεις και Αγίους με τα πλούσια ελέη σου , κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Και εμείς περυσι Μεγάλη Εβδομάδα ''αμαρτήσαμε'' αν θυμάσαι... Τι ωραία που ήταν.. Εκανα πρόωρη ανάσταση τότε...Την Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?
Αν κανεις το ταξιδακι που μου ειπες δυσκολα να θα νηστεψειςΤην Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?
Εσύ είσαι μία μόνιμη αμαρτία κοριτσάκι γλυκό
Αμάρτησε ελεύθερα τέκνον μου. Εσύ κολάζεις και Αγίους με τα πλούσια ελέη σου , κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Και εμείς περυσι Μεγάλη Εβδομάδα ''αμαρτήσαμε'' αν θυμάσαι... Τι ωραία που ήταν.. Εκανα πρόωρη ανάσταση τότε...
Το έπαιζα τότε και καλά στους γύρω μου οτι νηστεύω απο ολα την Μ. Εβδομάδα , τρομάρα μου..
Αν κανεις το ταξιδακι που μου ειπες δυσκολα να θα νηστεψεις
με τα μελη του bou δεν θεωρειται αμαρτια, ειναι ευλογία!...Την Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?
με τα μελη του bou δεν θεωρειται αμαρτια, ειναι ευλογία!...
Σωστόςμε τα μελη του bou δεν θεωρειται αμαρτια, ειναι ευλογία!...
Το ψητο κρεας ειναι αμαρτια να το φας.....Την Σαρακοστή επιτρέπεται το σεχ η θα αμαρτήσω ?