Tzina22
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2020
- Like
- 4.539
Μάλλον!Αγριεψαν τα πράγματα! Ψηφίζω Τζίνα αλλά πιστεύω ότι κάποιο λάθος έχει κάνει ο συναγωνιστής και είναι άλλο κορίτσι.. δεν νομίζω να τρολαρει!
Μάλλον!Αγριεψαν τα πράγματα! Ψηφίζω Τζίνα αλλά πιστεύω ότι κάποιο λάθος έχει κάνει ο συναγωνιστής και είναι άλλο κορίτσι.. δεν νομίζω να τρολαρει!
Είχαμε μια φαγούραΜάλλον!
Καλός ο καφές ?
Ε πες μας τουλάχιστον να ξέρουμε πότε ξεκινάς!!!!Μάλλον!
Το έχουμε δει το έργο. Έχει ξαναπαιχτεί.Καλός ο καφές ?
Βάλε ουσκακι με ξηροκαρπια έχει και συνέχεια......
Εσυ τι κανεις εδω μεσα τετοια ωρα;Το έχουμε δει το έργο. Έχει ξαναπαιχτεί.
Είδες; Ξέφυγα κι εγώ.Εσυ τι κανεις εδω μεσα τετοια ωρα;
Πεσε για υπνο. Τιποτα δεν εχει να ανεβασει. Αν ειχε οντως μιλησει με την Τζινα θα της το ειχε βγαλει ηδη φορα παρτιδα.Θα στείλει το screen shot ή να κοιμηθώ?
Αρα καλό βραδυΠεσε για υπνο. Τιποτα δεν εχει να ανεβασει. Αν ειχε οντως μιλησει με την Τζινα θα της το ειχε βγαλει ηδη φορα παρτιδα.
Περιμενουμε την Τζινα να ενημερωσει ποτε.
Και ονειρα γλυκα.Αρα καλό βραδυ
Του κρασαρε το Photoshop και δεν είχε κάνει save. Θα περιμένετε διότι ξεκίνησε από την αρχήΑκόμα περιμένουμε το μήνυμα του ηλίθιου;
Τι ώρα έχουμε ραντεβού μωράκι για να ξέρω να έρθω διότι το τηλέφωνο δεν το έχω ανοίξει ακόμα!
Άντε άνοιξε το γιατί περιμένουμε να σε ξανά δούμε. Με τα βιας κρατιέμαι.Τι ώρα έχουμε ραντεβού μωράκι για να ξέρω να έρθω διότι το τηλέφωνο δεν το έχω ανοίξει ακόμα!
Δηλώνω επίσημα ότι διεκδικώ την πρώτη πρώτη συνάντηση με Τζίνα αμέσως με την επιστροφή της!
@Tzina22 υποσχέσου ότι θα οι υπόλοιποι χαραμοφάηδες πρέπει να περιμένουν μετά από μένα!