alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Κανείς δεν πρόκειται να σε πιστέψει με ένα post και μάλιστα τέτοιο!η κοπελα είναι απλά απαράδεκτη
Περιμένε μην φύγεις,έρχομαι!
Κανείς δεν πρόκειται να σε πιστέψει με ένα post και μάλιστα τέτοιο!η κοπελα είναι απλά απαράδεκτη
ε γράψε και την κριτική σου στην καρτέλα να την διαβάσουμε!Αν έχει αλλάξει,είναι μάλλον γιατί κάποιοι τριμέγιστοι τριμάλακες την έχουν ενοχλήσει με την συμπεριφορά τους.Όταν είχαμε βρεθεί που πρωτοξεκίνησε,ήταν άψογη σε όλα της
Θα γίνει και αυτόε γράψε και την κριτική σου στην καρτέλα να την διαβάσουμε!
Ρε αδερφέ γιατί χαρακτηρίζεις κάποιους επειδή έχουν αντίθετη άποψη από εσένα? Εσύ μπορεί να πέρασες τέλεια. Σε άλλους να ήταν όπως τα λένε. Γράψε εσύ την κριτική σου και άσε να κρίνει αυτός που δεν έχει βρεθεί μαζί της. Ήσουν μπροστά και είδες την συμπεριφορά όλων αυτών που λες?Αν έχει αλλάξει,είναι μάλλον γιατί κάποιοι τριμέγιστοι τριμάλακες την έχουν ενοχλήσει με την συμπεριφορά τους.Όταν είχαμε βρεθεί που πρωτοξεκίνησε,ήταν άψογη σε όλα της
Την γράφω τώρα και θα ανεβεί σε λίγο.Από κάτι που μου είπε μόνη της χωρίς να την ρωτήσω καν όταν βρεθήκαμε,αλλά και από αυτό που έγραψε εδώ μέσα για συμπεριφορές κάποιων,έχω βγάλει το συμπέρασμα.Ρε αδερφέ γιατί χαρακτηρίζεις κάποιους επειδή έχουν αντίθετη άποψη από εσένα? Εσύ μπορεί να πέρασες τέλεια. Σε άλλους να ήταν όπως τα λένε. Γράψε εσύ την κριτική σου και άσε να κρίνει αυτός που δεν έχει βρεθεί μαζί της. Ήσουν μπροστά και είδες την συμπεριφορά όλων αυτών που λες?
Οκ ρε αδερφέ, σου είπε κάτι έγραψε και κάτι και εσύ βγήκες να τους χαρακτηρίζεις. Έχεις κάποιο κέρδος να το κάνεις? Και εγώ μπορώ να αρχίσω να γράφω για σένα ο αγαπούλης, ο κάνε μου καλύτερη τιμή που σε υπερασπιστηκα κλπ. Ομως δεν με νοιάζει. Ας τα βρει η κοπέλα μαζί τους.Την γράφω τώρα και θα ανεβεί σε λίγο.Από κάτι που μου είπε μόνη της χωρίς να την ρωτήσω καν όταν βρεθήκαμε,αλλά και από αυτό που έγραψε εδώ μέσα για συμπεριφορές κάποιων,έχω βγάλει το συμπέρασμα.
Έχετε καταλάβει ότι χάρη σε αυτό το σαιτ και όλους εμάς έχουν την δουλειά που έχουν? Χωρίς αυτά τα 2 τόση πελατεία μέσω αγγελιών θα την κάνανε σε 20 χρόνια και εδώ την κάνουν σε ένα μήνα. Μην τρελένεσαι το ξεπερνάνε εύκολα.....Την γράφω τώρα και θα ανεβεί σε λίγο.Από κάτι που μου είπε μόνη της χωρίς να την ρωτήσω καν όταν βρεθήκαμε,αλλά και από αυτό που έγραψε εδώ μέσα για συμπεριφορές κάποιων,έχω βγάλει το συμπέρασμα.
Τι κέρδος να έχω ρε μεγάλε,πας καλά?Δηλαδή πρέπει να το βουλώσουμε και να μην μιλάμε για κάποιους όταν τους φέρονται άσχημα?Γράψε ό,τι θέλεις μετά δεν μου καίγεται καρφίΟκ ρε αδερφέ, σου είπε κάτι έγραψε και κάτι και εσύ βγήκες να τους χαρακτηρίζεις. Έχεις κάποιο κέρδος να το κάνεις? Και εγώ μπορώ να αρχίσω να γράφω για σένα ο αγαπούλης, ο κάνε μου καλύτερη τιμή που σε υπερασπιστηκα κλπ. Ομως δεν με νοιάζει. Ας τα βρει η κοπέλα μαζί τους.
Πως τους φέρονται άσχημα δηλαδή?Τι κέρδος να έχω ρε μεγάλε,πας καλά?Δηλαδή πρέπει να το βουλώσουμε και να μην μιλάμε για κάποιους όταν τους φέρονται άσχημα?Γράψε ό,τι θέλεις μετά δεν μου καίγεται καρφί
Sorry φιλαρακο αλλ υπαρχουν 2 τινάΈχετε καταλάβει ότι χάρη σε αυτό το σαιτ και όλους εμάς έχουν την δουλειά που έχουν? Χωρίς αυτά τα 2 τόση πελατεία μέσω αγγελιών θα την κάνανε σε 20 χρόνια και εδώ την κάνουν σε ένα μήνα. Μην τρελένεσαι το ξεπερνάνε εύκολα.....
Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω αυτά που έγραψε βγάζοντας αντίδραση.Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσεις όταν ανέβει η κριτικήΠως τους φέρονται άσχημα δηλαδή?
Στέλλα επειδή βλέπω ότι σου φάνηκε αστείο, για πες μας πριν από εδώ όταν δούλευες μόνο με αγγελίες, ποια ήταν η τιμή σου? Πόσους πελάτες είχες? Και σε πόσους είχες κεράσει μπριζόλα μπας και αποκτήσεις πελατεία? Μόλις απαντήσεις θα γελάσουμε και παρεαΈχετε καταλάβει ότι χάρη σε αυτό το σαιτ και όλους εμάς έχουν την δουλειά που έχουν? Χωρίς αυτά τα 2 τόση πελατεία μέσω αγγελιών θα την κάνανε σε 20 χρόνια και εδώ την κάνουν σε ένα μήνα. Μην τρελένεσαι το ξεπερνάνε εύκολα.....
Τη θέλεις να μας πεις τωρα; Οτι δεν υπάρχουν μαλακες που σε κόβουν όρεξη και μετα δε θέλεις να δουλέψεις; Για αυτο το λογο ανεβαζουν και τιμές, για να έχουν λίγους και καλούςΟκ ρε αδερφέ, σου είπε κάτι έγραψε και κάτι και εσύ βγήκες να τους χαρακτηρίζεις. Έχεις κάποιο κέρδος να το κάνεις? Και εγώ μπορώ να αρχίσω να γράφω για σένα ο αγαπούλης, ο κάνε μου καλύτερη τιμή που σε υπερασπιστηκα κλπ. Ομως δεν με νοιάζει. Ας τα βρει η κοπέλα μαζί τους.
Τη βλακια αλλη να μας πεις;Έχετε καταλάβει ότι χάρη σε αυτό το σαιτ και όλους εμάς έχουν την δουλειά που έχουν? Χωρίς αυτά τα 2 τόση πελατεία μέσω αγγελιών θα την κάνανε σε 20 χρόνια και εδώ την κάνουν σε ένα μήνα. Μην τρελένεσαι το ξεπερνάνε εύκολα.....
Δε το ξέρεις; Σου δινω 100 ευρο να σε πεξω ξύλο, θέλεις;Πως τους φέρονται άσχημα δηλαδή?
Μπορώ να πω πολλές....... Αλλά θα αφήσω τον κόσμο να κρίνει όπως νομίζει τα γραφόμενα μου.Τη βλακια αλλη να μας πεις;
Από το να σε ρωτήσω μεχρι να σε πλακώσω έχει τεραστια διαφορά.Δε το ξέρεις; Σου δινω 100 ευρο να σε πεξω ξύλο, θέλεις;
Και ξέρεις πόσες ηλιθιες υπάρχουν που μετά το ραντεβού λέμε ότι δεν θα ξαναπάμε με εκδιδόμενη?Τη θέλεις να μας πεις τωρα; Οτι δεν υπάρχουν μαλακες που σε κόβουν όρεξη και μετα δε θέλεις να δουλέψεις; Για αυτο το λογο ανεβαζουν και τιμές, για να έχουν λίγους και καλούς