xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
Ελα να σε δροσίσω
Καυσωνας!
Καυσωνας!
Καυσωνας!
Τζινάκι μου πρέπει να κάνεις ένα γενναίο κούρεμα, ταλαιπωριέσαι και εσύ και τα μαλλάκια σου έτσι μακριά που είναι
Καυσωνας!
Τζινάκι μου πρέπει να κάνεις ένα γενναίο κούρεμα, ταλαιπωριέσαι και εσύ και τα μαλλάκια σου έτσι μακριά που είναι
κοντο !
Καλη εβδομαδα κουκλακι, ακουω καλα λογια και μαλλον θα παρω.Κουραστηκα και λιγο με κατι φολες τελευταια απο ενα γραφειο που γουσταρα πολυ.Για να μη διαβαζω 40 σελιδες ας παρεμβει ενας φιλος κι ας μιλησει καθαρα.Να παρει κανεις η να μην παρει?
Καλη εβδομαδα κουκλακι, ακουω καλα λογια και μαλλον θα παρω.Κουραστηκα και λιγο με κατι φολες τελευταια απο ενα γραφειο που γουσταρα πολυ.Για να μη διαβαζω 40 σελιδες ας παρεμβει ενας φιλος κι ας μιλησει καθαρα.Να παρει κανεις η να μην παρει?
Να πάρει.
Να πάρει.
Χαχα ειναι μη σου δωσουν κωλο εσενα και δεντρο να ναι θα γινεις αιωνιος αγαπουλης!!
Καλώς το κορίτσι το όμορφο!καλησπερα αγορια μου !
τι μου κανετε ??
καλησπερα αγορια μου !
τι μου κανετε ??
Πάλι ξερογλύφεσαι γεροξεκούτη...???Καλώς το κορίτσι το όμορφο!καλησπερα αγορια μου !
τι μου κανετε ??
Με ζηλεύεις.Πάλι ξερογλύφεσαι γεροξεκούτη...???Καλώς το κορίτσι το όμορφο!καλησπερα αγορια μου !
τι μου κανετε ??
. Μήπως θέλει την προβοσκίδα σου φίλε. ???Καλη εβδομαδα κουκλακι, ακουω καλα λογια και μαλλον θα παρω.Κουραστηκα και λιγο με κατι φολες τελευταια απο ενα γραφειο που γουσταρα πολυ.Για να μη διαβαζω 40 σελιδες ας παρεμβει ενας φιλος κι ας μιλησει καθαρα.Να παρει κανεις η να μην παρει?
Να πάρει.
Χαχα ειναι μη σου δωσουν κωλο εσενα και δεντρο να ναι θα γινεις αιωνιος αγαπουλης!!
Τόσο πρόσφατο μέλος και γνωρίζετε ήδη τόσα πολλά για εμένα.
Με κολακεύει αφάνταστα.
. Μήπως θέλει την προβοσκίδα σου φίλε. ???Καλη εβδομαδα κουκλακι, ακουω καλα λογια και μαλλον θα παρω.Κουραστηκα και λιγο με κατι φολες τελευταια απο ενα γραφειο που γουσταρα πολυ.Για να μη διαβαζω 40 σελιδες ας παρεμβει ενας φιλος κι ας μιλησει καθαρα.Να παρει κανεις η να μην παρει?
Να πάρει.
Με κολακεύει αφάνταστα.
Να πάρει.
Με κολακεύει αφάνταστα.
. Έλα τι ώρα θέλεις ???? Να πάρεις σερβιετα όμως θα σου χρειαστεί ... Μην λερώσεις με αίμα τα σεντόνια. Μήπως θέλει την προβοσκίδα σου φίλε. ???Καλη εβδομαδα κουκλακι, ακουω καλα λογια και μαλλον θα παρω.Κουραστηκα και λιγο με κατι φολες τελευταια απο ενα γραφειο που γουσταρα πολυ.Για να μη διαβαζω 40 σελιδες ας παρεμβει ενας φιλος κι ας μιλησει καθαρα.Να παρει κανεις η να μην παρει?
Να πάρει.
Με κολακεύει αφάνταστα.
Φυρι φυρι το πας να γινει η σουφρα σου πιο δουλεμενη απο της νηματοθετριας.