Tzina22
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2020
- Like
- 4.543
έχει βυζι για να της το κανείς μέσα στις πιπιλιες από τα ρουφηγματα !!!!!
έχει βυζι για να της το κανείς μέσα στις πιπιλιες από τα ρουφηγματα !!!!!
Καλησπέρα αγόρια ;)
θα με αφεισεις να στα ρουφήξω τόσο έντονα ;;
Καλησπέρα γλυκύτατό μου έαρ!
Α ώστε δίνει κώλο!
ΕγραψεςΑ ώστε δίνει κώλο!
:-* :-* :-*Καλησπέρα γλυκύτατό μου έαρ!
είναι το στυλ της γυναίκας που έχει και καμπύλες αλλά είναι και φιτ !!! Που θες να της κανείς πολλά να την ευχαριστηθείς !!!! Αυτό μου βγάζει εμένα !!Είναι από τις λιγοστές φορές που ευχαριστώ τον Θεό, που με έκανε μικροτσούτσουνο.
Καλά, δεν είναι κι ότι καλύτερο να μας θεωρούν "ακίνδυνους"...Είναι από τις λιγοστές φορές που ευχαριστώ τον Θεό, που με έκανε μικροτσούτσουνο.
είναι το στυλ της γυναίκας που έχει και καμπύλες αλλά είναι και φιτ !!! Που θες να της κανείς πολλά να την ευχαριστηθείς !!!! Αυτό μου βγάζει εμένα !!
το εργαλείο που βλέπεις αριστερά στην φωτό προφίλ μου έχει κάνει γκομενα υποτίθεται extreme στο αναλ να τραβιέται να λέει πονάω και στο τέλος διότι δεν εχυνα τραβήχτηκε τέλειος ...!!! Τίποτα δεν είναι ακυνδινο αν είναι σκληρό και άκαμπτο !!!!Καλά, δεν είναι κι ότι καλύτερο να μας θεωρούν "ακίνδυνους"...
θα περιμένουμε με ανυπόμονησια να διαβάσουμε την κριτική σου !!!Ακριβώς έτσι. Και όλα αυτά συνοδεύονται από σφρίγος και ανοιξιάτικη φρεσκάδα.
Κάποια στιγμή θα υποβάλλω και κριτική. Ίσως αύριο.
Πόσο χρονών είσαι?το εργαλείο που βλέπεις αριστερά στην φωτό προφίλ μου έχει κάνει γκομενα υποτίθεται extreme στο αναλ να τραβιέται να λέει πονάω και στο τέλος διότι δεν εχυνα τραβήχτηκε τέλειος ...!!! Τίποτα δεν είναι ακυνδινο αν είναι σκληρό και άκαμπτο !!!!
Ακριβώς έτσι. Και όλα αυτά συνοδεύονται από σφρίγος και ανοιξιάτικη φρεσκάδα.
Κάποια στιγμή θα υποβάλλω και κριτική. Ίσως αύριο.
τίποτα δεν έγραψες για τον κώλο...
Έγραψα ότι το κωλαράκι της είναι ποίημα, αλλά δεν ήθελα να δώσω μεγαλύτερη έκταση, γιατί έχουμε πολλούς 25ποντους εδώ μέσα, όποτε αντιλαμβάνεσθε...
όσο φαινομε !!Πόσο χρονών είσαι?
όσο φαινομε !!
ΠαναγοοοΤο μωρό είναι καυλα απο ότι βλέπω στις φώτο θα το δοκιμάσω σιγουρα!!!