TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ναι ε εσυ δηλαδη πιανου κλωνος εισαιΠροβληματακι η προβληματαρα?Ενδιαφερομουνα μεχρι που ειδα αυτην την απαντηση.
ναι ε εσυ δηλαδη πιανου κλωνος εισαιΠροβληματακι η προβληματαρα?Ενδιαφερομουνα μεχρι που ειδα αυτην την απαντηση.
Μωράκια τι ζέστη ειναι αυτην! Θα τα πετάξω ολα
Πως να μην έχει τέτοιο καύσωνα με αυτό το Διαβολακι, τι να θυμηθώ το αισθησιακό στριπτίζ; το απίστευτο κορμί τής; τα φιλιά της; το στήσιμο στα τέσσερα;
Απλά δεν έχω λόγια μαγκωσα...
Ε κάντο ντε....
ναι ε εσυ δηλαδη πιανου κλωνος εισαι
αν δεν έχεις ξαναδεί κοίτα στο καθρέπτη ;)Θα ρωταγα αν με γνωριζεις και μου απευθυνεις το λογο αλλα τετοιον βλακακο σαν εσενα δεν εχω ξαναματαδει, οποτε χεστο.
αν δεν έχεις ξαναδεί κοίτα στο καθρέπτη ;)
Έλα πες μας τώρα ποιανού κλώνος είσαι;;;
Ακόμα δεν έγινες μέλος και μιλάς με τέτοιο ύφος!
Προσεχε μην την ερωτευθεις και την Τζινα και εχουμε νεο σηριαλ εδω,δεν το αντεχουμε καλοκαιριατικα να καθομαστε πανω απο την οθονη να παρακολουθουμε τις συνεχειεςΕ κάντο ντε....
Προσεχε μην την ερωτευθεις και την Τζινα και εχουμε νεο σηριαλ εδω,δεν το αντεχουμε καλοκαιριατικα να καθομαστε πανω απο την οθονη να παρακολουθουμε τις συνεχειες
Μόλις διάβασα αυτό στο προφίλ σου Τζινάκι και σε σέβομαι απεριόριστα.
"ΔΕΝ κανω anal rimming"
Θεωρώ ότιεκφράζω αρκετούς φίλους από εδώ, είναι λίγο δύσκολο να φιλήσεις μία κοπέλα που λίγο πριν είχε την γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα ενός συναγωνιστή.
Μόλις διάβασα αυτό στο προφίλ σου Τζινάκι και έχεις τον σεβασμό μου:
"ΔΕΝ κανω anal rimming"
Θεωρώ ότι εκφράζω αρκετούς φίλους από εδώ, είναι λίγο δύσκολο να φιλήσεις μία κοπέλα που λίγο πριν είχε την γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα ενός συναγωνιστή.
Χαχαχαχαχα, σωστός. Πόσες φορές το έχω σκεφτεί.Ενώ αν έκανε πριν γαργάρα τα φλόκια του, σας έρχεται αυθόρμητα να την γλωσσοφιλήσετε ε;
Ενώ αν έκανε πριν γαργάρα τα φλόκια του, σας έρχεται αυθόρμητα να την γλωσσοφιλήσετε ε;
άσχετα με το ποιος φταίει (σιγά μην κάτσω να διαβάζω) θα σου ξαναπώ ότι δεν μιλάνε έτσι στο νήμα τους οι εργαζόμενες.
εδώ είναι το "μαγαζί σου" και μιλώντας άσχημα στον πελάτη χάνεις όποιο δίκιο έχεις.
το μαγαζί το προσέχουν, δεν το κάνουν πεδίο μάχης.
εκτος κι αν είναι κάποιο μάρκετινγ που δεν έχω αντιληφθεί...
επιπλέον αυτό που γράφεις έχει την πλάκα του, καθώς κι εσύ είσαι νέο μέλος και μιλας με πολύ ύφος.
οπότε φίλε προσφέρεις κακές υπηρεσίες στην κοπέλα. πάρτο αλλιώς...