Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.096
- Πόντοι
- 28.246
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αμέσως. Γυναίκες...κριμα το ταμπλω ρε κουκλα
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αμέσως. Γυναίκες...κριμα το ταμπλω ρε κουκλα
φοβερές βυζουρες όντως !!θα κανω μπανιο αναμεσα στα ομορφα βυζια
Επειδή είμαι λάτρης των άκρων.θελω να επισημάνω ότι το μανικιουρ θέλει βελτίωση και καλοπισμο.Επισης το παπούτσι σου καταπονεί τα δάκτυλα σου.Ισως να περπατήσες πολύ πριν βγάλεις την φωτογραφία...... Αλλιώς καλύτερα να μην τα ξαναφορεσεις.....Για τα μωράκια που μου ζήτησαν τέτοια φωτογραφία! :-*
Εγώ πάλι παρατήρησα και το εξής: το μωρό είναι στη θέση του συνοδηγού...Και δεν το κόβω για ταξί το όχημα....Επειδή είμαι λάτρης των άκρων.θελω να επισημάνω ότι το μανικιουρ θέλει βελτίωση και καλοπισμο.Επισης το παπούτσι σου καταπονεί τα δάκτυλα σου.Ισως να περπατήσες πολύ πριν βγάλεις την φωτογραφία...... Αλλιώς καλύτερα να μην τα ξαναφορεσεις.....
παίχτη,το μόνο που μας νοιάζει είναι αν η Τζίνα και η κάθε Τζίνα,είναι μάχιμη,έχει ωραίο σώμα,και δουλεύει τα λεφτα που περνει...τα υπόλοιπα,είναι πράγματα που, και δεν μας νοιάζουν,και δεν παίζουν κανένα ρόλο στο όλο πακέτο...Εγώ πάλι παρατήρησα και το εξής: το μωρό είναι στη θέση του συνοδηγού...Και δεν το κόβω για ταξί το όχημα....
Άρα.... Υπάρχει και οδηγός... Άλλη μια "ανεξάρτητη" λοιπόν;
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον φίλο...το πεντικιούρ θέλει πολύ δουλίτσα...
Anyway... Ο μόνος τρόπος να λυθούν απορίες αποτι έχω μάθει είναι να δοκιμαστεί..
Για τα μωράκια που μου ζήτησαν τέτοια φωτογραφία! :-*
Εγώ πάλι παρατήρησα και το εξής: το μωρό είναι στη θέση του συνοδηγού...Και δεν το κόβω για ταξί το όχημα....
Άρα.... Υπάρχει και οδηγός... Άλλη μια "ανεξάρτητη" λοιπόν;
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον φίλο...το πεντικιούρ θέλει πολύ δουλίτσα...
Anyway... Ο μόνος τρόπος να λυθούν απορίες αποτι έχω μάθει είναι να δοκιμαστεί..
Ναι ρε φίλε θα οδηγούσε με το πόδι στο ταμπλό. Τι παλουκάρια είστε εσείς ρε?
Π
Φίλε μου γκουρού, συμφωνώ ότι το πιο κρίσιμο είναι εμφάνιση-υπηρεσιες κτλ κτλ... Η ύπαρξη η μη του "ταξιτζή" λίγη σημασία έχει, αλλά η απουσία πιθανού ενοχλητικού τηλεφώνου στο τέλος μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να κάνει τη διαφορά...παίχτη,το μόνο που μας νοιάζει είναι αν η Τζίνα και η κάθε Τζίνα,είναι μάχιμη,έχει ωραίο σώμα,και δουλεύει τα λεφτα που περνει...τα υπόλοιπα,είναι πράγματα που, και δεν μας νοιάζουν,και δεν παίζουν κανένα ρόλο στο όλο πακέτο...
Μα πέρα από αυτό που σύμφωνο !!! μια χαρά δάχτυλα έχει η κοπέλα πέρα από αυτό για να μπω και σε μια λεπτομέρεια το μεγάλο δάχτυλο πιέζεται από το πέδιλο που φοράει κιόλας !!! Δεν έχω κανένα όφελος να την υποστηρίξο ούτε καν έχω καταφερη να την πάρω κιόλας σκεφτείτε !!!! Απλά είμαι αντικειμενικός !!παίχτη,το μόνο που μας νοιάζει είναι αν η Τζίνα και η κάθε Τζίνα,είναι μάχιμη,έχει ωραίο σώμα,και δουλεύει τα λεφτα που περνει...τα υπόλοιπα,είναι πράγματα που, και δεν μας νοιάζουν,και δεν παίζουν κανένα ρόλο στο όλο πακέτο...
ωραία,μια κριτική,θα βοηθούσε,όλους μας να βγάλουμε συμπεράσματα,όπως θα βοηθούσε και την ίδια,να γίνει καλύτερη..Φίλε μου γκουρού, συμφωνώ ότι το πιο κρίσιμο είναι εμφάνιση-υπηρεσιες κτλ κτλ... Η ύπαρξη η μη του "ταξιτζή" λίγη σημασία έχει, αλλά η απουσία πιθανού ενοχλητικού τηλεφώνου στο τέλος μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να κάνει τη διαφορά...
Κατά τα άλλα, αφήνω ασχολιαστα υπόλοιπα σχόλια. Δεν υπήρξα που άτομο που επιζητά ανούσιες αντιπαραθέσεις..
Θα τη δοκιμάσω γιατί μου αρέσει, όπως και να εχει
Εάν στο τέλος η Τζίνα με έχει κάνει να μην μπορω να παρω τα ποδια μου, ας βαράει όχι μόνο αναπάντητη αλλα και την κόρνα!Φίλε μου γκουρού, συμφωνώ ότι το πιο κρίσιμο είναι εμφάνιση-υπηρεσιες κτλ κτλ... Η ύπαρξη η μη του "ταξιτζή" λίγη σημασία έχει, αλλά η απουσία πιθανού ενοχλητικού τηλεφώνου στο τέλος μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να κάνει τη διαφορά...
Κατά τα άλλα, αφήνω ασχολιαστα υπόλοιπα σχόλια. Δεν υπήρξα που άτομο που επιζητά ανούσιες αντιπαραθέσεις..
Θα τη δοκιμάσω γιατί μου αρέσει, όπως και να εχει
το θέμα των ακρων,είναι σίγουρα μια λεπτομέρεια,που την κοιτάει μια μερίδα ατόμων,και είναι σεβαστό.απο κει και πέρα,κρίνουμε,θέλω να πιστεύω,οι περισσότεροι, τις υπηρεσίες..Μα πέρα από αυτό που σύμφωνο !!! μια χαρά δάχτυλα έχει η κοπέλα πέρα από αυτό για να μπω και σε μια λεπτομέρεια το μεγάλο δάχτυλο πιέζεται από το πέδιλο που φοράει κιόλας !!! Δεν έχω κανένα όφελος να την υποστηρίξο ούτε καν έχω καταφερη να την πάρω κιόλας σκεφτείτε !!!! Απλά είμαι αντικειμενικός !!
περιττό το μπλουζάκι....
Βγήκες από την καραντίνα αλώβητος...αλλά εσύ θα μείνεις μισός από το πολύΕάν στο τέλος η Τζίνα με έχει κάνει να μην μπορω να παρω τα ποδια μου, ας βαράει όχι μόνο αναπάντητη αλλα και την κόρνα!
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση ως προς το άτομο μου.Εγω έκανα μια παρατήρηση στην φωτογραφία που ανέβασε η Τζινα τελείως καλοπροαίρετα και σύμφωνα πάντα με τα δικά μου θέλω.Ποτε δεν αναφερθηκα σε άσχημα ποδαράκια η σε υπηρεσίες της κοπελας,πώς να το κάνω άλλωστε από την στιγμή που δεν έχω συναντήσει την νεαρά.Απο την στιγμή που θεωρείται callgirl, εκτός και αν δεν το θεωρεί,και καλά αμοιβωμενη σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα των ανεξάρτητων για τις υπηρεσίες της για μια ώρα θεώρησα να της εκθέσω την άποψη μου.Το αν την δεχτεί σαν συμβουλή για να το βελτιώσει η σαν κακοπροερετο σχόλιο αυτό είναι δικό της θέμα....Τα περί κόμπλεξ τα ακούω βερεσε.ττο θέμα των ακρων,είναι σίγουρα μια λεπτομέρεια,που την κοιτάει μια μερίδα ατόμων,και είναι σεβαστό.απο κει και πέρα,κρίνουμε,θέλω να πιστεύω,οι περισσότεροι, τις υπηρεσίες..