KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.942
- Πόντοι
- 6.166
Ο Οζζυ γιατι ειναι εμπαθης εχει κατι προηγουμενο με εσενα;; Ο ανθρωπος περιεγραψα αυτο που ειδε απο την δικη του ματια.
μην περιμένεις δημόσια απάντηση από καμιά...τζινα δεν μας λες τι παιζει με το αναλ σου?και τι ειναι νορμαλ σαιζ για σενα για αναλ?
πληρωνεις παραπανω για να σου πουν οτι εχεις μεγαλο πουλι ενω εισαι μικροτσουτσουνος.τζινα δεν μας λες τι παιζει με το αναλ σου?και τι ειναι νορμαλ σαιζ για σενα για αναλ?
σωστος!!!!πληρωνεις παραπανω για να σου πουν οτι εχεις μεγαλο πουλι ενω εισαι μικροτσουτσουνος.
απλο
αυτο ομως ειναι εμπαθια και εσκεμμενο !Tzina22...
καλός η κακός θα έχεις τέτοια θεματάκια είναι αδιανοητο να αρέσουμε σε όλους...
καλό είναι να προσπεράσεις η να διορθώσεις κάποια πράγματα...
Tzina22...
καλός η κακός θα έχεις τέτοια θεματάκια είναι αδιανοητο να αρέσουμε σε όλους...
καλό είναι να προσπεράσεις η να διορθώσεις κάποια πράγματα...
δεν την γνωρίζω την κοπέλα...Το μονο που εχει να διορθωσει ειναι η τιμη .Η εμφανιση ειναι κατι υποκειμενικο .Εξαλλου ο τυπος φανηκε απο την βαθμολογια οτι τον χαλασε το προσωπο που εβαλε πεντε .Ολο οχταρια εχεις
Μέσος όρος:
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο):
5.0
Εμφάνιση (σώμα):
8.0
Γενική συμπεριφορά:
8.0
Επικοινωνία:
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:
6.0
τα εχω δει και εγω ! το παιζει μαγκακος!Τζίνα βλέπω τις κριτικές για εσένα και όλες είναι καλές εκτός από την τελευταία. Συγκεκριμένα, οι τίτλοι:
_Μικρή και φρέσκια Τζίνα!
_Petit καυλακι
_Έπαθα Μουνοπλακα
Έριξα και μία ματιά στις κριτικές που έχει ανεβάσει ο Ozzy. Συγκεκριμένα κάποιοι τίτλοι:
_πιο χαλια δεν γινεται
_η ντροπή του επαγγέλματος
_τραβα για υπνο κατερινα
_μαρινα η αυταπατη
_το χειροτερο ever
Οπότε, είναι εμφανές ότι ο συγκεκριμένος συναγωνιστής δεν το έχει.
Η συγκεκριμένη δε κριτική είναι γραμμένη αρκετά επιθετικά και εστιάζει σε κάποια πράγματα που δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν και δεν έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά σου και την αποδοσή σου. Οπότε άδικα χαλιέσαι κοριτσάκι.
δεν την γνωρίζω την κοπέλα...
είδα της κριτικές της ...
ο συναγωνιστής μπορεί στα μάτια του να μην του άρεσε και να πήγε όλο ντόμινο...
ακριβώς...!!!Ακριβως ουτε επιθετικη κριτικη κλπ απλα εχει εμμονή με τις Ρωσιδες είδε κάποια πραγματα απο θεμα εμφανισης που δεν του αρεσαν τα περιγραφει κ ολας
Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ασχημη η ομορφη αυτο το κρινει ο καθενας διαφορετικα.
Στην δεύτερη παράγραφο φαινετε πως πέρασε καλά !!!! Όσο αναφορά το πουρί που έγραψε είναι μικροπρέπεια ..... πολλές έχουν πιο σκούρο δέρμα γύρο από πρωκτό !!!! Άλλο αυτό και άλλο το πουρί - βρόμα !!!!! Επισης ο τίτλος κριτικής λέει πως δεν τα βρίσκει με ελληνίδα εύκολα ενώ στην δεύτερη παραγράφω λέει πως πέρασε καλά !! Ουσιαστικά μόνο εμφανισιακά χαλαστικε σε καπό σημεία αυτό κατάλαβα !! Πέρα από αυτό ας πει τι ακριβός κάνει η κοπέλα στο κρεβάτι !!!!! 69;;; Γλωσσόφιλα ;;; Γλυφοκολι ;;;; Ακα πίπα ;;;; Σπερμα στο στόμα δέχεται ;;; Στο πσορωπο πάνω δέχεται ;;; Αυτά είναι τα σημαντικά !!! Είναι ευγενική ;;; Είναι γατούλα ;;;; Κτλ !!!Την γνώμη του έγραψε ο άνθρωπος. Δεν είπε μόνο κακά νομίζω. Όσον αφορά την τιμή και εμένα 130 μου είπε.
tηn exei παρει ο μαρινακης
... Ηρεμία φίλοι μου..
..να δούμε τι θα πει και ο ΘΡΥΛΟΣ !!