Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.382
- Πόντοι
- 6.955
Δες τα πμ αρχικά και μετά κοιτάζεις για το νυφικό.
Να κοιτάξω για νυφικό ?
Δες τα πμ αρχικά και μετά κοιτάζεις για το νυφικό.
Να κοιτάξω για νυφικό ?
Τύπε δε σε προλαβαίνουμε να αγοράζουμε κουστούμια...Τζίνα θα έρθω με δαχτυλίδι και λελουδα.... Μας άναψες φωτιές...
Μας ΓάμησεςΚαλή εβδομάδα !
![]()
Μας Γάμησες
Αυτή η γόβα είναι όλα τα λεφτά.Καλή εβδομάδα !
![]()
Γενικά όλο το σύνολο άκρως ελκυστικόΑυτή η γόβα είναι όλα τα λεφτά.
Πω Παναγία μου και Χριστέ μου .Καλή εβδομάδα !
![]()
ελα με το ιδιο δεν τρεχει τιποτα....Τύπε δε σε προλαβαίνουμε να αγοράζουμε κουστούμια...
θα τα πουμε απο κοντα αυτα!!!!!!!!!!!
Να κοιτάξω για νυφικό ?
αποκλείεται, θα με πουν τα μέλη σπαγγοραμένο...ελα με το ιδιο δεν τρεχει τιποτα....
ε τι να σου πω τοτε!!!!..αποκλείεται, θα με πουν τα μέλη σπαγγοραμένο...
Τι έπαθες πανουληΜας Γάμησες
Τι έπαθες πανουλη![]()
Σ Ο ΚΚαλή εβδομάδα !
![]()
Καλή εβδομάδα !
![]()
H κοπέλα αξίζει κάθε ευρώ που ζητάει . Την κλείνεις και σε έχει πασά στα ανάκτορα .Δεν θα σ χαλάσει χατίρι και ικανοποειεί κάθε σου επιθυμία .Ωραίο θηλυκό από τα καλύτερα που έχουν περάσει εδώ μέσα .
Αλλά δυστηχως η τιμή τσιμπάει
H κοπέλα αξίζει κάθε ευρώ που ζητάει . Την κλείνεις και σε έχει πασά στα ανάκτορα .Δεν θα σ χαλάσει χατίρι και ικανοποειεί κάθε σου επιθυμία .
Ξεκίνα δεύτερη δουλειά .Εγώ από αυτήν κατάφερα και την έκλεινα . Πίστεψε δεν το εχω μετανοιώσει ποτέ μου . Σκέψου οι περισσότεροι στο site βλέπουν μια εικόνα .Το έχω ξαναγράψει σε πιο παλιό μ post αυτή η ομορφία που έχει αυτή η κοπέλα δεν μπορεί να την αποτυπώσει ο φωτογραφικός φακός .
Ο @gremlin πολύ σωστά το είπε στο τέλος της δεύτερης κριτικής του η οποία έγραφε :
"ΥΓ. Στην ζωή του ο καθένας μας μπορεί να συναντήσει και να δεί πανέμορφες εικόνες που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη του ,
όπως ένα ηλιοβασίλεμα , μια αυγουστιάτικη πανσέληνο , ενα μαγευτικό χιονισμένο τοπίο και διάφορα άλλα.
Η θέα μιάς γυναίκας με τέτοια οπίσθια ξαπλωμένη σαφώς και συγκαταλέγεται σε κάτι αντίστοιχο...."
Δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα .