Σε περιμένω. είτε με γόβες είτε χωρίς..
Ενημέρωσε με μόνο 2-3 μέρες πριν σε παρακαλώ να εχω προλάβει o άνθρωπος να κάνω τα μποτέ μου. Να σουλουπωθώ λιγάκι, μην με δεις έτσι σαν ανάποδο γαμώτο και τρομάξεις..
Να πάω ενα κομμωτήριο, να κανω ενα λίφτιγνκ στο προσωπο για να είναι οσο πιο τσίτα γινεται το δέρμα . Και ισως αν προλάβω, να κάνω και μια πλαστική πέους. Εχει παρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις απο την προηγούμενη φορα που το ειδες, πρέπει λίγο να το μαζέψω, μην χτυπήσω και κανέναν..
Τι να πρωτοαναγνωρίσουμε σε αυτή την κοπέλα. Το χιούμορ της, τον χαρακτήρα της, τις υπηρεσίες της, το οτι έρχεται πάντα πεντακάθαρη και περιποιημένη στα ραντεβού ( δείγμα σεβασμού στον πελάτη) , την κορμάρα της, το πόσο παιχνιδιάρα μπορεί να γίνει.. Μέχρι αύριο θα γράφω. Για αυτό και εγώ της εμπιστεύομαι το κορμί μου , που δεν το εμπιστεύομαι γενικά όπου όπου..
18 φίλε μου. Έχω την τιμή να ειμαι γεννημένος ιδια μερα με μια τεράστια προσωπικότητα του Ελληνικου πενταγράμμου, τον Sin Boy, θα σέβεστε..
Αν ειναι πάντως να μου κανονίσετε κάτι , το αλλάζω , δεν έχω θεμα, όποτε σας εξυπηρετεί. Η τούρτα να ερθει μόνο γιατί είμαι και γλυκατζής ..