kakoslykos111
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
180 είναι με ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα ή είναι κι αυτό έξτρα
Ειναι στην τιμή.180 είναι με ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα ή είναι κι αυτό έξτρα
ΘενκςΕιναι στην τιμή.
180 είναι με ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα ή είναι κι αυτό έξτρα
Απο τα 3000 μηνυματα τα 2270 ειναι γεια σου τι κανεις, πως ηταν η μερα σου, ρε καβλα στειλε καμια φωτο με τις βυζαρες σου, στελνει φωτο με το καβλι του ο καθε ενας, αλλοι θελουν να πιασουν κουβεντα, αλλοι μιλανε χωρις να ειναι σιγουροι οτι θελουν να πανε να γαμησουν. Και ο καθε λογης μαλακας.Εντάξει αν έχει 3000 μηνύματα…
Από την μικρή μου εμπειρία, λίγες κοπέλες απαντάνε αμέσως…
Συνήθως παίρνει από κάποιες ώρες ως 2-3 μέρες ή και παραπάνω. Ας μην είμαστε απαισιόδοξοι
Απο τα 3000 μηνυματα τα 2270 ειναι γεια σου τι κανεις, πως ηταν η μερα σου, ρε καβλα στειλε καμια φωτο με τις βυζαρες σου, στελνει φωτο με το καβλι του ο καθε ενας, αλλοι θελουν να πιασουν κουβεντα, αλλοι μιλανε χωρις να ειναι σιγουροι οτι θελουν να πανε να γαμησουν. Και ο καθε λογης μαλακας.
Αρα και η καθε Τζινα δεν απανταει σε μαλακες και με το δικιο της, γιατι να μπει στον κοπο αλλωστε.
Και απο τους 30 που μενουν οι 25 μπαινουν στην σειρα και μετα δεν εχουν τον χρονο, αλλος εδωσε το χρημα σε αλλη και γιατι να περιμενει αλλωστε και αυτος, Τζινες υπαρχουν, αλλος τον πιανει το γινατι γιατι δεν του εκανε το ραντεβου και της ριχνει μαυρο λες και ειναι υποχρεωμενη και ας μην εχει χρονο.
Αρα χρονος υπαρχει να απαντησει αν ειναι ή δεν ειναι διαθεσιμη ενω το μηνυμα ειναι to the point.
δεν ξέρω πως είναι στιν επικοινωνία τώρα η κοπέλα (η όντως όμορφη), πριν εξαφανιστεί και επανέλθει πάντως ήταν απλά απαράδεκτη...(αυτή ή όποιος απαντούσε)Απο τα 3000 μηνυματα τα 2270 ειναι γεια σου τι κανεις, πως ηταν η μερα σου, ρε καβλα στειλε καμια φωτο με τις βυζαρες σου, στελνει φωτο με το καβλι του ο καθε ενας, αλλοι θελουν να πιασουν κουβεντα, αλλοι μιλανε χωρις να ειναι σιγουροι οτι θελουν να πανε να γαμησουν. Και ο καθε λογης μαλακας.
Αρα και η καθε Τζινα δεν απανταει σε μαλακες και με το δικιο της, γιατι να μπει στον κοπο αλλωστε.
Και απο τους 30 που μενουν οι 25 μπαινουν στην σειρα και μετα δεν εχουν τον χρονο, αλλος εδωσε το χρημα σε αλλλη και γιατι να περιμενει αλλωστε και αυτος, Τζινες υπαρχουν, αλλος τον πιανει το γινατι γιατι δεν του εκανε το το ραντεβου και της ριχνει μαυρο λες και ειναι υποχρεωμενη και ας μην εχει χρονο.
Αρα χρονος υπαρχει να απαντησει αν ειναι ή δεν ειναι διαθεσιμη ενω το μηνυμα ειναι to the point.
Εχει ηδη αναφερθει πολλακις η προβληματικη επικοινωνια με την Τζινα. Δεν μπορω σημερα στειλε αυριο, στελνεις αυριο, σου λεει στειλε σε δυο μερες, στελνεις ξανα μανα, δεν μπορω τωρα μπορώ το βραδυ, της λες δεν μπορω βραδυ θα μιλήσουμε αυριο και σου απανταει οκ μωρο φιλακια. Στελνεις αυριο δεν μπορω στειλε μεθαυριο. κ.ο.κ.δεν ξέρω πως είναι στιν επικοινωνία τώρα η κοπέλα (η όντως όμορφη), πριν εξαφανιστεί και επανέλθει πάντως ήταν απλά απαράδεκτη...(αυτή ή όποιος απαντούσε)
Στα τόσα μηνύματα το τηλέφωνο δύσκολο να το διαχειριστείς και να απαντάςΕντάξει αν έχει 3000 μηνύματα…
Συνήθως παίρνει από κάποιες ώρες ως 2-3 μέρες ή και παραπάνω. Ας μην είμαστε απαισιόδοξοι
εμένα μου είχε κάνει και το ήδη κανονισμένο απόγευμα...βράδυ.Εχει ηδη αναφερθει πολλακις η προβληματικη επικοινωνια με την Τζινα. Δεν μπορω σημερα στειλε αυριο, στελνεις αυριο, σου λεει στειλε σε δυο μερες, στελνεις ξανα μανα, δεν μπορω τωρα μπορώ το βραδυ, της λες δεν μπορω βραδυ θα μιλήσουμε αυριο και σου απανταει οκ μωρο φιλακια. Στελνεις αυριο δεν μπορω στειλε μεθαυριο. κ.ο.κ.
δε βγαινουνε τα νουμερα καρδια μου.Απο τα 3000 μηνυματα τα 2270 ειναι γεια σου τι κανεις, πως ηταν η μερα σου, ρε καβλα στειλε καμια φωτο με τις βυζαρες σου, στελνει φωτο με το καβλι του ο καθε ενας, αλλοι θελουν να πιασουν κουβεντα, αλλοι μιλανε χωρις να ειναι σιγουροι οτι θελουν να πανε να γαμησουν. Και ο καθε λογης μαλακας.
Και απο τους 30 που μενουν οι 25 μπαινουν στην σειρα και μετα δεν εχουν τον χρονο, αλλος εδωσε το χρημα σε αλλη και γιατι να περιμενει αλλωστε και αυτος, Τζινες υπαρχουν, αλλος τον πιανει το γινατι γιατι δεν του εκανε το ραντεβου και της ριχνει μαυρο λες και ειναι υποχρεωμενη και ας μην εχει χρονο.
Σιγά μην έχει και 10.00000000Εντάξει αν έχει 3000 μηνύματα…