Νέα

Τζίνα Μαμάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.947
Πόντοι
2.846
Τυπε για μια και εξω συζητω οχι να την πιασω "γκομενα"...
Για μια κι εξω  ειναι λιγο  δυσκολο φιλε wilm , διοτι οι περισσοτερες τις ξεπετες που κανουνε και τις αρπαχτες δεν τις φεορουνε βιζιτες , απλα το να τους την πεσεις να τα φτιαξεις και καλα να τα εχεις για κανα μηνα η και παραπανω και να τους τα σκας , μεχρι να τους πεις οτι¨ ασταδιαολο εισαι βιζιτα και να την πουλεψεις , αυτη περασε καλα πηρε τα δωρακια της την πηγες τα ταξιδια της και στις μαγαζαρες της  που ηθελε , και τωρα απλα παει στο επομενο  στοχο , αυτο παιζει με τις πολυ ακριβες ντοπιες μουναρες , οπως επισης το πολυ σωστο που ειπε κι ο Noah  και καργα ματσωμενος να εισαι , αν δεν εισαι μεσα στο target-group  και γενικα στη κλικα αυτων των παρεων , δυσκολα τρως καποια απο αυτες

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Για μια κι εξω  ειναι λιγο  δυσκολο φιλε wilm , διοτι οι περισσοτερες τις ξεπετες που κανουνε και τις αρπαχτες δεν τις φεορουνε βιζιτες , απλα το να τους την πεσεις να τα φτιαξεις και καλα να τα εχεις για κανα μηνα η και παραπανω και να τους τα σκας , μεχρι να τους πεις οτι¨ ασταδιαολο εισαι βιζιτα και να την πουλεψεις , αυτη περασε καλα πηρε τα δωρακια της την πηγες τα ταξιδια της και στις μαγαζαρες της  που ηθελε , και τωρα απλα παει στο επομενο  στοχο , αυτο παιζει με τις πολυ ακριβες ντοπιες μουναρες , οπως επισης το πολυ σωστο που ειπε κι ο Noah  και καργα ματσωμενος να εισαι , αν δεν εισαι μεσα στο target-group  και γενικα στη κλικα αυτων των παρεων , δυσκολα τρως καποια απο αυτες

αυτά όμως νομίζω συμβαίνουν στην Ελλάδα.. εκεί που πάει, εντάξει πάλι μπορεί να γνωρίζει Σαουδάραβες μέσω κυκλώματος, όμως μπορεί και ένας να της την πέσει και να του τα πάρει χοντρά ακόμα και για μία ξεπέτα αφού αυτοί άνετα μπορούν να πλησιάσουν και να της πουν "κοπελιά απόψε σε θέλω και σου δίνω 10 χιλιάδες" (ψίχουλα για αυτούς, όμως έχουν όποια θέλουν γιατί νομίζω λίγες θα λέγανε όχι ακόμη και "κανονικές" γυναίκες της καθημερινότητας μας)..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Έχουν τρελαθεί οι άραβες.. τα σκάνε πολύ χοντρά
Οι Αραβες ομως βγαζουν και παραξενα βιτσια. Προ αμνημονευτων χρονων ο αδελφος μου δουλευε ρεσεψιον σε καποιο
πενταστερο ξενοδοχειο κατω στη Συγγρου, απεναντι απο τον ιπποδρομο. (ονοματα δεν λεμε :grin:).
Ειχανε λοιπον το τηλεφωνο απο καποιο κωομμωτηριο της Ν.Σμυρνης, που εξυπηρετουσε πλουσιους τουριστες, εναντι αδρας αμοιβης στελνοντας κοπελες στο ξενοδοχειο. Δυο χρονια που δουλεψε ο αδελφος μου εκει, τρεις φορες πηγε ασθενοφορο και παρελαβε τις κοπελες απο τα δωματια
Αραβων. Δυο φορες με ξυλοδαρμο μεχρι αναισθησιας, και μια φορα με υποθερμια σε κατασταση σοκ η κοπελα, την ειχανε βαλει σε μπανιερα
γεματη με παγακια, γιατι ο Σειχης ηταν νεκροφιλος και ηθελε να γαμα κορμι εντελως παγωμενο. Φυσικα οι κοπελες αμοιβονταν με μια περιουσια, οπως και το κομμωτηριο, για να μη δωθει συνεχεια στο θεμα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Μπορεί να γλύτωσε από την πυρκαγιά αλλά από τις :pipa2: :pipa2: :pipa2: δεν θα γλυτώσει.  :fuck1: :fuck1: :tits: :zfuck:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Οι Αραβες ομως βγαζουν και παραξενα βιτσια. Προ αμνημονευτων χρονων ο αδελφος μου δουλευε ρεσεψιον σε καποιο
πενταστερο ξενοδοχειο κατω στη Συγγρου, απεναντι απο τον ιπποδρομο. (ονοματα δεν λεμε :grin:).
Ειχανε λοιπον το τηλεφωνο απο καποιο κωομμωτηριο της Ν.Σμυρνης, που εξυπηρετουσε πλουσιους τουριστες, εναντι αδρας αμοιβης στελνοντας κοπελες στο ξενοδοχειο. Δυο χρονια που δουλεψε ο αδελφος μου εκει, τρεις φορες πηγε ασθενοφορο και παρελαβε τις κοπελες απο τα δωματια
Αραβων. Δυο φορες με ξυλοδαρμο μεχρι αναισθησιας, και μια φορα με υποθερμια σε κατασταση σοκ η κοπελα, την ειχανε βαλει σε μπανιερα
γεματη με παγακια, γιατι ο Σειχης ηταν νεκροφιλος και ηθελε να γαμα κορμι εντελως παγωμενο. Φυσικα οι κοπελες αμοιβονταν με μια περιουσια, οπως και το κομμωτηριο, για να μη δωθει συνεχεια στο θεμα.

Ωραίος ο άραβας, γαμήσι on the rocks.
Αν λιώνεις όλη μέρα απο τη ζέστη θες το μουνάκι να είναι δροσερό  :grin:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Μπορεί να  ήταν και η αιτία

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
η πρωην του ντε βινσεντι

papatsakalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
369
Πόντοι
21
Το κορίτσι έζησε έναν εφιάλτη με τη φίλη της τη Μόνικα στο δωμάτιο του ταπεινού ξενοδοχείου που είχε πάει για διακοπές Χριστουγέννων...

xerolas66

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
η μαμακη παιζει πολυ στην πιατσα αλλα ειναι τρελη εχει προβλημα με τον εγκεφαλο απο μικρη στα κολπα. ταξιδευει πολυ στο εξωτερικο για πελατες υπαρχει μ σε διαφορα εσκορτ σαιτ του εξωτετικου.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Ο Γουμενιδη λεει οτι ειναι του επαγγελματος μαλιστα οτι εχει καλλιτεχνικο ονομα για εξωτερικο , ξερει κανεις τπτ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom