Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Το παράξενο είναι ότι ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον άντρα της και παντρεύτηκαν μέσα σε εβδομάδες..
Και ποια δεν θα ερωτευοταν με αυτά που της έκανε ρε τυπε μου? ;)
Το παράξενο είναι ότι ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον άντρα της και παντρεύτηκαν μέσα σε εβδομάδες..
Ναι τυπε σιγα μην περιμένουν οι δικαστές απο το βλαχαδερο που μεγαλοπιάστηκε να τους τσιμπουκωσει. Αυτο που περιμένουν μαζι με δικηγόρους και μεσάζοντες ειναι να φανε μερικα απο τα εκατομμύρια που εχει καβατζωσει ο απατεώνας σύζυγος ωστε να πεσει στα μαλακα και να την βγαλει καθαρη με 2-3 χρονακια φυλακή.Ο μαλακας στη φυλακή,η βλαχα λογικά θα τσιμπουκωσει τους δικαστές και δεν θα κάνει ούτε μια ώρα φυλακή.. Και μέχρι την άνοιξη θα έχει βρει καινούριο χορηγολιγουρη να την ψωνίζει στο παρισι Λουί βουτον.. Τι να πεις..προνομιουχιοι οι αντρες. Τοξική αρενοποτητα παντού..
Το ερωτημα ειναι ποιος εκλεβε τη νταντα τωρα.ο κλεψας του κλέψαντος, ε ρε γλέντια
Νταντά είχε «ξαφρίσει» τον αρχηγό της συμμορίας με την απάτη εκατομμυρίων σε βάρος του Δημοσίου και την πρώην Σταρ Ελλάς
Ο κλέψας του κλέψαντος - Πώς η νταντά «ξάφριζε» τον αρχηγό της συμμορίας με την απάτη σε βάρος του Δημοσίου
Ο αρχηγός της συμμορίας και η σταρ Ελλάς σύντροφός του έκρυβαν στο σπίτι του χιλιάδες ευρώ, όμως η νταντά του παιδιού τους είχε βρει τις κρυψώνες και τους έκλεψε μεγάλα ποσά και τιμαλφήwww.protothema.gr