Νέα

Τζίνα Αλιμόνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makrykavlis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
που να την δειτε οταν ειχε βγει στο mad κατα το 2000 το μυγοχεσμα

και μην ξεχνιομαστε

[size=30pt]ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟΛΑ[/size]

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Νομίζω το θέμα είναι το Τζινάκι.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
:pipa2:
Eλα ρε...!
Με καραβια ασχολιοτανε παντα (δηλαδη απο οταν ειχε φραγκα), ή στην Αμερικη εκανε ασχετα πραματα? Ξερεις καθολου?
Ξερω οτι ειναι εντελως αυτοδημιουργητος και στα νιατα του δουλευε ταξιθετης σε σινεμα.Φευγοντας για Αμερικη γυρισε με φραγκα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ξερω οτι ειναι εντελως αυτοδημιουργητος και στα νιατα του δουλευε ταξιθετης σε σινεμα.Φευγοντας για Αμερικη γυρισε με φραγκα
Δεν θυμαμαι ποιος ειχε πει την ακολουθη ατακα αλλα ειναι πολυ σοφη.
<< Ρωτηστε με πως εχω βγαλει ολα τα λεφτα μου και θα σας απαντησω, μονο μην με ρωτησετε πως εβγαλα το πρωτο μου εκατομμυριο >>

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Δεν θυμαμαι ποιος ειχε πει την ακολουθη ατακα αλλα ειναι πολυ σοφη.
<< Ρωτηστε με πως εχω βγαλει ολα τα λεφτα μου και θα σας απαντησω, μονο μην με ρωτησετε πως εβγαλα το πρωτο μου εκατομμυριο >>
Ελα ντε!!κανεις δεν λεει πως βρηκε την μαγια....μετα το ζυμαρι φουσκωνει μονο του

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
%25CF%2583%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2585%25CC%2581%25CF%2580%25CE%25B1.png
  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Μιας που τα λεμε μια χαρα εδω μεσα....
Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια που παντα ειχα?
Ο Μινωας πώς εκανε λεφτα?
Τα ειχε απο την κουνια του, ή τα εβγαλε μονος του?
Κι αν ναι, απο ποια ακριβως δραστηριοτητα? Απο πλοια??
Ποτε δεν βρηκα εναν ανθρωπο που να ξερει

H isτορία ξεκινάει ...καπου στα πατήσια στην οδό ρόδου συγκεκριμένα ..ο πατερας του μίνωα ήταν καπετάνιος και ήταν φευγάτος τον περισσότερο χρόνο στην ρωσία . έτσι και ανακατεύτηκε η οικογένεια με τα πετροχημικά . η ιστορία δεν μπορεί να αναπτυχθέι πλήρως διότι θα έπρεπε να μπώ σε  πικάντικες 'εως  κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες  και δεν πρέπει . Πάντως ....τα τσιλιπουρδήσματα της οικογενείας φτάνουν μέχρι και την αυτοκτονία ενός νέου της εποχής!.  ..ετσι ο μίνωας 'ηταν μπλεγμένος με την ρωσία απο την εποχή εκείνη. ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
H isτορία ξεκινάει ...καπου στα πατήσια στην οδό ρόδου συγκεκριμένα ..ο πατερας του μίνωα ήταν καπετάνιος και ήταν φευγάτος τον περισσότερο χρόνο στην ρωσία . έτσι και ανακατεύτηκε η οικογένεια με τα πετροχημικά . η ιστορία δεν μπορεί να αναπτυχθέι πλήρως διότι θα έπρεπε να μπώ σε  πικάντικες 'εως  κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες  και δεν πρέπει . Πάντως ....τα τσιλιπουρδήσματα της οικογενείας φτάνουν μέχρι και την αυτοκτονία ενός νέου της εποχής!.  ..ετσι ο μίνωας 'ηταν μπλεγμένος με την ρωσία απο την εποχή εκείνη. ;)
Δεν μας ενδιαφέρει η ιστορία του Μίνωα
καμιά photo θα ανεβάσεις  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία του Μίνωα
καλύτερα κι απ'το να ανέβαζες photos :birdman:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

O ενας λεει  μπαμπας καπετανιος- πετροχημικα- Ρωσια
Ο αλλος λεει φτωχος- ταξιθετης- Αμερικη
Ο,τι να 'ναι...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι